Kadınlar Başka erkek düşünür mü?Düşünürse ne sıklıkta?

Kız arkadaşımla sohbet ederken konu birbirimize anlatmadığımız sırlarımıza geldi...Ben de çok merak etmiştim.4 yıldır beraberiz ve mutluyuz.Ona düşündüğü en çılgınca şeyleri sordum.İlk başta pek söylemek istemedi.Ama sonradan rahat olmasını birbirimize açık davranmamız gerektiğini söyleyince anlattı o da...bana beni çok sevdiğini yanlış anlamam gerektiğini hayaller kurduğunda çoğunlukla beni düşündüğünü ama bazen de başka bilmediği yerler ve başka erkekleri de düşündüğünü söyledi...İlk başta şaşırdım kızsam mı kıskansam mı bilemedim.Hemen çoğu erkeğin yaptığı gibi ''KİM?'' diye sordum.Gelen cevap daha ilginçti.Bana öyle,belli birini düşünmediğini bazen film artistlerini bazen tamamen hayal ürünü birisini bazen de gözüne yakışıklı gelen birini düşündüğünü söyledi.şaşırdım biraz kızardım ama sonra düşündüm aynısını ben de yapıyorum.Hatta belki de onunkisi daha masumcaydı. Benim çevremdeki tanıdığım kadınlar bile bazen istemeden hayallerime giriyor. Ama sadece hayalde kalıyor ve ben bana yanaşan kadınlara bile yaklaşmadım. Hiçbir zaman kız arkadaşımı aldatmadım.Hepsi hayaldi sadece.Ve ona karşı bir sevgi eksikliğim falan da yok.Gayet de deliler gibi aşığım ona.O da öyle söylüyor.Sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyorum bunu çoğu kadın yapıyor mu?yapıyorsa ne sıklıkta?
Kadınlar Başka erkek düşünür mü?Düşünürse ne sıklıkta?