Kimse acıma hissiyle yazmasın, ya da din öğütleri vermesin lütfen!
Tipsizim mutsuzum ve ölmek istiyorum, neden tipsiz doğdum?
Kimse acıma hissiyle yazmasın, ya da din öğütleri vermesin lütfen!
Sen kendini öyle ezikliyorsan insanlarda seni öyle görür sanıyormusunki kızlar ultra yakışıklı erkeklerle beraber önce özgüven eğer sen küçük dünyaları ben yarattım havasına girersen insanlarda seni öyle görür iş sende bitiyo ama anlayana
Öyle kolay geliyorki sana, gitmediğin bir şehrin hakkında konuşmak. Tanısaydın, bütün söylediğin şeylere sahip olmanın yeterli olmadığına gözlerinle tanık olurdun.
Kaldıki sen de bir kadınsın, senden yola çıkarak söylüyorum; aradığınız şey güvenli bir liman değil, görüntüsü şatafatlı bir liman... Hiç iç güzellik edebiyatı da yapma, buna ne sen inanırsın ne de ben :)
Bak gir profilime ben çirkin bir kız değilim okey ama sana çıktığım ćocukları söylesem götünle gülersin ama hepsi kendine güveniyodu şuanki sevdiğim çok yakışıklı çok zeki ama 4 yıldır beni sevdiği halde onla ćıkmıyorum neden biliyomusun kendine güvenı sıfır
Kendi ağzınla kadınların ortak beğeni anlayışını söylüyorsun, sevdiğim yakışıklı diyerek. Sevdiğim demişsin ona zaten, özgüveni umrunda değil. Yakışıklı olsun da gerisi halledilir hesabı.
Ne senin, ne de yeryüzündeki hiçbir kadının tipsiz bir adam seveceğine inanmıyorum!
Ahaaaa beni övmüş bak ya :D şımartıyosun canim yapma boyle seyler :D
Muck 😘 @baki_reyiz
Bak seeen :*
Olum kendıne gel ya maynak bu kacıncı paylasımın boyle
Allah ın her günü saçma şeyler paylaşıyorsunuz, o zaman kendine soruyor musun bana hesap sormadan önce?
Ergen ya sen sg yardımcı olabilmek adına cevapladık salaga bak ya boyle oldugun surece bir halt yapamazsın
Böyle davranmadığım zamanlarımıda bilirim ben. Yakışıklı değilsen işe yaramıyor. Size yeterki yakışıklı olsun, sizi terslede de küfürler de yağdırsa, pislik biride olsa unutturuyor kötü yanlarını. Değilmi?
Degil yanlıs biliyorsun ergen kızlardan bahsedıyorsun onlar dusuk kısılerdır adam gıbı sana yardımcı olabilmek adına yorum yaptık dedigşn seye bak ya
söylesene hayatında biri var mı, varsa tipi nasıl? Yoksa geçmişindeki erkek arkadaşın nasıldı?
3 kısıyle cıktım toplamda birinin tipi yoktu ama ben sevmıstım hatta herkes sen buna nasıl baktın falan dıyordu en son cıktıgımın da tıpı normal di yakısıklı degil bak normal karakterini begenmedım yol verdım zaten eden cok olsa bile teklıf herkese evet dıcek halımız yok tanımadıgım bırını nıye etsın millet
Bir insanın seni tanımasına nasıl izin veriyorsun, dış görünüş olmadıktan sonra, yanına sokulmasına bile izin vermezsin dimi sonuçta? Eee dediğim şeye geliyor işte, tip tip tip...
Ve benim şimdi gitmem gerekiyor lanet olasıca bir işim var... :(
Ya arkadas ortamında tanıdıgım biridir ya da muhabbetimiz vardır muhabbet etmem şçşn biriyle illa tip lazım?
Degil
Ya bir sg ne yalan dıcem sana be defol
s i g tir git demek! Dürüstlük ve kadınlar öyle mi? Ulan iç güellik edebiyatı yapmayı iyi biliyorsunuz. Ama iş sevgili seçmeye gelince kolunuza yakışıklı adam takıyorsunuz. Sizin samimiyetinizi si qeyim ben!!!
kendinle barışık olmadıgın sürece..
bence yalnız kamaya devam edeceksin hacı
kendini sevmelisin..
muhakak senide yakısıklı bulan bir cift göz çıkar
Ben seden daha tipsizim ayrica cirkinim ustelik, cok rededildim hatta hep rededildim... ne yapak isyanmi edek simdi
evet isyan edecen. daha niye yaşıyoruz sevilemiyorsak bu dünyada?
ettigimiz cok oldu ama hic bir faydasini goremedim inanki o yuzden isyan etmek te care degil :(
Cevap
11Cevap
ben farkına vardım neden tipsizizyaratıldık biliyormusun biz eğlence adamıyız kızlar sadece bizle eğlenir güler gezer paran varsa tabi ama sevmeye gelince biz olmayız onların aklında sadece EĞLENMEK çünkü biz 2. adamız hayatta. biz sevemeyiz aşık olamıyız değerin kralını veririz ama biz i sevmezler tipsisiz biz aşık olunca ve kız bize bakmayınca yaşama amacın kalmıyor dimi aşık olamayız 2. adamız
Olom hayat zor kimisininde tipi var bacağı yok çok çalışıp sağlam kazanmaya bak ;)
asgari ücretle bu ülkede zengin olan duydunmu hiç?
var dedem..
bir yanlışın var, hayal görmüşsün
yoo adamın 1 işletmeden 10 yıl içinde 9 tane dönerci açtığı gerçeği var sonra bu zinciri ederinin iki katına okutup bankaya 1 trilyon para koyduğu gerçeğide var... önemli olan yaratıcı olmak
dünyaya para kazanmayamı geldik sadece. Aşk yoksa sevgi yoksa bu hayat neye yarar?
Sevgi istiyosan cebinde ilk paran olucak... maalesef 21. Yüzyılda insanlar cebindeki paraya bakıyor :/
Kardeş o zmn ne yap biliyonmu yeni bir buluş var doktorlar kafa nakli yapacaklar valla bak git şöyle onlara böyle bir durum var kafani kessinler yerine sana saha güzel bir kafa versinler
Tiple kızın ne alakası var, red edilmekle ne alakası var?
Caddelere çık ve kızların kollarına girdikleri erkekleri gözlele, bak bakalım alakası varmıymış yokmuşmuş...
Beyinle alakası yok, sen pozitifde düşünsen bir sigime yaramıyor yakışıklı olmadıktan sonra. Kızlar senin ne kadar pozitif olduğunla ilgilenmiyor, yakışıklı mısın boylu vücutlumusun buna bakıyor anlatabildimmi, gerisi hikaye.
her canlı ölümü tadacaktır ama zamanı gelnce kardeşim o can sende emanet şimdi...
kızların yanında yakışıklı adamlar gördükçe, hayattaki yerimi sorguluyorum. Ben fazlalığım o zaman açık ve net özeti budur...
Peki bise yazmayacaksak neden soru sordun iyi sen bilirsin
çünkü hiçbir kadın dürüst olup "evet kadınlar sadece yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor" demiyor!
EVET KADINLAR SADECE YAKISIKLI ERKEKLERDEN HOSLANIYOR
Oldumu? Hayir sen zaten bu cevabi bekliyosn biz ne desek bos
Cevap beklemek değil, siz kadınlar zaten şekilcisiniz bu bilinen bişey. Benim takıldığım şey, iki yüzlülüğünüz... İç güzellik edebiyatı yapmakta üstüne yok kadınların, ama sıra hayatınıza birini sokmaya gelince gözünüz yakışıklı adamlardan başkasını görmüyor.
Sen ergen kizlardan bahsediyosn akli basinda olan kizlara bak sende ustelik demekki senin icinde tip cok onemliki hep tipi guzel kizlara bakmissn genelde onlar tipe bakr emin ol ha kaldiki kendmden ornek vereym 22 yasindayim ve smdiye kdr kimseye evet demedim genelde hepte yakisikli cokcuklardan teklif aldm isi gucu yerinde ve zenginlerdide hatta ailemden bile baski gordum samalama boyle yakisikli cocuk kacarmi aptal olma tarzinda ama benim . icin onemli olan o insanla anlasp anlasamam cnku guzllik ddgn sey elbette gececek evlendik 5 sene snra bu adam. cokecek karakter ve kisilik kalacak ben bir omur bu adamn guzelligi değil karakteriyle yasamak zorundsym bu yuzdn tip benm icin dha sonradan gelr ha eger ddgn gbi olsaydi emin ol şu an cok yakisikli sevgililerim hatta bekli kocam olmustu o yuzdn genelleme yapma
Bu arada resmine baktm. eger o sensen cokta abartacak kdr cirkin tipsiz dglsn ama bu durum sende takinti. olms
Hiçbir zaman şekilci yaklaşmadım ilişkilere... Duygularımı açtığım kızlarda onlarca erkeğin iç çekerek baktığı kızlar olmadı. Bir huyuna, hatta sana tuhaf gelecek, gülümserken dudağının kenarında oluşan çizgiden dolayı bile hoşlandığım bir kız olmuştu. Herkes imkansız olanları sevmeye çalıştığımı sanıyor. Bugüne hiç manken aramadı gözlerim...
Ve emin o, yakışıklı erkeklerden hoşlanmak ve onlara kalbinin anahtarını verenler sadece ergen kızlar değil. Orta yaşın kadınlarında olmazsa olmazı dış görünüş. Sokağa çık bak, gözlemle... Kimlerin yanında kimler var...
Yani senin bahsettiğin kız grubuna ben hiç rastlamadım. Yok öyle birşey..
Takıntı falan yok, olan bu. Ne zaman ki senin söylediklerini söyleyenler oldu, dışarıya çıkar çıkmaz, yakışıklı erkeklerin kollarında dolaşan el ele gezen kızlar gördüm. Bir tokat gibi adama çarpıyor bu gerçek. Git sokaktaki sevgililere bak! Ne demek istediğimi anlarsın!
Kusura bakmada senin yanlisin burada iste ben hic bir zaman sokaktaki sevgililere bakmadm umrumdada degiller zaten ben adam aklli evlenebilgm. birine baktm oda henz karsima cikmadi ayrica emin ol benim gbi bir cok kiz var ama sana denk gelmemis
Bir insana üst üste böyleleri rastlamaz.
Senin gibi bir tarafa, böyle bir kızın varlığı bile yok... Öyle bir kız bu yeryüzünde yaşamıyor...
O zaman bizler uzayliyiz
Uzaylı değilsiniz, sadece ben çirkin ördeğim olay bu
Sen santciyimi begenmiyorsun sanatimi?
Sanatı beğenmiyorum, diğer yakışıklı erkekler gibi olabilirdim. Çünkü bu dünyada kadınlar tarafından kabul edilenler sadece yakışıklılar...
Sen bu dunyaya kadinlara fazla tkilmissn kusura bakmada ayrica sen kimsinki Rabbinin yarattigi sanati begenmiyosn?
Olayı dini boyuta getiren biri olacağını ben biliyordum. Buradan vurup beni haksız çıkartmaya çalışıyorsun. Ben inançsız biri değilim şükürler olsun. Bu dünya sınav yeri olabilir, ama gel gelelim ki yaratan sadece erkeği yaratmamış. İnsanların tek başlarına aci kalacaklarını bildiği için, yanına bir eş olarak da kadını da yarattı. İkisi de birbirini tamamlasın diye kalplerine sevgi koydu.
Ama yaratılan her erkek, yakışıklı ve kadınlar tarafından beğenilen biri olmuyor. Napayım? Sevemeyeceksem bu hayatta, halime şükredim şanslıyım mı diyeceğim çirkin ve yalnız olduğum için. Yanlış anlaşılmasın, kudurmuş kadın meraklısı biri değilim. Sadece mevcut düzende çirkin biri olarak doğmanın acı bedellerini ödüyoruz bu hayatta...
Nasibini beklemiyorsun
Nasiple alakası yok. Yakışıklıysan yalnız kalmazsın Nasipmiş...
Bir kız, görme yeteneğini kaybedecek ve çirkin kurbağa prense dönüşecek sonra bu nasipmi olacak? Hangi kız tipsiz bir adamı sevme hatasını yaparki?
Sen psikologa git bence bu konuda ciddiyim cnku fazlasiyla takinti yapmssn bu durumu
Allah aşkına, psikolog napacak? Sihirli değnekmi var bu adamlarda ki beni bir anda yakışıklı bir adama dönüştürecek? Psikologlar sorun çözmez, sadece dinler. Yani böyle bir olayında çözümü yok.
Ne diycek bana psikolog söylesene? Hadi şu tipsizliğime bir çare bulsun, bulabilecekmi. Öyle tesellilerle ruh huzur bulsaydı kendi kendimi yalanlarla mutlu ederdim
Şimdi gitmem gerekiyor, lanet olası mağaza beni bekler...
Ancak gece müsait olurum
Öyle işte...
profil resmindeki sensen hiçte tipsiz değilsin
Sadece bir foto, fotoğraf yanıltıcıdır. Buradaki ben tipsiz görünmese ne olur dışarda reddedilen biri olduktan sonra...
İkinci sevgilime çok benziyor sun ve yakisiklisin
O yüzdenmi yalnızım?
Kader kısmet de. inan bana yakisiklisin
kısmete inanmıyorum, bir insan yakışıklıysa aşk her zaman vardır öyle adamlar için. Çünkü siz kızların hayallerinde erkek hep bu olmuştur...
İyi sen bilirsin. bu kompleksle kimse yaklasmaz
Diğer türlüde yaklaşmıyordu. Komplekse değil, tipe bakıyorsunuz, bırak bu ağzıları!
bir * git ya tek derdim sendin
Derdininde seninde... anladınmı!
Tipsiz
Defol git aramızdan
Aşk hayatı yedi bitirdi bizi bee :D
İntihar et kurtul
Önceden olsa intihar edenler kızardım, Allah ın verdiği can ı kendin niye almaya kalkıyon diye. Şimdi ben düşünüyorum, anlıyorum şimdi onları.
Sebebin yoksa hayatta, çıkışında yoksa...
Saçmalamayınız..
o senin sorunun knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar