imkanınız olsa hangi çağa gitmek isterdiniz veya hangi döneme?yaşadığınız dönemden memnun musunuz? ve neden tabi...
Cevabın nedir?
- Kültür & Sanat konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılkurtuluş savaşı veya osmanlı saltanat dönemi olabilir. güçlü bir devlet yapısı altında savaşlara giden bir cengaver olmak çocukken en çok oynadığımız oyundu. hayallerimizde olan bir şey bu. sonuçta ecdadımız belli, kanımız hızlı akıyor, sakinlik istesek de bir yanımızda hep kan kokusu ve kılıç sesleri var. yaşamak istediğim tek çağda bu sebeple savaşların tam ortası. gerçi yakında savaş çıkacak geçmişe gitmeye gerek kalmayacak ya neyse :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kültür & Sanat konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1000 yıl sonraki dünyada yaşamak isterdim.
15 Yorumla- +1 yıl
Teknolojinin geldiği noktayı görmek için.
Bu zamanki bilgilerimle orta çağda avrupaya gitmek isterdim yada Mö 770 li yıllara gitmek isterdim
03 Yorumla- +1 yıl
daha alper tunga bile ölmemiş. ne yapıcaksın o zamanlarda : )
Alp Er Tunga öldi mü
Isız ajun kaldı mu
Özlek öçin aldı mu
Emdi yürek yırtılur
Özlek yarağ közetti
Ogrı tuzak uzattı
Beglerbegin azıttı
Kaçsa kah kurtulur
Ögreyüki mundağ ok
Munda adın tigdağ ok
Atsa ajun uğrap ok
Tağlar başı kertilür
- 01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
69Cevap
+1 yılTam bana göre bir soru. Kendimi hiç bu zamana uygun görmüyorum, sessizliği, doğayı çok seviyorum, kapkaranlık, hiç bir şehir ışığının olmadığı yerlerde yıldızları izlemeyi seviyorum, tarih öncesi zamanda ormanda yaşıyor olmayı isterdim. Evet orman adamı olabilirdim. :P
01 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıl1900 lerde olmak isterdim. kurtulus savasini ve buyuk deha Ataturk un doneminde olup, o sanli tarihi ve o vatansever, korkusuz gunlerin kokusunu icime cekmek isterdim. o zamanlarda bu devlet icin kanimi sonuna kadar akitip serefle sehit olmak isterdim. bu zamandaki gibi vatani saran seref.izleri gorup yok yere olmek istemezdim.
03 Yorumla- +1 yıl
bu devlet icin hayatta yapmam. ancak vatan icin yaparim. ama oda bu utanmaz arlanmazlara fazla bile!
Kanunî Sultan Süleyman devrinde, henüz aşkların aşk olduğu ve paranın bu kadar önemli olmadığı dönemde... Ama tabii ki seçimimize tabi olan birşey değil bu, dolayısıyla bugünün dünyasını istediğimiz kıvama getirmeliyiz...
07 YorumlaHz. Muhammed (sav) zamanında yasamak ama ona tabi olarak yasamak isterdim. ya da İstanbul un fethinde bulunmak
10 Yorumlaidamın serbest olduğu her devir benim için uygundur. çünkü idam varsa adaletsizlik yoktur. adalet varsa kafan rahat olur... çağ devir farketmez : )
31 Yorumla
+1 yılRönesans Dönemi İtalyasında yada Kuzey Avrupasında..O dönem yaşayıpta michelangelo,bernini,bosch,rembradnt vs. vs. ne güzel olurdu =) Yakardık tütünümüzü keyfimize bakardık.
01 Yorumla
+1 yıl80'leri şuanki yaşımda yaşamak isterdim dostluk beraberlik komşuluk arkadaşlığın olduğu yıllarda... şimdi ise tv dizilerinden takip ediyoruz yada dedelerimizden babalarımızdan akılda kalanları duyuyoruz...
03 Yorumla- +1 yıl
filimlerde yaşamak varmış kaderimizde... :) bugün koparsa kıyamet bir dahaki dünyaya nasip olur inşallah diyelim :))
+1 yıl1970 lerde doğmak isterdim.çünkü o zaman okul mokul gibi şeyler daha kolaydı.çıkan öss sorularına bakıyorum hepsi çerez.ama şimdi kazık baya.yani yaşam daha kolaydı.şimdi işsizlik var kalabalık var varda var.
03 Yorumla- +1 yıl
ya okula gitmesende kafanı kullandınmı yine iyi yerlere gelebiliyordun.şimdi oku kendini yırt yine olursa belki yani.
Osmanlı döneminde ve kurtuluş döneminde olmak isterdim. Osmanlı devletini yakından tanımak ve onları yakından görmek isterdim. kurtuluş dönemi ise Atatürkü daha yakından tanımak onunla birlikte savaşa katılmak isterdim...
12 Yorumla- +1 yıl
+1
M.Ö 300'lerde büyük filozofların yaşadığı Hellenistik dönemde yaşayıp Büyük İskender'i falan görmek isterdim mesela .. Ya da Akdeniz'de Likyalıların arasında falan gayet de yaşayabilirdim .:)
01 Yorumla
+1 yılPeygamberimiz ve Atatürk dönemi hep istemişimdir o güzel 2 insanla olmak çok isterdim.
61 Yorumla- 01 Yorumla
+1 yılvalla magara cagına gıtmek ısterdım her sey beleş magara beleş et beleş elıne al bı mızrak öne arkaya bı yaprak çık pıyasaya hatunuda al yanına cocuklar falan ooooooooohhh ne super be vur ordan bı geyık falan bebe belık yumul anasını satayım .
01 Yorumlaorta çagda atkılıc avrat mantıgı guclu olan kazansın yada ılk cag da tekerlegı felan bulurdum yada atesı :)
01 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1. dünya savaşı dönemini isterdim cephede göğsümü siper edip savaşmayı isterdim..
01 Yorumla
+1 yıl70ler olsa akardı amerika ya da ingilterede güzel müzikler güzel müzikler güzel müzikler...
01 Yorumlakaranlık çağ diye bilinmeyen bi dönem var ya işte onda.
01 YorumlaGeçmiş karanlık olduğu için geçmişte yaşamak istemezdim, özlem duyulacak bir şey yok geçmişte
03 Yorumla10 kasım 2002 tarihine gitmek isterdim .. eyer öyle birşey olmuş olursa bu sefer sevdiğimi vurmuyacağım alnından.. yemin olsun vurmam... yeter ki sen gel karıcım..
01 YorumlaPeygamber efendımızın zamanında yasamak o nur yuzunu gormek ısterdım
41 YorumlaÇağını bilmem ancak Lidyalılardan bi dönem olsa yeterli. Para yok, huzur çok. :)
01 Yorumla
+1 yılistanbul'un fethin de yada kurtuluş savaşında yer almak isterdim. şimdi bile tüylerim diken diken oldu...
03 Yorumla- +1 yıl
çok fazla olmasa da bi ilgim vardır.. özellikle istanbulun fethi ve kurtuluş savaşı.. bunlar bizim kaderimizi değiştiren savaşlar... fetih 1453 filmine çıktı gün gitmiştim ve o an savaş çıksa en önde olurdum kesin :D
Türklerin orta asya steplerinde yaşadığı zamanlarda ya da Kanuni döneminde balkanlarda akıncı olarak yaşamak isterdim.
02 Yorumla
+1 yılKanuni Sultan Süleyman öeninde yaşamk isterdim ,tarih hastalığım var ve gerçek şehit olmak için o savaşlardda allah için savaşmakk için :)
13 Yorumla
+1 yılHep söylemişimdir gelecekte yaşamak isterdim diye inanlımaz mrk ediyorm <3
03 Yorumla- +1 yıl
peygamber efendimizin oldugu zamanı görmek isterdim..
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünyanın hangi çağı güzel ki? cevap hiçbiri hiçbirinde yaşamak istemezdim şuanki bulunduğum tarihde içinde
01 Yorumla17 yüzyılda yaşamak isterdim. Giderdim Osmanlıyı uyandırırdım. Napıyosunuz abi ya siz kendinize gelin der :D Ar-ge çalışmalarını desteklerdim :D
12 YorumlaKültür & Sanat konusunda 753 cevap paylaştı. gelecekte yaşamak isterdim teknoloji nasıl ilerler kim bilir geçmişte telefon yok tv yok sinema yok çekilir mi en önemlisi internet yok :D
01 Yorumla
+1 yılrönesans çağı...
aşkın en yoğun yaşandığı,bilimi,felsefenin en gelişmiş olduğu çağ..
ve kıyafetler off yaa..06 Yorumla- +1 yıl
tamam kabul :9
- +1 yıl
tarihle ilgilenenler bilir, o donemin Avrupa'sı pislik ve hastalık içindeydi. Bugün kendilerini meden� gören Fransızlar bile 18.yy'da hala lazimlik kullanıyorlar ve dışkılarını sokağa döküyorlardı. Zaten bu sebeple bir rönesans orada yaşandı, yasamak için iyi bir tercih sayılmaz :)
1950-2000 yılları yaşamak isterdim sayamayacağım kadar çok sebebi var :)
01 YorumlaKültür & Sanat konusunda 521 cevap paylaştı. keşkeee peygamberimin zamanında yaşasaydımda onun paspası olsaydım
15 Yorumla- +1 yıl
ya müşriklerden olsaydın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkel zamanlarda yaşamak isterdim.doğa kirlenmemişken,herşey doğalken.makyaj vs yokken...
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşanıyor ya,azar azar kurtuldum ben
+1 yılcilalı taş devrine gidip, avlanmak isterdim.. kafama göre yaşamak isterdim.. ay sonu derdi olmazdı, ay başı olmaz, o olmazdı bu olmazdı.. mis..
03 Yorumla- +1 yıl
olmasın ateş yakardım.. ;)
- Kültür & Sanat konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılİlk çağlarda olmak isterdim ...çünkü ilk işte ne güzel :)
02 Yorumla- +1 yıl
niye ki ? ne kalitesi ilk çağ işte :) konu kız arkadaş konusu ise, ilk olsun olayı yok bende :)
+1 yılhuzurlu yasadıgm her donemden mutlu ve huzurluysam sorun yok demektır
01 Yorumla
+1 yıl640 lı Göktürk kağanlığında olmak isterdim Bahar geldiğinde çine akın başlardı.
01 Yorumlavalla ben şahsen memnunum...iyi ki teknolojinin olmadığı bir zaman da yaşamamışım :)
01 Yorumlapeygamber efendimizin yasadığı dönemde yasamayı isterdim aslında
23 Yorumlapeygamberimiz hz muhammedin yaşadığı dönemlerde yaşayıp hep onun yanında olmak isterdimm..
01 YorumlaGünümüzden memnunum fakat illa bir zaman seçmem gerekirse bugünden bi 150 yıl sonra filan olabilir.
07 Yorumlaben çağımdan memnunum :) hatta mümkün olsaydı gelecekte olmayı da isterdim
01 Yorumla
+1 yılkoprulu mehmet pasanin kaprili yardimcisi olmak isterim
03 Yorumla- +1 yıl
koskoca yardimci olcam yaw
lale dewri :D merak ettiğm için sibalcan da lale dewri çocuğuymuş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞirinler köyünde yaşamak isterdim
yani daha doğrusu yaşamak istemezdim çizgilerde kalamyı isterdim02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))
+1 yılbig bang dan,bum benge her dönemi görmek isterdim mümkünse,ama yaşa yaşa nereye kadar dimi?:))
00 Yorumlavurdulu kırdılı dönemlerde , şöyle okçu olmak isterdim .) veya suikastçi
00 Yorumlaasrı saadet döneminde yaşamayı çok isterdim
31 Yorumla80 leri yaşamak isterdim.
11 Yorumla1970'ler olsa gerek . nedeni müzikler kıyafetler
11 Yorumla
+1 yılFatih Sultan Mehmet dönemi iyi olurdu :)
12 Yorumla- +1 yıl
:))
viktorya döneminde ingiltere
01 Yorumlaasr-ı saadet döneminde...
21 Yorumla
+1 yılKambriyen patlaması zamanlarında.
09 Yorumla- +1 yıl
Çok acayip şeyler var. Trilobit olsam yaşasam o dönemde.
Atatürk döneminde olmak isterdim.
17 Yorumlataş devrinde! algı yok vergi yok :)
01 Yorumlainsanların ışınlanacağı dönemde olmak isterdim
12 YorumlaKültür & Sanat konusunda 2,2b cevap paylaştı. osmanlı imaparatorluğu herhangi bir dönem.
04 YorumlaOsmanlının kuruluş döneminde yaşamak isterim
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda yaşamaktan memnunum.
01 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?