Sevgilim beni hirpaliyor ve bazen üstüme yürüyüp kollarimi yüzümü sıkıyor. Ne yapmaliyim yardim lutfen?

6 yillik bir iliskim var sevgilimle bir yildir birlikte yasiyoruz. Genelde sakin bir yapisi var ama kavga cikinca isler degisiyor. Ben çok hassas bir Kizim hemen tribe megilliyim acikcasi. sevgilim alttan almaya calisir ama bazen de cinnet geciriyor. Bagirip cagirip kurtulmak istiyorum senden olmuyor yapistin yakama biktim vs deyip ustume yuruyor ve duydun mu beni adam gbi duracaksin deyip kollarimi yüzümü sıkıyor acitacak sekilde. Dun gece iliski istedim ve o da cok yorgunum bu gece olmasin dedi uyumaya calisti. Bende kalkip yanindan salona gittip hep sen isteyince mi olacak diye trip attim. Asiri sinirlendi ve gecenin ikisinde Avaz avaz biktim senden gidicem ben basima bela aldim diye bagirip Duvarlara vurmaya basladi ve ustume yuruyup kollarimi sıktı beni hirpaladi. 40 dk sonra da yanima gelip ozur diledi iliskiye girmeye calisti ve ben biraz nazlaninca senin istemen önemli degil dedi sert davrandi iliski sirasinda da. Kestiremiyorum ne dusunmeliyim bizde sorun var demeye dilim varmiyor ama bu biraz kendimi kandirmak oluyor sanirim :( Yorumlariniza ihtiyacım var.
Sevgilim beni hirpaliyor ve bazen üstüme yürüyüp kollarimi yüzümü sıkıyor. Ne yapmaliyim yardim lutfen?