20 yillik evliyiz 4 cocugumuz var. cok erken evlendik akrabamdi. esim 35 yasinda. esimle aramiz iyi bir sorunumuz yok mutluyuz ama son 2 yildir ayni isyerinde oldugu 19 yasinda ki bir kiza ilgi duymaya baslamis sevmis.. kiz bundan uzak durmaya calistikca bu kizin pesini birakmamis kiz istende ayrilmis hatta ama halada pesinde esim.. biz mutlu bir aileyiz bana karsida coo iyi esim ama o kiz icin aci cekiyor biliyorum. ona kavusamayacagini biliyor ve mutsuz.. gözümün onunde baskasini düsünmesine dayanamiyorum.. kiz cok genc guzel belki de ondan bu kadar kapildi ona.. ne yapacagim simdi ben esimin onu unutmasini nasil saglayacam? bir msjni görmüstüm kiz beni unut demis oda seni hayatta unutamam hep sevecem demis :( bir kere bu kizi arayip rezilde ettim sinirden ama sonradan anladim ki suclu olan esim :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekara kari boşamak kolay diye boşuna dememisler benim gelişim dışarda dese yapma etme denir kocamın diyince herkez boşa demiş adamı öldürmekle tehtid etmenin cezası ayni değildir
arkadaşım sana tavsiyem eşinize al 1 2 hafta cocuklar solmadan tatile çıkın başbaşa konusun akşamları da biraz hani liseli derler ya utangaç tavır cilve falan yap muhtemelen sorunu büyük ölçüde çözersiniz onunki biraz orta yas bunalımı gibi olmuş kendini 20li yaşlarında filan hissediyordur02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah ise yarar. Peki kizin genc olmasindan mi etkilen mistir?
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen olduğu yaşı kabullenememe gibi bunu 70 lik dedelerin tekrar evlenmek istemesi gibi düşünebilirsin kendini bir şekilde genç olduğuna inandırmaya kızı tavlayabilirim havasına girmeye çalışıyor emin ol elde etse kızı 1 haftada sıkılır çocuksu tavırlarından
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah yardimcin olsun. kimsenin basinada vermesin.
Kizin gunahi yok. Adamda sorun var. Duygusala baglamis ki buda sana gore sorun yok ama ona gore sorun oldugunu gösteriyor.
Cünkü esini seven insan disarda aramaz baskasini.
Bence kendini bir gözden gecir ve evliligindeki eksiklikleri gider. Insallah duzelir.05 Yorumla
Soran+1 yılAma bizim bir eksigimiz yoktu cokta muyluyduk neden disari kaysın ki gözü
- +1 yıl
Bacim sen kendini bir gozden gözden gecir.. Eksigin varki bu böyle yapti.
Sana gore hersey iyi ama o adama göre vardir birseyler. Ya sen kendine dikkat etmiyosundur. Bakimsizsindir. ne bileyim mutlaka var birsey
karsina alip konusacaksin ve orta yolu bulacaksin.
Soran+1 yılHersey dört dörtluk olsa baskasina ilgi duyamazdi dimi?
- +1 yıl
Bacim sen bir özele gel hele sana anlatacaklarim var. ondan sonra hak vereceksin bana.
Soran+1 yılBurdan anlatsan?
+1 yılEşin hala seni seviyor sana aşık. Boşluğa mı düşmüş artık nolduysa o kızı da seviyor. Ama illa ki unutacak o kızı hatta sevdiğine bile pişman olacak. Geçici bir heves olarak görüyorum. Kızın hiç suçu yok. Bence bu konuyu dert etme kız pas vermemiş zaten eşin de unutacak illaki. Unut gitsin bu konuyu da bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılAylardir unutamadi ama pesinde
- +1 yıl
Olabilir eninde sonunda unutacak
+1 yılAyrıl.
126 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum esimi üstelik cocuklarimiz var mutluyuz
- +1 yıl
Ama o seni sevmiyor. O o kıza aşık.
Soran+1 yılama mutluyuz hala da bana bir kötü davranisi yok. İyiyiz. Belki o kizi arzu ediyodur sadece?:( evdeyken bile bazen o kiza msjlar atiyor gizlice :(
- +1 yıl
O yalancı bir mutluluk. Aklı ve kalbi o kızda. Seni gözünün önünde aldatıyor adam. Ama sen aynısını yapsan kim bilir sana neler yapardı?
Soran+1 yılAcaba gercekten o kizi seviyormu yoksa heves midir bir bilsem gercegi.. Sadece yuvasi yikilmasin diye ki katlaniyor bana onun yaninda olmak isterken ;(
- +1 yıl
Seni sevse başka kızı gözü görür mü? Ailesini sevse o kıza pas verir mi? 20 yıllık eşi ve 4 çocuğunu hiçe sayarak o kıza asılır mı?
Soran+1 yıl20 yillik esini nasil o kiza degisebilir ki? Benimle yasadiklarinin yarisini bile yasamamistir o kizla. Ben cocuklarinin annesiyimm benim kadar degerli olabilir mi o kz
- +1 yıl
şu an o kız senden ve çocuklarından daha değerli. Yoksa ona bu kadar ilgi verir miydi? O kıza söylediği güzel sözleri ve yaptığı hediyeleri sürprizleri sana hiç yaptı mı? ya da en son sana ne zaman yaptı? En son sana ne zaman güzel bir söz iltifat vs ağızından çıktı? Ne zaman başbaşa romantik bir yemek yediniz en son ya da bir yerlere gittniz?
- +1 yıl
Ayrılmazsan seni gurursuzluğun adam seni istemiyor basbaya!!
Soran+1 yılHayir bna karsi hala cok iyi romantik ama o kizada öyle iste. Zaten bunun icin diyorum ya belki o kizn ki hevestir diye beni sevmede hic ilgilenmezdi ki arrik
- +1 yıl
Hmm seni aldatıyor basbaya.. ve sende buna göz yumuyorsun.
Soran+1 yılO kizi unutsun istiyorum
- +1 yıl
O biraz zor. Erkekler ya saniyede unutur ya bir ömür boyu unutmaz.
Soran+1 yılO zaman hep aklinin bir kösesinde o kzin oldugunu bile bile mi yasayacam? :(
- +1 yıl
Evet ya da ayrılcan.
Soran+1 yılAyrilmak öyle kolayMi 4 cocugumuz var bir duzenimiz var. Oda farkinda bunun o kiza kavusmasi imkansiz
- +1 yıl
Kıza askıntı olurken kolaydı ama
Soran+1 yılEn cok canimk yakan da kiza keske cocugumuz olsaydi benim olsaydin demesi mesajda :(
- +1 yıl
Evet durum kötü ama artık kabullen ve önüne bak ya da bir konuş eşinle aklını başına alsın almazsa ayrıl
Soran+1 yılKonusacam onula sagol canim yorumlarin icin
- +1 yıl
Bekara koca boşamak ne kadar da kolay değil mi? Tek çözüm ayrılık tabi, senin için...
- +1 yıl
Rica ederim. Eig için de sağol.
Dediğim gibi al karşına sakince konuşun. Aklını başına alsın yoksa çocuklarını al ve hayatından çık o adamın. Oda o kızla bakalım yuva kurabilecek mi? Ama eğer aklı başındaysa bu kadar emeği, sevgiyive ilgiyi savurmaz. Ailesine yuvasına sahip çıkar dağılmaktan kurtarır ki zaten dağıtan o. - +1 yıl
Evli barklı adamın bekar kızın peşinde işi ne peki Ghostman33?
- +1 yıl
@Hayalçiçek
Benim ne demek istediğimin yanından bile geçmemişsin.
Kadın evli ve çocukları var... Karaktersiz, şeref yoksunu eşi onu aldatıyor ve bunu göz göre göre yapıyor. O kadın sadece kendini değil, çocuklarını da düşünmek zorun da. Hemen "Ayrıl" demekle olmuyor. Ayrıldık deyince iş bitmiyor işte... - +1 yıl
Bitmiyor da böyle de zor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
28Cevap
+1 yılyalanını yiyim ya 20 yıllık evliyiz diyorsun eşin 15 yaşında mı evlendi senle sitede yaş aralığında 18-24 diyor evlendiğinizde eşin 15 sen 14 yaşındamıydın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 15 yasinda evlendik akrabamdi. Bu hesapta ablamin kizinin
- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılyalanın batsın yahu 20 yıldır evlısın eşin 35 yalışında
12 Yorumla
Soran+1 yıl15 yasinda evlendirdiler
Soru başlığını gördüm hemen evden bakkala cikamayan ve canı sıkılan ks kızı olduğunu anladım.
Bu millet kasarlasti artık Troll sorulari yemiyor12 Yorumla
Soran+1 yılİnanip inanmamak size kalmis. Kimseye yalan borcum yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin bu konu hakkinda en ufak bir pismanlik duyup ozur dilemiyorsa uzatmanin bir alemi var mi bu isi. onu unutsa ortalikta bir suru genc ve guzel kizlar var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle eşinin a. mk
Böyle o. ospular evlenmesin. Kaç yaşında adam 20 yaşında kızı rahatsız ediyor :/
Geçmişte yaptığın hataları yapmamaya çalış. Çok üstüne düşme ama14 Yorumla
Soran+1 yılEsim 35 yasinda. Cok erken evlendik akraba evliligi yaptik. Ama seviyorum onu :(
Cevap sahibi+1 yılAyrılmalısın bence
Eşinde zerre pişmanlık yokken senin çaban fayda etmez
Ki o o. ospudan koca olmaz
Yine bir düşün çocuklarının hatrına ama ona bu boşanma konusunu aç
35 yaşında adam bari çocuklarından utansın yarı yaşında kızın peşine düşüyor :/
Soran+1 yılSeviyor mudur o kizi acaba yoksa hevesmidir:(
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hevestir :)
eşini karşına al konuş böyle devam edersen sonu hüsran olur kardeşim. al karşına konuş anlat deki o mu ben mi baktın ık mık ediyor boşa keyfine bak..
02 Yorumla
Soran+1 yılİnkar ediyor esim kabul etmiyor ki
+1 yılSevgisi sanadir, arzusu ona. Yoksa durmazdi daha seninle.
17 Yorumla
Soran+1 yılOna ulasamadigi icin hep bir ukte kalir ama icinde hep bence? :(
- +1 yıl
İçinde kalır tabi. Ben de eşime karşı çok iyiyim. İlgimi eksik etmem ama gözüm dışarda. Hiç aldatmadim ancak hep öyle bir istek var içimde. Bu isteğim olduğu zaman eşim uyuyunca onun yüzünü izlerim. Sana kiyamam der uyurum.
Soran+1 yılPeki o kizi unutur mu zamnla?
- +1 yıl
Bir anlık heves. Unutur.
Soran+1 yılAylardir pesinde amam
Soran+1 yılama
- +1 yıl
Muhtemelen umutlanmistir. Daha sonra yanasmistir. Red edilince takıntı yapmıştır. Çocuklarla birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz bir şey bulmaya çalış. Belki de hayatınızdaki eksik eglencedir. Aklındaki endişeleri bir kenara bırakıp bir süre eğlenmeye çalış. Oyunlar falan oynayın. Ya da ne bileyim imkanınız varsa bir tatile çıkın.
+1 yılZor bir durum, Allah yardımcın olsun. Çocuklar küçük mü?
02 Yorumla
Soran+1 yılEn buyugu 17 yasnda
- +1 yıl
Reşitse diğerleri ve çalışıyorsan hiç düşünme ayrıl. Ama ondan önce kanıt topla mahkeme için... En azından nafaka ve bir şey talep edemesin, senin hakkın doğsun.
ya aşk felan yalan bence kocan okızı elde etmek için o tür yalanlar söylemiş. demekki kocanı yatakta evde tam anlamıyla mutlu edemıyosunkı dışarı yönelmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir cok mutluyduk biz halada iyiyiz.
Soran+1 yılYani beni seviyor degilmi
Ayrilmak istemyosun cokda seviyosun o kizida alin beraber yasayin okutun is bulun ohh tamam olsun mk
02 Yorumla
Soran+1 yılO kizi cok sevmis olsa bile alamaz farkinda. Boyu kadar cocuklari var kizin yaslarinda. O kizin imkansiz oldugunj biliyor olmayacagini asla. Onun icin de daha cok aci cekiyor iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılya çok kötü bir durum... ne desem boş ablacım... ah ah.. Allah yardımcın olsun..
00 YorumlaKocan ikili oynuyor o mızdan yüz bulsa seni hemen kapının önüne koyar
02 Yorumla
Soran+1 yılKapinin onune koyacagini sanmam benide seviyo asik olmasa bile.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş nedir bu kadınların çektiği eğer senin işin gücün olsa ayrilsan tüyü yolunmuş tavuğa döner.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılKız evlenene kadar sabret zamana bırak düzelir geçici heves
00 Yorumla
+1 yılKonuş eşinle ayrılmak istediğini söyle
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorum ki. Bide 20 seneden sonra..
- +1 yıl
BU da senin Gurursuzluğun ayrılmıyorsan adam seni istemiyor sen peşini bırakmıyorsun bravo
Soran+1 yılOda ayrilmak istemez ki zten yuvasini yikamaz
+1 yılEskiden çocuklarınızı buyüturken zorlandınız mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda?
- +1 yıl
Büyütürken muşamba çocuk bezi bağladınız mı mavi ve pembe renk olan eski usul yıkanabilen bezlerden?
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Anlatıcam siz bağladınız mı onu soyleyin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladım ne kadar bağladınız hepsine kaç sene bendede aynı sorun var annem bağlıyor bana.
- +1 yıl
Sizce doğru mu yapıyor annem?
+1 yılAile büyükleri devreye girsin
08 Yorumla
Soran+1 yılKim devreye girerse girsin ne degisir ki. ben esimin kalbinden de o kizi atmasini istiyorum unutsun istiyorum..
- +1 yıl
Onunla bu konusunca ne diyor, bir de ev hanımı mısın?
Soran+1 yılİnkar ediyor.. Evet ev hanimiym
- +1 yıl
Sana ancak sabrı tavsiye edebilirim, eğer ayrılırsan daha da rezil olursun, hayat zor bunu zaten biliyorsun
Soran+1 yılKizi arasam konussam?
- +1 yıl
Güzel güzel konuş ve onu ikna etmeye çalış, belki bir işe yarar, ama fevri davranma, kadınlık gururun incinmiş olabilir ama yuvana sahip çık
Soran+1 yılBir kere aradim rezil ettim ama esim yinede birakamadi kizi
- +1 yıl
Yüzyüze konuş istersen ama bağırma, akıllı bir konuşma yap onu suçlama
+1 yılYatak odasını hareketlendir. eşin yanıyor herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi zaten aramiz ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler hayvan gibi şiiiiayapıyor.
00 Yorumla
+1 yılSen nerden biliyon bunları?
00 Yorumla
+1 yılYa varya nasıl insanlar var be al karşına konuş
00 Yorumla
+1 yılNedense bana pek inandirici gelmedi bu durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herşeyi konusun bir yol bulun
00 Yorumla
+1 yılSende eşini aldat değerini bilsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaferin sen ne yapıyorsun bu durumda peki
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim.
Cevap sahibi+1 yılzor bir durum sıkntılı aranızda geçen yıllar baya uzun olmuş 20 sene dile kolay artık malasef bazı şeyler kayboluyor seni üzmek istemem tabiki konusup dertleşmek istiyorsun aslında hikayen bununla sınırlı değil yaşlarımız birbirine yakın halimizde anlarız biliyosunki burada herşey konuşulmuyo istersen özelden konusalım içine dök rahatla kafanı dağiıtmış olursun
Cevap sahibi+1 yılordamısn nasıl 20 senelik evli oluyonda orda yaşın 18-24 yazıyo onu çözemedim
Soran+1 yılAblamin kizinin hesabi bu
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım konusmak istermisnz kafan çok dolmuş öyle görüyorum sizin yaş kaç
ah bu uçkur ah
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşini şikayet et karakola
00 YorumlaSenin isin zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılsikini kes kopar.
00 Yorumla ıdare sart
00 Yorumla
+1 yılilgini kes bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılGerçek mi bu
00 Yorumla
+1 yıleyvah kötü durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl