Aklima takilan bir soru var. bir erkek neden öpüşürken seni seviyorum der? Bunda bir amaci mi var yoksa gayet normal bir şey mi? Normalde mi seni seviyorum demesi daha doğru değil mi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılUlan bu kızları çözmek için ne yapmak lazım anlayabilmiş değilim. Seni seviyorum derler, durup dururken niye dedi acaba dersiniz. Öperler, öpüştükten sonra acaba beni basit görüyor mu dersiniz.. Öperken seni seviyorum derler, böyle soru sorarsınız. Ya arkadaşım, gerçekten, tüm kalbiyle seven insanlar bu tarz şeyler yapar.. Ha böyle şeyler yapıp da ardından şerefsizlik yapanlar yok mu var, ama dediğim gibi kanı bozuk olmak doğuştan gelen bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama insalarin aklinda soru işareti kaliyor ister istemez. sonuçta onun gercekten ne dusundüğünü bilemiyorum
- +1 yıl
Öyle tabi, ama düzgün, dürüst ve karakterli insanlar bir şekilde kendini belli ederler.
+1 yılnormaldede söyleye bilir tabiki sadece öpüşürken söylüyorsa o zaman bir düşünmek gerek ama normalde söyleyip öpüşürkende söylüyorsa gayet normaldir ki öpüşürken içten gelir.
00 Yorumla
Ahahah niye bu kadar ayrıntıya takıyorum ki biz kızlar seviyor çocuk demekki operken aşka gelmiş demekki nasıl bir anlam arıyorsun :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılVar. daha ileri gitmek istiyodur yolunu yapıyordur sende bir duygu patlaması yaşattırıp dudaklarından fazlasını almaya çalışıyordur
00 YorumlaSadece öpüşürken söylüyorsa tek amacı cinsel açıdan tatmin olmaktır ve gerçekten o kişiyi sevmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin genelde en duygusal oldukları anlar, o anlardır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBir art niyet aramali miyim yoksa beni seviyor mudur?
- +1 yıl
bu senin art niyet diye nitelendirdiğin şeye bağlı,
gaza getirmek icin yapilan bisey bir sonraki evreye gecmek icin kullanirlar ki bicok kadinda o olayin hecaniyla duser bu tuzaga
00 Yorumla
+1 yılYa her seyde bir romantizm aramayın k ara ruhsat nerde diye sorabilir amcanlar ankarada miydi diyebilir... mantik arama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Lanet olası pis kadın mı desin :D Seviyor işte daha ne diyecek :D
00 Yorumlayani sadece öpüşürken seni seviyorum demiyolar bazıları :D
00 YorumlaHormonlar harekete gecmesiyle hissedilen duygunun dile vurması
00 Yorumla
+1 yılÖpüşürken değilde, sevişirken söylenen seni seviyorumlar gibi sahte olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşecek kadar yakınsın ama bunu soracak kadar uzak mısın? Kendisine sormayı dene, ne bilelim biz.
00 YorumlaAklına başka şey gelmiyordur
00 Yorumlaseviştiği kadina absürd cilve yapan adam gibi.
01 Yorumla
+1 yılDudaklarına diyordur belki :D
00 Yorumla
+1 yılSeviyodur yani baska bisey arama altinda.
00 YorumlaGayet normal ne amacı olacak :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılSevmedigi icin ayril bence
00 Yorumla Bilemedim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam