Paralı birini buldunuz ve sevgilinden ayrılmak istiyorsun bu yüzden? Paraya taparak gerçek mutluluğu bulamazsın.
Anlamıyorum senin gibi düşünenleri.
Parasız kalırsa bir gün yarı yolda bırakırsın o zaman, bu nasıl sevgi?
Açıkça söyle O zaman ayrılmak istediğini öyle kendinden soğutmaya çalışma boşuna uzatma çocuğun duygularıyla oynama.03 Yorumla
Soran+1 yılparaya tapmıyorum kendi hayatımı düşünüyorum sadece
- +1 yıl
Kendi hayatını düşünüyorsan kendi ayaklarının üstünde dur çalış bence...
Demek ki sevgilini gerçekten sevmiyorsun mantık evliliği yapacaksın.
Senin hayatın tabi ama böyle ne kadar mutlu olursun bunu da düşün. Şimdi parası var yarın olmaya bilir, önemli olan onu sevmen onunla yaşamak istemen...
Soran+1 yılBen zaten çalışıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılyok artık be bir de o kadar rahat anlatıyorsunuz ki. bence herşeyi olduğu gibi anlat sen ayrılınca çocuk nasıl üzülecek acaba ben mi bişe yaptım diye günlerce düşünecek bir umut olcak belki dönersin diye içinde işte bu olmasın diye en azından bu iyiliği yap olduğu gibi anlat. umut etmez beklemez yoluna bakar o da vazgeçer senden
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülür yani anlatamam
- +1 yıl
gittiğinde daha fazla üzülecek ve bu üzüntü geçmiycek ama anlatırsan senden tamamen umudu kesicek senin için bir süre sonra üzülmiycek artık. eğer çok umrundaysa üzülmesi herşeyi anlat. ya da sen bilirsin yaptığın zaten hiç etik değil o yüzden yine doğru olanı değil kendi düşünceni yapcan
Soran+1 yılKararsız kaldim
Bla bla bla butun mesele para yani hergun o partiden digerine kop kop yappp ohhh herkesin ama herkesin istedigi hayattir buu ancakk seni deli gibi seven birine bir ihanettir farkindaysan istedigin kadar tattli dille soylesende dunyasi yikilacak yazik gunahhh
05 Yorumla
Soran+1 yılNapabilirim bende kendimi düşünmek zorundayim
Soran+1 yılNapabilirim
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılAt ailenin üstüne,''ailem beni birisiyle evlendirmek istiyor, onları kıramam'' de geç git.
05 Yorumla
Soran+1 yılBak buda mantıklı
- +1 yıl
Hayat senin, o kadar takma bunları kafana. Kaldı ki 30-40 yıllık evli insanlar ayrılıyor. Ve hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Soran+1 yılBende bundan bahsediyorum herkes saldırmaya çok meraklı sonuçta altı üstü sevgiliyiz ve ayrılan tek çift değiliz herkes şu devirde kendini düşünmek zorunda
- +1 yıl
Yorumlara bakıyorum şöyle, herkes ahlak abidesi, herkes aşk insanı. Bu yüksekten atan arkadaşlar büyük bir aşkla evlensin, üç dört ay işsiz kalsın, kiralarını ödeyemesin, elektrikleri para yatmadığı için kesilsin, ekmek alacak para bulamasın, beşinci ay o evlilik bitmezse bende birşey bilmiyorum. Üstelik altı üstü 8 aylık bir ilişki. Ben erkek olduğum halde, geliri benden düşük birisini hayatıma asla almam. Ha benim dükkandan kazandığım 6-7 bin lira, olur 4-5 bin kazancı olur hatunun eyvallah derim. Hayat lagara lugarayla harcanacak kadar basit değil. En fazla ne kadardır Aşkın ömrü. Bir yıl, daha iyimser bir tahminle iki yıl. Sonra? Sonra Aşk biter, her şey batar insana. İlk yıl Aşk için herşeye katlanan insan, Aşk bitince katlanamaz olur. Kim ne derse desin, bence sen en doğrusunu yapıyorsun... Her insan kendi hayatını yaşar, yarın sıkıştığında yorum yapan bu ahlak abidesi Aşk kelebekleri getirip senin cebine para koymayacak. Sen bildiğinden şaşma kardeşim, kim ne derse desin.
Soran+1 yılevet kesinlikle aynı fikirdeyiz ilerde çocuklarımız olucak onlarında hayatını düşünmek zorundayız aşk karın doyurmuyor sonuçta dediğin gibi aşkın ömrü 1 kaç yıl hele bide zorluklar falan çıkarsa 4 -5 aya aşk meşk kalmaz bunlar ergen kafasıyla düşündüğü için daha hayatın nasıl birşey olduğunu bilmiyorlar herşeyi güllük gülistanlık sanıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım buradaki insanları bilmiyor musun laf ederler kendileri de aynını yaparlar sen soruyu yanlış sormuşsun erkek arkadaşımla ayrılmak istiyorum kendimden nasıl soğutabilirim desen yeterliydi neyse ona direk söyle ben ilişki istemiyorum ayrılalım de cevap verme ararsa açma bahaneler bul o anlar zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle şekerim dediğin gibi sormalıydım ne bileyim yalancı ahlak bekçileri türeyeceğini ya teşekkür ederim yardımcı fikrin için bu aradaa
Sana ne olacağını şimdiden yazayım. Kulağına küpe et tamam mı bunu. Sevgilinden ayrılacaksın sonra o da sende evleneceksiniz. O çok mutlu olacak ama senin o ZENGİN! kocan 1-2 yıl sonra seni eve tıkıp başka kadınlarla gezip tozacak. seni aldatacak hatta dövecek sövecek. sonra diyeceksin ki haaa para ile mutluluk olmuyormuş! %95 böyle olacak ve inşallah da olur.
27 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten cicim kafanı yorma sen :))
Soran+1 yılYav he heee
bu anlattıklarını onada anlat direk senden ayrılır zaten nasıl bir ucubeyi sevmişim diye, nasıl iğrenç insanlarsınızki zengin birisinin avcuna düüveriyorsunuz insanların duygularıyla oynuyorsunuz serefsizler
46 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi hayatımı düşünmek zorundayim
Soran+1 yılYo ben çalışıyorum zaten merak etme ama hayat sartlarim daha iyi olacak
Soran+1 yılGörürsün cicim
+1 yılsen salak mısın ya sırf adam zengin görücüye gelecek diyo sevgilinden mi ayrılacaksın ne malum o adamla evleneceğin siz iflah olmazsınız
18 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi dusunmem gerek
- +1 yıl
tamam kendini düşünde bu kadar düşme bence yani bu insanlık dışı oluyor
- +1 yıl
Allahım ya ne tuhaf insanlarıniz bir gidin ya o oğlana yazık senin gibi biriyle zamanını harcadı diye
Soran+1 yılYapacak bişey yok
- +1 yıl
yapacak bir şey var git kendini camdan aşağı at
Soran+1 yılSen atmaya meraklıysanız sen at gereksiz
- +1 yıl
sensin o gereksiz ne olduğun belli neyse tartışmaya giremem seninle
Soran+1 yılOff aynen
+1 yılSen direkt anlat annemler zengin talip bulmuş bana da daha cazip geldi tabi rahat yaşam de sıkıntın kalmaz zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılKırmak istemiyorum
Nasil iansanlarsiniz ya , para gozunuzu kor etmis. Yazik oglana..
214 Yorumla
Soran+1 yılÇok meraklıysanız gel sana ariyim sevgilimi hem teselli edersin üzülmemiştim olur
Soran+1 yılİstiyosan al tepe tepe kullan 1500 tl maaş alan sevgiliyi faturalara anca yeter o para
Soran+1 yılAcimadim ama bu devirde kendimizi düşünmemiz lazım
Soran+1 yılsizin gibilere salak denildiği kesinde.
+1 yılsenin neyini beğenmiş o adamda sana gelmiş merak ettim doğrusu o kadar güzelmisin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzelim kafanı yorma
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsaklama bağzı şeyleri git direk söyle açık açık konuş kırılmadan ayrılmak diye bişey yoktur. sevdiği her şekilde hayatında yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya off
- +1 yıl
arada kalmışsın. bence en kısa zamanda aşk hayatını doğrultmaya bak. keşkelerle hayatını kurma hayat senin hayatın sen mutlu olacaksın sen üzüleceksin. ne yaparsan ne karar verirsen kendine bir başkasına değil
Soran+1 yılYok ben ayrılacağım sevgilimden orası kesin
- +1 yıl
bazı şeyler sana çağzip gelmiş. :/
Soran+1 yılEvet
bence o kişiye büyük iyilik etmiş olursun gerçi durumum çok iyi ama snein gibi birisiyle evlenmemeli insan
26 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam baj işine
Soran+1 yılYok kırmak istemiyorum
Soran+1 yılBilemiyorum
Zengin kız fakir oğlan durumu.
Türk filmi konusu bu :).04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılBen çalışan bir insanim canım kafanı yorma sen
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılTsk bakarım simdi
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. O adam sosyal medyadan daha kimleri kimleri beğenmiştir. Hey yavrum hey :D
16 Yorumla
Soran+1 yılYav he canım hee türk kezo şu işte :))
Soran+1 yılSanane sana giren çıkan mi var
Soran+1 yılya kes kaybol
+1 yıl. Psikolojidir. Bozulur, Düzelir. Allah karaktere zeval vermesin.
21 Yorumla
Soran+1 yılKendi hayatımı düşüncem ben banane
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu benceye rastaldim bugun isine yarar belki www.kizlarsoruyor.com/.../a33204-erkegi-sogutmanin-yollari
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bakaçalım şimdi
Çok sevdik ama Bizde para denilen o kâğıttan yoktu..
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
paraya tapın siz aferin sonra kocam beni sevmedi dövdü falan konu açarsın burada müstehak
01 Yorumla
Soran+1 yılYav he heee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de git ayrıl, kendinden soğut. hiç yoktan çocuk senin gibi bir karaktersizle birlikte olmamış olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılYav hee
bak o çocuğun ahını alırsan iki yakan bir araya gelmez ona göre.
03 Yorumla
SoranNe ahı ya altı üstü sevgiliyiz
Soran+1 yılBende bunu yapmaya çalışıyorum zaten
Allah kimseyi böyle kişilerle karşılaştırmasın.
Şu mübarek günde Allah'ım sen kabul et.22 Yorumla
Soran+1 yılOkey uza
Bıyık bırak. Şu an sevgilin olan çocuğuda rahat bırak.
04 Yorumla
Soran+1 yılO yaşları geçtim be canim
Soran+1 yılYa boş muhabbet yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık ya seni seven adam varken parayı secmek tıpkı acılı biten türk filmi gibisiniz, pişman olacaksınız şüphesiz. siz coktan karar vermissiniz diyicek birşey yok. üzücü
011 Yorumla
Soran+1 yılFazla film izleme bence
Cevap sahibi+1 yılben yaşadım, seninde basına gelecek hiç şüphen olmasın. fazla paragöz olma sende bence :)
Soran+1 yılParagöz değilim kendi hayatımı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılhayat sizin hayatınız, ben buna düsünmek demiyorum, kariyer mantıkcı olarak dusnuyorsanız daha ne diyim.
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum şu devirde en mantıklısı bu
Cevap sahibi+1 yılmantık bizim en azılı düşmanımızdır, kendin gibi biri secmek yerine mantıgını tercih edersen cok yukselirsin ve biranda yere düşürür garantı vermez.
Soran+1 yılMantıktan yanayım fikrim bu yönde ve değişmez
Cevap sahibi+1 yılinsanlar herzaman değişir.
Soran+1 yılFikrim bu yönde uzatmaya lüzum yok.
Cevap sahibi+1 yılgörüslerimin karsılıgını uzatan sizsiniz, sizi vagecirmek gibi niyetim yok. ben herzaman haklı cıkarım
Cevap sahibi+1 yılkarsınızdaki kisileri bilmeden, kaba yorumlar yapmayınız. insan yerine koyup görüşümü bildirdim edepli yorum lütfen, seviyenizi belli etmeyin iyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilim senden önce 10 kişiyle birlikte oldum de.
01 Yorumla
Soran+1 yılKırmak istemiyorum diyorum şurda
+1 yılBen para için seni satabilecek bir kızım de terketti zaten o lafları duyunca çoktan soğumuş ve ayrılmış olursunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKırmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaka biyana da Annen iyi pazarlama muduru olur. fiyatta anlasmissaniz elindeki sozlesmeyi fesh et bence ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kaybol.
Evet , sizde anlattığım buydu , işte kadınlar böyledir, bu yüzden acımayacaksın.
06 Yorumla
Soran+1 yılErgen türk erkeği konustu
Soran+1 yılNe diyon * seninle evlenen kim uza ya
Soran+1 yılUzaaaa
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. siz paraya tapın mk. anasına bak kızın al :)
21 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle ne alaka *
sevgilin varken yaptığın şeye bak ayıp
21 Yorumla
Soran+1 yılKendimi düşünüyorum
Hacı senin yaptigin olmadi ki
17 Yorumla
Soran+1 yılKendimi düşünüyorum
Soran+1 yılKırılmasın istiyorum
- +1 yıl
Kirilr ya bence sen boyle sogutup ayrlirsan eninde sonunda ogrenir ozamn daha bir farkli olur cok koyar simdiden gec karsisina sole bari de ki aylem beni ona vercek bende aylenin sozunden cikamam hic olmasa belki buna inanir yine inanmazda sogutmandan iyisir bu yalan kotu yav valla o cocuk icin üzüldüm
Soran+1 yılEvet bende böyle düşündüm mantıklı yani
Soran+1 yılTamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara için hoşlandığın çocuktan mı vazgececeksin?
25 Yorumla
Soran+1 yılAşık değilim hoşlanıyorum ayrılmamız gayet normal büyütmeyin yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman çocuğun duygularıyla oynama hiç soğutmaya çalışma açık açık söyle neden ayrılmak istediğini
Soran+1 yılKırılmasını istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten kırılacak bari neden ayrıldığını bilsin en doğrusu bu açık açık söyle hiç bir doğru bir yanlışın acısı kadar acıtamaz.
Soran+1 yılhaklısın belkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsallah hic mutlu olmassin
21 Yorumla
Soran+1 yılSende
pufff ölür müydünüz yani ayda 1500 eksik olsa
07 Yorumla
Soran+1 yıldiğeri varken niye kendimi zora sokayım
Soran+1 yılben kararımı verdim kıt kanaat yaşamak istemiyorum
Soran+1 yılben ne anlatıyorum burada
Soran+1 yılevet kesinlikle
+1 yıltüh senin haysiyetini skm
03 Yorumla
Soran+1 yılBak işine
- +1 yıl
inşallah çok mutsuz olursun a q kızı
Soran+1 yılSende
+1 yılYaptığın masum kaçamağı anlat yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılKırmak istemiyorum diyorum
+1 yılParacı seni ons evlenirsiniz sana dayak atat
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla film izleme yan etkisi oluyor
+1 yılNe çapsız insanlarsınız
05 Yorumla
Soran+1 yılBoş konuşma
- +1 yıl
Maaşa bakıyormuş idiot madem maaşı düşüktü neden sevgili oldun. paraya satıyosun kendini o kadarlık karakterim
- +1 yıl
Karakterin var*
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnan kendini kaca satmis sordunmu
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninkiler aynı fiyata bir git işine * ya
Oha şok oldum şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
Pislik bu ya
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bak işine
Soran+1 yılOkey
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ağzına zıc onun
01 Yorumla
Soran+1 yılKırmak istemiyorum diyorum ama
+1 yılSEN İNSAN MISIN *
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
hadi canım - İnsanlık değil ama bu Bide seviyorum diyosun yazık k
Soran+1 yılSeviyorum demedim hoşlanıyorum dedim ve evli degiliz bişey değiliz ayrılmak gayet insancıl bir durum
- +1 yıl
Yaptıgın dogru bişi değil ama Sonuçta senin hayatın Önce kendini sogut sevgilinden Çok üzme bari ondan sonra ayrıl
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum zaten
- +1 yıl
Sanada hak vermek lazım (ÇİVİSİÇIKMIŞDÜNYA) işte
Soran+1 yılAyrılan tek insan biz değiliz büyütme
- +1 yıl
Bilerek yapıyorsun bunu bide ayrılan bir tek biz degiliz diyosun pess tamm Neyse Mutluluklarr
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil ol
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Para her kapıyı açar derlerdi doğruymul.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğuk davran kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi aynen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası