Çarpik bir ask hikayesi. Sizce ne yapmaliyim?

Arkadaslar ben evliyim. Esimin samimi oldugu bir arkadasinin arkadasi vardi ismi Ali olsun. Simdi biz bu aliyle esimin arkadasinin arkadasi oldugu icin senede 1 defa felan ayni ortamda bulunuyoruz (farkli sehirlerdeyiz cunku) ben esim arkadasi onun esi ve aliyle bir defa pik ige gittik. Muhabbet ediyoduk ki benim onunla hic muhabbetim yok hadi elaa bilgisayarimdan bir sarki sec ac dinleyelim dedi. Neyse diger gorusmemiz bir dugunde oldu ayri masalarsaydik gayri ihtiyari goz goze geldik bana goz kirpti bende gulumsedim gectim. En son gecen sene yine bir dugunde karsilastik. Yine ayri masalardaydik ama esim ara sira alinin masasina gidiyodu icki iciliyo orda diye. Ben hic yan yana gelmedim aliyle. Tam dugun bitti. Esim ali ve diger erkekler bir fotografa bakip guluyolardi. Ali yanima geldi iyice sokuldu baksana şu fotografa vs diyip guldu. Ama sarhostuta bayagi. Dugunden sonra bir mekana gittiler bizim grubuda cagirdilar gittik yarim saat durup kalktik.. bana ne olduysa o gece oldu. Ali yanima gelip fotografi gostermek icin sokulunca acayip elektrik aldim. Igrenc bu biliyorum ama elimde degil.. bu olaydan 3 ay kadar sonra esimle bosanma asamasina geldik bende o sira aliyi faceten ekledim sahte bir hesapla. Korktum. kendi heaabimdan eklemeye. Ya esime soylerse diye.. iste biz konustuk aliyle kimsin nesin vs sorup durdu gunlerce en son foto attim. Tanimiyorum boyle birisini kimsin soyle vs dedi. Ben tabi şok oldum nasil tanimaz diye. bir kac gun daha yine kimsin nesin muhabbetleri yaptik konusamadik yani dogru duzgun. En son bir gun dediki kim oldugunu biliyorum fotograf atinca tanimistim ama konusmamiz yanlis olur dedi bende cok sinirlendim beni taniyip tanimiyotmus gibi gunlerce oylamasina tamam o zaman vs diyip atarlandim ve engelledim. Olayin ustunden 8 ay gecti ama ben hala bu cocugu aklimdan cikaramiyorum. Reddedilme duygusundan mi artik bilmiyorum. Ve simdi bir hafta sonra esim o arkadas grubuyla tatile gidicek. Ali esime bir sey soylicek diye odüm kopuyor. Cunku ilk defa gorusecekler o olaydan sonra. Sizce ne yapmaliyim bir sey soylerse
Çarpik bir ask hikayesi. Sizce ne yapmaliyim?