Yeni tanıştığım bi çocukla yakınlaştık öpüşürken seni kıskanmak da zor olur şimdi dedi bu ne anlama geliyo?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yeni tanıştığım bi çocukla yakınlaştık öpüşürken seni kıskanmak da zor olur şimdi dedi bu ne anlama geliyo?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Güzel olduğun için heralde seni çoğu yan gözle bakar senide kıskanırım çok kişi bskarsa zorlanirim demiş
Evet yaa sonunda anlayan biri
Tanışır tanışmaz ellettin bağlanırsam başkasına da elletirsin diye korkar ve zorlanırım demek istemiş
Kendinden geçmiş gibiydi baya aklını başından mı aldım ne sısmks
Sansliymis srfsiz 😂
Ya seni beğenmediğini imha etmiş ya da sana karşı bir bağ kuramadığını ima etmiş
Komiksin var ya o anlamda demedim ki kendime hakim olamam nasıl baş edicem dedi
Yani vallahi senin deyişine göre ama hiç o şekilde de değil yani
Öncesinde bi erkekten bahsettim sonra bunu dedi seni kıskanmak da çok çektirir bana napıcam gibisindwn
Peki o zaman Ne diyeyim hayatını sen yaşa
Sevgilerinde hirsli, tutkulu insanlarin sevdiklerinin ilgisizligine ya da baska insanlara gosterdigi ilgiye dayanamama durumu olduğu için demiştir.
Kolay kız olduğunu dile getirmiş yani şimdi sen kolaysın ya seni başka erkeklerden kıskanmam zor olur demek istemiş
Seni kıskanmam zor olur yani kıskanılacak bir neden bulamam sen de demek anlamına geliyor
Saçmalama istersen kimseyle öyle bişi yapmadığımı biliyo
Çocuk açık açık söylemiş ya öpüştükten sonra seni kıskanmam artık zor diyor bir daha düşün akıl mantığını kullan öyle düşün ne anlama geldiğini
Başka bir deyişle söyleyeyim belki anlarsın seni diktim ama artık seni kıskanmam zor
Peki ben yanlışsam şöyle düşün Bir de neden yorumlardaki herkes aynı benim durumdan bahsetmiş Bir düşün bakalım
Çünkü hepiniz aynı zihniyettesiniz de ondan
Bak gördün mü kendini kandırma çabasına giriyor düşüncelerin aslında gerçeği sen de biliyorsun hangi anlamla söylediğini sen de biliyorsun ama kendini kandırarak hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorsun sen de haklısın çünkü pazarcı malını zaten kötümsemez
Pazarcı mesela der mi benim patlıcanlarım kötü patateslerim kötü almayın der mi demez
Offf ondan öncesinde ne muhabbet olduğunu biliyo musun sen öncesinde bi adamla konuştuğum bi muhabbeti anlattım ona ondan sonra öpüşürken bunu dedi yeter artık ben çok ilgi gören bi kızım o yüzden böyle söyledi
Tamam sen haklısın 😄😄😄
Grizekalısınız var ya yemin ederim dediğim şeyden ne çıkardınız nasıl da bayılıyosunuz tersine çevirmeye her şeyi kıskanç kuduruklar sizi
Kanka senin psikolojin mi bozuk sen sakın evlenme ya da erkek arkadaş edinme
Mahkemede çatır çatır tazminat paralarını yiyeceğim şikayet ediyorum siber suçlardan seni bulacağım küfür ettiğin adam ben polisim bir hafta sonra görüşürüz klavyeden küfür etmeyi öğrenirsin delilleri aldım mahkemede görüşmek üzere
Bekle sadece biraz 1 saat sonra telefonuna hukuki mesaj gelecek
Slak ya soxklxlxldl
Attım mesajlarını mesai arkadaşlarıma bulmaya çalışacaklar seni şimdi siber araştırmaya girdin bekle sadece
Skodlxlskxkdkxkkskkxkdkdksllslxllslsllddoxdkkd isiyorum
Telefon hattın senin üzerine kayıtlı değilmiş şimdi araştırıyorlar hat sahibi üzerinden seni bulmaya çalışacaklar
Yoo benim üzerime kayıtlı
Senin üzerine kayıtlı çıkmıyor hattın eski hattını kapatmamışsın o zaman sorun yok bulacaklar seni
Eski hattım yok ki benim 1 tane var
İp adresin mesajların İstanbul üzerinden artıldı gösteriyormuş sinyal İstanbul üzerinden atıldığını söylüyor arkadaşlar
Bi şeyi de doğru bilin bari
Sen bekle sadece uğraşacağım seninle bulacağım seni küfür neymiş tanımadığın insana küfür etmek neymiş Ne kadar kötü şey olduğunu ispatlayacağım sana
Çok güzelsin demek istemiş
Sonunda anlayan biri ya ağzından öpüyorum
Teşekkürler sağ olasın
Seni kıskanmak zordur diyor güzel kardeşim işte seni paylaşir bu nu demek istemiş
Ne paylaşması diğer erkeklerden kıskanmak zor olur kendime hakim olamam dedi
Ablası boş yapma hadi
Seni kıskanmak zordur demek sen basitsin degmezsin demek okey
Ulan biz kavga mı ediyoduk da slakkkk başka erkeklerden konu açıldı önceden konuştuğum biriyle ilgili sonra bunu söyledi o esnada ben çok ilgi gören bi kızım zaten ondan söyledi
O halde senin sevgilin beyin özürlü kardeş
Ne demek seni kıskanmak zordur demek
Sana yan gözle bakanın taa demesi lazım anladın sevgiline söyle por***no izliycegine kitap okusun
Ulan mla mısın o duruma düşmekten bahsediyo kıskanıp da bi şey yapamamak kıskançlıktan kudurmak çok zor olur benim için dedi
İyi tamam senin dediğin gibi olsun
Seni kıskanmak da ne zor olur be şimdi dedi bunu bi iyice düşün o kendi kalıplarından çıkıp karşımdaki insan sen değildin oydu ve o durumdaydık ve p yüzden söyledi
Stajer doktorum sen soruyu anlattığın gibi cevap verdim
Dediğim gibi seni kıskanmak da ne zor olur şimdi yani çok kıskanırım fazlasıyla kafayı yerim gibi
Neyse sen diyorsan benimle evlencek bana laf düşmez ben sadece senin yazdığına yorum yazdım sen ekleme yaptın olduğu gibi yazmak varken
İyi peki kıskansın tabiki
ksıkanmak zor olur derken
Diğer erkeklerden işte yani çok kıskanırım nasıl baş edicem bununla gibisinden
o zaman cok begenmiş seni ondan
Hakket ne demek istemiş acaba 😅
Seni basit bir kız olarak görmüş
Bu ne alaka abi kafan mı iyi
İlk buluşmadan alt dudak vermişsin daha ne olsun? Benimle yaptıysa başkalarıyla da ilk buluşmada öpüşür demiştir
Yok ki ne alaka normal şartlar için söyledi bunu bakmalarından bile kıskanmak anlamında
Bilemiyorum artık
Daha çok kıskanırım değiştir belki
Neden ama neden kıskansın ki
Sevgilin olduğu için olabilir mi
Sevgili değiliz ki
O zaman niye öpüştün
İçinden gelmiştir
Peki niye böyle der ki duygusal olarak bi şey mi hissediyo yani
İnsan birliktelik yaşadığı birini de kıskanabilir
Tost yapacaklar seni
Saçmalama öyle bi şey yok bunu normal şartlar için dedi de şaşırdım baya
İlerisi oldu mu