Bir kere daha soruyorum: kankamla tuhaf bir ilişkim var ve ne yapmam gerek bilmiyorum. Çocukluk arkadaşım kendisi. Öpüşüyoruz fakat aramızda sevgililik gibi bir bağ yok. Onun sevgilisi var hatta. Kızla öylesine çıkıyormuşmuş fakat umurumda değil ona karşı bir şey hissetmiyorum ve bunu yaptıktan sonra kendimden tiksiniyorum. Önce karşı koymaya çalışıyorum fakat devam edince bende karşılık veriyorum. Nereye kadar sürecek bilmiyorum ama aramızda bir şey olmayacak sevgililik gibi çünkü onu o yönden sevmiyorum o da beni öyle sevmiyor. Kanka gibi takılıyoruz. Hiç bir şey olmamış gibi. Ne olacak, ne olmalı, ne yapmalıyım, ne hissediyorum, durum ne bilmiyorum. Bunlarla ilgili fikir verin lütfen. Yargılamanıza değil fikrinize ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
Bence kalbin aşk için atmiyorsa hiç yapma çünkü her izinde daha ileri gidebilir ve kendini tutamayabilirsin yaptığı çok yanlis hayatinda baskasi varken ona ve kendisine saygısızlık yapiyor bence konusmalisin ve bu durumu duzeltmelisin gerekirse uzun bir süre görüşme aşk olmadan mantigi yok
05 Yorumla
Soran+1 yılAşka inanmıyorum fakat sevgim o yönde değil ve bana da mantıksız geliyor çok haklısın ne demeliyim sence
Soran+1 yılHaklısın valla diyim bakalım ne yapacak çünkü beynim sulanıyor düşünmekten çok umrumda değil gibi ama yanlış geliyor o yüzden kafamdan atamıyorum
Soran+1 yılHaklısın. İleri bir şeyi istemiyorum ve zaten bundan zevkte almıyorum ona bunu ve pişman olduğumu nasıl anlatmam lazım onu bulamadım
En İyi Cevaplar
+1 yılGarip bir duygu siz sadece azmış iki farklı cinssiniz :D
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ulan zevk almıyorum hiç
- +1 yıl
Ulan manyak misiniz siz ne diye opusuyonuz mk :D
Soran+1 yılYa o öpünce karşılık veriyorum bende ne bileyim tuhaf bir durum bende anlamadım normalde yapmadığım bir şey ama bunu ne bende anlamıyorum beynim burnumdan akmakta
- +1 yıl
O zaman yapma :)
Soran+1 yılSüpersin aradığım görüş 😃
- +1 yıl
Yapacak bisey yok :D
Herkes kendini bilmeli bence madem sevgilisi değilsin yapmamalısınız kendimi tutamıyorum diyorsan onunla iletişimini tamamen kes bence öyle saçmalık olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKesemiyorum ki komşumuz sürekli birlikte olmak zorunda kalıyoruz maalesef haklısın bende istemiyorum ama durduramadım da çok karmaşık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Yardım etmemiz mümkün değil etik değil çünkü ikimiz halledin.
Neyin kafasını yaşıyorsun. Bizden nasıl bir cevap bekliyorsun. Madem çocuk seni öpünce karşı koyamıyorum diyorsun, al sana tavsiye. Yat onla hevesini al kanka olayını kapat. Bu ne l*n˙︶˙11 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kimseyle öpüşmedim bu ilk etik değil biliyorum yatmak gibi bir düşünce aklımdan bile geçmedi kafam çok karışık anlatamıyorum da derdimi
+1 yılKendinize koyduğunuz adı değiştirin kanka olmasın yani
023 Yorumla
Soran+1 yılO yönde bir sevgim yok ki ona karşı olsa belki fakat ben zaten 3 yıldır kimseyle sevgili muhabbetine girmedim ve rahattım bir anda oldu bu da
- +1 yıl
Ne kadar geniş düşünüyorsun ya da yaşam tarzını bilmiyorum aranızda öpüşmekten fazlası oluyormu bilmiyorum. Bazı ihtiyaçları tatmin ediyorsunuz sonuçta. Bilmiyorum sana ters gelirmi "fuckbudy" diyorlar böyle bir tabir çıktı ortaya bunun gibi bir şey olabilir koyacağınız isim. Yok bu ters diyorsan o çocukla görüşsende yalnız kalma kalabalık ortamlarda takılın
Soran+1 yılÖpüşme dışında bir şeyler yok ve ben daha ilerisine bazı şeylerden önce karşıyım fuckbody olayına girmem bana baya ters valla yalnız kalmamaya çalışsam iyi olur işin kötüsü komşumuz alt katımızda oturuyor sürekli görmek zorundayım
- +1 yıl
Ya sende öyle bir hal var ki. Çocuğa görüşmeyelim artık diyebilirsin ama demek istemiyorsun gibi. En basiti görüşmeyi kesmek karşılaşmanız da sıkıntı olmaz muhabbeti bırak gitsin
Soran+1 yılAynen öyle diyemiyorum değerli bir kişi yanımda ama o yönden değil aynen bir süre görüşmesek iyi olacak sanırım
- +1 yıl
Sen bir doktora git :)
Soran+1 yılO da mantıklı 😃
- +1 yıl
Eig yi görünce başka çaren olmadığını düşündüm :D
Soran+1 yılÖyle valla 😃😃
- +1 yıl
Bence sen o çocukla ilk görüşmende yine öpüşeceksin :D
Soran+1 yılHiç istemiyorum ama ya sigara içerken yapıyor bir anda olunca bende şaşırıyorum öyle mal mal gelişiyor işte
- +1 yıl
Sal gitsin en son ya
Soran+1 yılÖyle düşünmedim de değil ama sevmiyorum zevk almıyorum nereye kadar bitirmek en iyisi herhalde
- +1 yıl
Bence öyle ama sen bunu yapabilecek misin.
Soran+1 yılÇocukluk arkadaşım sonuçta öpüşme işini bitiririm inşallah düzelir her şey
- +1 yıl
Ya düşünsene o bunu kafasına bile takmıyor sen engel olmadığın için seninde istediğini sanıyor. Keyfi yerinde çocuğun oh ne güzel bir yanda sevgilisi bir yanda sen. Ya o seni düşünmüyor sen diyorsun çocukluk arkadaşım versen soluksuz yapar bırak iyi niyeti
Soran+1 yılHaklısın yaa hof bu benim aklıma gelmedi hiç bu kadar kötü düşünmemiştim ben döverim bunu bu gazla
- +1 yıl
Dene istersen daha fazlasını istermisin de sazan gibi anlamazsa gel beni döv :D
- +1 yıl
He sonra ben seni denemiştim dersen sana derki. Biliyorum denediğini o kadar salak değilim :D
Soran+1 yıl😃😃 denicem bakalım sonra döverim onu içim rahat eder biliyorum çünkü haklısın 😃
- +1 yıl
Tamam :D ama beni unutma haber beklicem neler olduğuyla ilgili buraya yaz :D
Soran+1 yılTamam bende merak ediyorum bakalım tepkisi ne olacak 😃
- +1 yıl
Göreceğiz :D
+1 yılBirbirinizi doyuruyorsunuz işte ama yanlıs yaptıgınız
016 Yorumla
Soran+1 yılHof belki de ama dediğim gibi zevk almıyorum ve bundan sonra bende pişman oluyorum yanlış biliyorum ama ne yapmam gerektiğinden de emin değilim
- +1 yıl
Ya tamam ya devam içinden nasıl geliyorsa bende pişman oldugunu söyle ve bitir
Soran+1 yılHaklısın açık açık diyim en iyisi sağol
- +1 yıl
Söyle onun kız arkadasına yazık
Soran+1 yılAynen bende ona üzülüyorum zaten öylesine çıkıyorum diyor öylesine çıkmak nedir ya
- +1 yıl
Senle öpüşmemkeyfi bitmesin diye öyle diyor onada diyordur senden baskasini öpmedim askmm
Soran+1 yılYa onun her şeyini biliyorum kızlarla ne yaptığını falanda anlatıyor açık açık ve hiç zoruma gitmiyor işin tuhafı umurumda değil tek şey sonrasında kendimden tiksinmem
- +1 yıl
Dahada yapma kendinden de tiksinme yap bir sevgili o seni sevsin sen onu herseyi yaoın tiksinmeden
Soran+1 yılSevgili yapamıyorum maalesef çünkü duygu yoksunu bir insanım belki de o yüzden zevk almıyorum
- +1 yıl
İşte öyle bırı cıkarkı karsına duygu patması yasarsın zevkte alırsın kankayla olmaz
Soran+1 yılİnşallah ya sevgilim olsa yapmamam için sebep de olur ona soyleyebileciğim bir şey de olur
- +1 yıl
Ne yapmıcan ne söylicen anlamadım
Soran+1 yılHani sevgilim olsa o da yapmaz bende yapmam sebep olur işte
- +1 yıl
O sevgilisi oldugu halde yapıyorsa hersekıl yapar senden yü buldukca
Soran+1 yılBen sevgilim varken yapmam sadığımdır benimde yok demek için sebebim olur
- +1 yıl
İşte ozaman vazgecer
+1 yılFakbadi başlangıç aşaması bu knk
16 Yorumla
Soran+1 yılAy aman uzak dursun öyle denesin bir çükünü keser eline veririm
- +1 yıl
Tamam knk sakin ol birader :D
Soran+1 yılBeynim sulandı düşünmekten ne yapmalıyım yaa taktik ver hadii fkskdb
- +1 yıl
Ne diyim ki kanka kankayı öpmeye başlamış arada bir bağ yokmuş ne işler dönüyor orda anlamadım :D
Soran+1 yılÖylesine biri olsa keşke çocukluk arkadaşım birlikte büyüdük kaybetmekde istemiyorum böyle devam etsinde de anlatabildim mi
- +1 yıl
Öpücükle ölmezsin diyeyim :D sağlık olsun
+1 yılsevişin kurtulun
121 Yorumla
Soran+1 yılİlk öpüştüğüm kişi sanmıyorum o tarz bir şey yapabileceğimi
- +1 yıl
yapın işte dıptıs dıptıs iydir
Soran+1 yılOna kalsa yok demez ben yapmam ama cesaret edemem ve öpüşmekten zevk aldığımı söyleyemem
- +1 yıl
helal sana gel evlenek la senle
Soran+1 yılUlan ya 😃😃
- +1 yıl
hadi la nolcak boşver o şrfszi
Soran+1 yılYüzük almadan kabul etmem ıı 😃😃
- +1 yıl
alırız ya onuda alırız ama üzüldüğüm nokta ne biliyor musun senin gibi sağlam karakterli insanlar gerçek hayatta çıkmazlar karşımıza gider böyle şrfszleri bulurlar
Soran+1 yılTeşekkürler valla ne diyim Allahın işi işte
- +1 yıl
boşvr onu
Soran+1 yılYa aslında umurunda değil bir şey de hissetmiyorum ona karşı yanlış olduğunu bildiğimden bu kadar kafama takıldı benimde
- +1 yıl
aynen boşver şrfszn önde gşideni arkada gelenler düşünsün
Soran+1 yılAynen öyle ama şimdi görüşmesek alt komşum ister istemez görüşüyoruz onu ne yapayım ben
- +1 yıl
istanbul'da mı yaşıyorsnz döveyim istiyorsan senin gibi bir prensesi rahatsız ettiği için
Soran+1 yılYok valla baya uzağız hataydayım ben sağol 😃😃
- +1 yıl
ne uraştıryon o zmn bende tavlarm niyetine o kadar övdüm seni
Soran+1 yılOrada bir yeri kazanırsam sana yazarım 😃😃
- +1 yıl
holeeyy o zmn :D o deilde 284 puana ts1 ts 2 felan hiçbiyer gelmiyor :(
Soran+1 yılHelal sana nereyi istiyordun
- +1 yıl
istanbuldan gitmek istemiyrm işlerm var burada extradan çalışıyorm
Soran+1 yılAnladım özele gidebilirsin yarı burslu olarak istediğin bölüm ne
Hep senin gibi bir kankam olsun istedim 😅😂😂😂
023 Yorumla
Soran+1 yıll*n ya sldndkdjslkdkdkf
Soran+1 yılBulursun inşallah o zaman ne diyim 😃😃😃
Soran+1 yılYanlış anladın sen valla bende istemiyorum bu tarz bir şey ama sonuç bu işte 😃😃😃
Soran+1 yıl3 yıldır sevgili yapmıyorum yapmak istemiyorum kısıtlanmayı sevmiyorum pek hani çirkinsin sevgilin yok gibide düşünülmesin şimdi çirkin olsam keşke daha rahat olurdu fakat egoistlik ya da kendini beğenmişlik gibi algılanmasın fakat biliyorum ve görüyorum güzelim yani sıkıntı şu ki aynı zamanda duygu diye bir şey de yok sevgilim olmuyor o yüzden
Soran+1 yılYok ben bir kez yaşadım onu şu an durum bu almıyım ben 😃😃😃
Soran+1 yılSen beni mi deniyordun 😃😃😃
Soran+1 yılValla benim için sorun olmaz buradan da diyebilirsin 😃
Soran+1 yılBuradan söylemelisin bence yoksa içinde kalacak gibi duruyor 😃😃
Soran+1 yılAklın nerelerde senin 😃
Soran+1 yılBence uyumalısın 😃
+1 yılKanka :D Ayağı g*t ayağı
02 Yorumla
Soran+1 yılTemsilisiyiz valla dldksk
- +1 yıl
Oha :D
Muhabbeti kes. Düzene biner
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cinsel isteğini bir nebze
029 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ama zevk almıyorum ona ne demeli
Soran+1 yılSanmıyorum o kadarına cesaret edebileceğimi
Soran+1 yılBen karşıyım bazı şeylerden önce sevişme tarzı şeylere yapmam yani
Soran+1 yılSen şeytanım olmalısın galiba 😃😃
Soran+1 yılAteistsin galiba 😃
Soran+1 yılSeviş gitsin demenden neden anlamadım acaba aklım gitmiş cidden 😃😃
Soran+1 yılKesinlikle kendi şeytanımı kovup yerine seni almalıyım işini iyi yapamıyor ya da senden iyi yapamaz 😃😃
Soran+1 yılUçtun sende baya ha ulan 5000 nedir 😃😃😃 üniversite mezunu şeytan isterim ben mezun musun 😃😃
Soran+1 yılYok bana bir şeytan yeter hatta artar bile 😃
Soran+1 yılNiyetin ne açıkça desene
Soran+1 yılYoldan çıkarmalıyım seni diyorsun yani değişik bir tanışma yöntemi 😃
Soran+1 yılYakınlaşma gibi bir düşüncem yoksa mesaj atıyorum?
Soran+1 yılAtamıyorum maalesef daha yeni üyeyim 2xper olması gerekiyormuş şansına küs
isterik kız seni
06 Yorumla
Soran+1 yılBeynim burnumdan akıyor resmen
Soran+1 yılArkadaş olarak seviyorum başka türlü bir şey yok işin tuhaf kısmı da o zaten
Soran+1 yılHaa anladım yok yok pek sayılmaz
+1 yılKafana göre takıl.
00 Yorumla
+1 yılbir daha görüşme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?