Ben kuzen evliliklerine karşıyım ama ailem de dayımlar da istiyor. Benim ne dediğim umurlarında değil. Bir fikir verin ölmek istemiyorum...
Cevabın nedir?
+1 yılçıkar bir yol yoksa senin için mecburen evlenecksin. Onu tanımaya çalış sevmeye çalış tecavüz kaçınılmazsa zevk çıkaracaksın sonuçta hangimiz sevdiğimiz beğendiğimiz biri ile evleniyoruz ben sevdim ne oldu b. k oldu sonu, belki böyle daha mutlu olacaksın keşke benim kuzenler ile de böyle bir şey olabilse birini sevdim hiç bir halt olmadı.
En azından huyunu suyunu bildiğin biri tanımadığın ne idüğü belirsiz biri ile evlenip sonra sürpriz yaşayıp mutsuz olmaktansa böylesi daha hayırlıdır belki senin için.
Evlen gitsin bence04 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle olmayacak. Ölüm kurtuluş olsa intihar ederdim ama ahiretimi ailem yüzünden yakamam
- +1 yıl
Hmm Anladm!! fikrin nedir peki ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılYarın geliyorlar. Çok çirkin olacağım. Çirkin davranışlar göstereceğim dikkat çekici. Kuzenimle de konuşacağım önce
- +1 yıl
hmm okke allah kolaylik versin.
Umarım işe yarar, sevmediğin istemedigin biri ile evlenmek kötü bir yerde allah yardmcn olsun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenin ne dusunuyor? Ben de amca kiziyla sozlenecegim bayramdan sonra. :(
019 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum konuşmadım. Kuzenle evlenilmez asla düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılNasil yani? Sizi bir araya bas basa birakip konusmanizi istemediler mi?
Soran+1 yılBiz İstanbul'da yaşıyoruz onlar Trabzonda. Annemler oraya gittiğinde ne konuştuysalar buraya gelince böyle bir şey geldi başıma
Cevap sahibi+1 yılValla bizde de şehirler farklı. Biz sadece tatilden tatile görüşüyorduk. Sonra aileler toplandı, akşam yemeğinde biz böyle istiyoruz, düşünüyoruz. Siz kendi aranızda konuşun dediler. Amca kızım benden daha fazla meraklıymış herhalde. Ertesi gün çarşıya gittik. Oturduk konuştuk. Hiç sevgilisi olmamıştı biliyordum, benim de bir tane olmuştu. Her neyse işte sonunda baktık ki bizim kafalar uyuşuyor. Allah var benim tipime göre asla elde edemeyeceğim güzellikte bir kız. Üniversite mezunuyuz ikimizde. şu an da burada bizim yanımızdalar, bayramın 3. günü dedemlerin evinde isteme var. İlk başlarda bende çok kötü ama mantıklı düşününce en mantıklısının bu olduğuna karar veriyorsun..
Soran+1 yılHayırlısı olsun sevindim sizin adınıza :) Ben evlenmeyi düşünmüyorum kuzenim olduğu için hiç düşünmüyorum saçma geliyor bana böyle şeyler. Yakışıklı mı evet fazlasıyla ama ben kuzenim olduğu için ona o gözle bakmadım bakamam
Cevap sahibi+1 yılEvet her şey güzellikte/ yakışıklılıkta değil maalesef. Mesela ikimizde de şu korku var. Ya ileride evlenmeden önce yüzük atarsak, birbirimizde istemediğimiz bir takım şeyler varsa.. Babalarımız nasıl olur da birbirlerinin suratına bakabilirler? Bir de yüzüğü attıktan sonra biz nasıl bakacağız bir daha birbirimize.. :/
Soran+1 yılTabi sizin için yorum yapıyorum şu anda. Evet çok riskli aileler akraba olduğu için her adımda onların canı sıkılır, üzülürler . Benden naçizane bir fikir söyleyeyim evde olan evde kalsın ikiniz içinde yani tartışma olur ama bunları ailelere yansıtmayın . Çünkü siz bir zaman sonra unutsanız bile aileler unutmuyor. Şimdiden mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılÇok sağ olun, teşekkür ederim. Bir durum daha var tabii. Kurban bayramından sonra hemen düğün diyorlar.. Sizinkiler insaflıymış en azından.. Bir süre tanımışlar.. :(
Soran+1 yılNiye öyle istediklerini anlıyorum. Ne kadar erken olursa iyi diye bakıyorlar. Bir iş ne kadar uzarsa o kadar çok araya bir şeyler girer , tartışma çıkar diye
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapmayı planlıyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum ki buraya gelmelerini bekleyeceğim başka çarem yok. Kendimden soğutmak için kötü kız rolü oynayacağım. Ne kadar başarılı olurum bir günde bilemiyorum. İnanırlarsa iyi terste tepebilir korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKuzeninle konuş.. Annenden falan numarasını al. Anlat ona durumu. Eğer onunla evlenirsen ikinizin de hayatınızın çok mutsuz olacağını söyle..
Soran+1 yılEn iyisi konuşmak belki de. Umarım anlayacaktir beni. O da istemez herhalde onunla evlenmek istemeyen birini
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.. Kim ister ki bir ömür onu asla sevmeyecek birisiyle aynı yastığa baş koymayı..
Soran+1 yılHaklısın konuşacağım bugün yarın
Cevap sahibi+1 yılUmarim anlayisla karsilar kuzenin de seni..
- +1 yıl
walla sanslisin sanki bence bizim ailede böyle evliliklerde vardi artik kalmadi herkesten disardan biri ile evleniyo artik biraz sıkıntılı bir durum en azından tanıyorsun huyunu suyunu biliyorsun boyle bakmali meseleye
Cevap sahibi+1 yıl" En iyi görüş " için teşekkürler. :)
Soran+1 yılRica ederim
Ne diyeceğim bilmiyorum lakin fikrini ailene bastıra bastıra idrak ettir abin varsa abinle konuş çünkü kaçmak çözüm değil olmadı s3ni koruyan seven bir akrabanın evine kaç o da olmazsa polise git hayatını maf ettirme ya da boyun eğ belki çok mutlu olursun bir araştır. kuzenini.
00 Yorumla
+1 yılBak canım sevmiyorsan evlenme. Annenle konuş o seni anlayacaktır inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım dar kafalı inat insanlar konuştum kaç kere
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
33Cevap
ufff çok fena bir durum. Allah yardımcın olsun bence önce iletişim kurmaya çalış derim. Akraba evliliklerinden doğan hasta çocukların oldugu bir arşiv hazırla onlara sun böyle bişi başımıza gelirse günahı vebali sizin boynunuza de bence işe yarayabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılElimden gelen her şeyi yaptım defalarca söyledim anlamıyorlar. Son çare dediğini yapacağım ama umudum yok. Sağol yine de
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabana evlenmek istemedigini söyledigin halde yine israrliysa bir yerden sonra kacmalisin hayat senin hayatın mutlu olabiliecegin sevdigin erkekle evlenmek senin hakkin iyi düsün karar ver yetiskinsen uzaklara git kendi gelecegini kendin belirle, bir süre burada calisip yurtdisina da yerlesebilirsin seni rahatsiz etmelerinden korkuyorsan unutma gelecegin senin ellerinde
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız asla kuzenimle evlenemem bu onu sevmediğim anlamında değil böyle şeyler ters geliyor. Üniversite son sınıfa geçtim. Birinci öğretim olduğum için çalışmak zor olur hem staj göreceğiz
Cevap sahibi+1 yılo zaman sana bir strateji vereyim, yalandan evliligi ertele 2 sene kadar okulu son sınıftaymıssın okulu bitirdikten sonra kacabilirsin hem eline masraflarini da biriktirmis olursun hic bir derslerini alta birakmamaya özen göster o zaman hemen bitersin sen
bir şekilde dayının gözünden düşmen gerekiyo. hani sanki kötü bir gelin olurmuşsun gibi. yani iş falan yapmayan beceriksiz çocuk sevmeyen, asabi biri gibi görün belki işe yarar😕
02 Yorumla
Soran+1 yılBayramda geliyorlar. Bayram günü mü yapacağım bunları. Onlar şehir dışında olduğu için bir günde başarılı olur muyum?
Kaç kurtul oradan nasıl bir mantiklari var anlamadimki
04 Yorumla
Soran+1 yılCahil kafa dar anlamıyorlar. Gitsem nereye gideceğim bilmiyorum
Soran+1 yılOkuyorum üniversite son sınıfa geçtim, sevgilim de yok
nikah masasında hayır de bitsin. ya da kuzeninle konuş ben bu kızı istemiyorum desin
02 Yorumla
Soran+1 yılO zamana kadar ölürüm daha iyi. Ben simdi hiç uzamadan bitsin istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ve okuyo musun maddi anlamda ne durumdasın?
05 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite son sınıfa geçtim çalışmıyorum. Birinci öğretim olduğum için çalışamıyorum. Zamanım da yok son yıl staj göreceğiz. 21 yaşındayım
Soran+1 yılInşaat mühendisliği okuyorum. Okuldan sonra stajyer olarak çalışıyorum yine de iyi ücret veriyorlar
- +1 yıl
bak canım sen artık 21 yaşında büyümüş birisin. Çocuk değilsinki elinden tutup hadi evlenceksin desinler. Önce sen bir kendinin farkına var ''sen çocuk değilsin''. Sana nikah memuru sorduğunda annen baban cevap vermeyecek. Sen ''evet'' diyeceksin ama işte sen o an evet demeyeceksin. Müslümansan dinen zaten evliliğine anne baba karar veremez yani benim bildiğim kadarıyla rızaları alınır ama sırf onlar istedi diyede evlenme zorunluluğu yok. Dinende böyle bir durum yok bu durumda dini nikah bile yapılsa ben istemiyorum zorla evlendirmeye çalışıyolar dediğin an zaten o imam nikahıda kıyamaz. Sen şu an bile stajda çalışıp para kazanabiliyomuşsun aldığın paraları biriktir harcama ailede söyleme. Konu açıldığı zaman 'ben evlenmek istemiyorum'diye net bir şekilde söyle bu işin artık korkacak, çekinecek bir yanı yok. Dayak bile yiyecek olsan bu işin oluru yoksa yoktur öldürücek değiller seni.
- +1 yıl
Her seferinde istemediğini belirt. Dayınlar eve gelincede yüzlerine söyle eğer istemiyosan. Hatır gönül dinler mi bu iş? Kuzeninede durumu anlat istemediğini belirt öyle susup kalma aç ağzını. Seni evlendircek olsalar yine mezun olmanı beklerler oluncada direk işini bul. Nişan falan yapmaya kalkarlarsa yüzüğü kimse sana zorla takacak değil ya onlar takarsa sen çıkart at. İşin oluncada istemiyorsan ayrı eve çık git kendi hayatını kur. Ailen seninle konuşmazsada durumu anlat yapacaka bir şey yok ya istemediğin halde evlenirsin ya da ailenle aran açılır maalesef ama anlamalarını sağla
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu senin kararın Bunu onlara yansıtmalısın..
#Just.03 Yorumla
Soran+1 yılCahil insanlar kulağı kapalı dar pencereden bakıyorlar dinlemiyorlar
Soran+1 yılÇok sağol abi. En yakın zamanda dilekçemi vereceğim
yapmazsan nolur ki oldurecek halleri yok ya blof yap oldururum kendimi falan de
00 Yorumlazorla evliliğe giriyor canımm o ailenle konuşmayı seç
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım konuşmadım mı sanıyorsun
+1 yıldediğini sonuna kadar savunacaksın. başka çaresi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama yok :(
+1 yılhaha resmen beni anlatmışsın bende kuzen maduruyum :D ama teyzemlerle kavga ettim attım başımdan şu an rahatım bencede evlenme ;)
00 Yorumla
+1 yılHayatına birini sok yok mu kimse sevdiğim, var de ya da okuluma yoğunlaşıcam de hem, akraba evliliğinde sakat , çocuk riski çok bunu söle
00 Yorumla
+1 yılakraba evlliliğinden doğan çocuk down sendromlu olur acık ve net.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de
- +1 yıl
Dilara, akraba evliliği sonucu. Bişey yok ama
Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. kendi kararlarını kendin vereceksin baban ile konuş
05 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa konuştum. Hep benim adima söz vermişler
Soran+1 yılYalan söyleyeyim sonra babam öldürür beni toptan kurtulurum
Soran+1 yılHaklısın
kuzenin adam olsa senin istemediğini bildiği halde hala üsteliyorsa yazıklar olsun onada.
16 Yorumla
Soran+1 yılDayimlar biliyor doğal olarak o da biliyordur haklısınız. Böyle insanlardan nefret ediyorum
Soran+1 yılBiz İstanbul'da yaşıyoruz onlar Trabzonda
Soran+1 yılTeşekkürler sagol abi
+1 yılEkonomik özgürlüğün varsa rest çek.. Diyebilecek bir şey malesef yok..
00 Yorumlasevdiğin biri varsa konuş onlar kaç gitsin elbet ailen affeder
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok
Soran+1 yılHayır öğrenciyim
Soran+1 yılÜniversite bir öğretim son yılım hem staj göreceğim bu yıl. Nasıl yapacağım ki
Çocuk sakat doğar bunu dile getirirsen bir çare olur sanırım
00 Yorumla
+1 yılNe söyledikleri çokta önemli değil imzayı atmazsın olur.
00 Yorumlanasıl bir yapı o ya trakya da ege de asla akraba evliliği olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok derin mesele ama bir fikrim yok, aslında var lakin kötü etkilemek istemem.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. kuzenını al karsına durumu anlat oda essek deılya anlayacaktır heralde
00 YorumlaBu zamanda var mı hala boyle aileler ya yazik
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılaile mal belli intihar et kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm kurtuluş olsa çoktan ölmüştüm
- +1 yıl
evet kurtuluş hem hiç acımıyormuş sık kafana kurtul ya da boğaz köprüsü kesin çözüm
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilendeki başka biri engel olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEngel olacak biri aslında var ama etkili olur mu bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşek gibi evleneceksin başka çaresi yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ölürüm daha iyi
Cevap sahibi+1 yılkız manyakmısın evlen işte
+1 yılAbim kuzenimle evli ve gayet mutlular
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasın o zaman
- +1 yıl
Amin amin
+1 yılakraba evlılıgne karşıym
01 Yorumla
Soran+1 yılBende
+1 yılKaç. Hiç düşünme ve kaç
03 Yorumla
Soran+1 yılEvden gidemem üniversite okuyorum çalışmıyorum
- +1 yıl
O zaman paşa paşa evlenirsin.
Soran+1 yıl:( ..
kuzenını kendınden sogut
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılIyi tanımıyorum huyunu suyunu o yüzden ne yapsam bilemiyorum ama bir şekilde öğrenebilirim belki Sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuklar sakat doğucak onu damı düşünmüolar
11 Yorumla
Soran+1 yılAf edersin ama o kadar kafa yok cahiller hepsi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli o benim kardeşim filan de
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu dedim ama anlamıyorlar
- +1 yıl
sevgilin yok mu
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
bak bu kötü oldu işte
Soran+1 yıl:( .
Kuzenin ne diyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum konuşmadık numarası yok bende zaten. Aynı yerde oturmuyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakısklıysa evlen gıtsın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim benim o eş gözüyle bakmam isterse Brad Pitt olsun
Cevap sahibi+1 yılo zamn kons aılenle anlt durumu ıstemıyorum o gozle bakamam bn de akraba evlılıgı olr sakt cocklarımz olr de
Soran+1 yılBunları kaç defa dedim canım dik başlı dar kafalı insanlar
+1 yılKuzenin istiyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Ben olsam nikah masasinda hayir derim
Soran+1 yılO zamana kadar beklemek istemiyorum
+1 yılSeviyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılKuzen olarak seviyorum
- +1 yıl
Onun düşüncesini sordun mu hiç denedin mi yada?
Soran+1 yılHayır numarasi yok konuşmadık da
- +1 yıl
Önce onunla konuş en iyi yol uzlaşmadır anlayışla karşılar eminim oda istemezse zorlamazlar :D
Soran+1 yılİnşallah sagol
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıldoğulu musunuz siz?
04 Yorumla
Soran+1 yılTrabzonluyuz
- +1 yıl
peki kuzeninin ne özelliği varmış?
Soran+1 yılNasıl yani? Normal bizim gibi okulu yeni bitirdi daha. Kuzenim olduğu için ben o gözle bakamam
- +1 yıl
bakılmamalı bence de
kaç evden
01 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil. Üniversite okuyorum çalışmıyorum
+1 yılKuzeninle Konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılNumarası yok bende
- +1 yıl
Tek yapacak şey o. O ailesi ile konuşsun
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEvlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılKolaydı
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Yapmazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
hayırlısı
00 YorumlaPeki sson durum ne
02 Yorumla
Soran+1 yılKuzenimle konuştum istemediğimi söyledim. Tamam dedi ama aileler bilmiyor
+1 yılDogulusun demi
01 Yorumla
Soran+1 yılTrabzonluyuz
istemiyorum de
03 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama anlamıyorlar
Soran+1 yılSanırım evet konuşmadık ama dayımlar bildiğine göre o da biliyordur
+1 yılevden kaç
00 Yorumla
+1 yılNeden oleceksin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol.