2 Seçeneğim var: Sevgilim mi okulum mu?

Sevgilimle devam edersem seneye mezun oluyo ve işi herşeyi durumları iyi heryönden hazır. Fakat devam etmezsem 4 yıllık okul hayatım olcak, neden seçenek sundum,çünkü eğer okumak istersem sevgilimle ilerlemicek kim isterki 4 yıl beklemeyi. Ben 24 o 25 yaşında. Ama devam edersem 2yıl içinde evliliğim olcak.. Napıcam bilemiyorum arkadaslar
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hepsini tek tek okudum, malesef kimsenin garantisi yok ayrılmayacağımız ne malum diye bu soruyu ben defalarca ona ve kendime sordum gece gündüz fakat o kendinden çok çok emin benim için yaptıklarıyla fedakarlıklarıyla her yönden hayatı bana kurulu. Okumamı istemiyo sırf evlenelim diye herşeyi şimdiden hazır etti.. Eğer gidersen beni ezersin diyen bir insan, o mu okulum mu diye düşünmekten günlerim zehir olmakta.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılırsam senelerimi verdiğim sevdiğim insandan vazgecicem bu bana büyük bir dert ah olarak geri döner diye düşünüyorum. Okula gitmezsem hiç bir zaman öyle bir hayatım olmayacak ne kadar açık öğretimden devam etsemde.. İki seçimde de içimde ukte kalıcak..
2 Seçeneğim var: Sevgilim mi okulum mu?