Sevgilim ikizler ben yay burcuyum ben asiri kiskanc ve sahiplenici biriyim ve onun burcuna gore o boyle seylerden hoslanmuyor ve ciddi kararlari erknden veremiyor bende ayrildim severken cunki artik benden uzaklastigini hissetmeyr basladim. beni cok weviyordu kac yillardir neden is hayatina atilip basi sıkısinca bana sogudu benden ilgisini azaltti sevmedi beni :( ?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
1-burçla alakalı hiçbir şey yoktur,
2-Herkes bu konuya ilgili olduğu için ben de merak ettim, benim sevgilim ikizler burcu ben akrep burcuyum, websitesinde arasan bizden bir nane olmaz, aşırı uyumsusuz ama 3 senedir ilşkimiz var ve çok aşığız.
ben sevgilimi anlatıyım, zeki insanı çok sever, dinsel değerlere önem verir fakat fanatik değildir, saygı duyar ve iyi şeyleri uygulamaya çalışır
değişikliği çok sever, macerayı çok sever, benim mini etekler makyajlar, ojeler yapmamdan değil sportif doğal rahat olmamı ister.
çok iyi dosttut, kıskançlığı güvensizlik olarak görür, saçma tutku oyunlarını hiç sevmez, eğer iki kişi birbirini seviyorsa zaten aldatmaz ve sevgisi kesindir kıskanmaya gerek yoktur
özgürlüğüne düşkündür ama alışkanlıklarından kopamaz yani özgürlük olayı bir yalan...
sadıktır, kıskandığımı belli eden bir bakış atsam facedeki o kızı çıkarır ki onu bunu kesmez ben bir kızla entellektüel tartışmaya vs girmesine izin verir onu beyin yapısını incelerim özgüvenl, kadın sever, kompleksli değil
iş için 3 aydır şehir dışında 1 ay gitti geldi.2. ayda şu an 3. ay 2 gün de bir konuşuruz sıkıldığını hiç sanmıyorum. çok mutlu belli. ama zor kadını sever ve merak eder hata yaptığında yargılamam bence yapma der serbest bırakırım haklıymışsın der ve minnettar kalır, dırdır yapmam gözsel temas kurarım o bunu göklere uçurur.
daima gururunu okşar onu motive eder, arkadaşlarının yanımda ve başbaşayken övünürüm bana özüm üretmek için süperman olur. ama işte çalışırken 1 ay görüşmediğimiz oldu bu sınav maratonunda 4 ay hiçç konuşmadık çünkü herkes çok yoğun olduğunda kendi hayatına yöneliyor ve hep o işde ben de evde o da özlemi artırıyordu onun beni sürekli aramasını sağlıyordu ama bu da bahsedilen özgürlükle ilgili değil sanırım. ortak yerleri varsa yine burçlara inan ama erkekler basit dir kadınlar gibi samimiyet ve açıksözlülük her ilşkiyi yürütür onun gönlü yokmuş.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ikizler burcu mu? Allah başka dert vermesin.. sevmiştir diyemem sevmemiştir de diyemem
00 Yorumla
Bana bak kiz bende ikizlerim oyle atip tutma burclan alakasi yok bunun kisiylen alakasi var hic onunlan konusmamamissin neden boyle yaoiyorsun diye sinra da gelip burclara laf atiyorsun ikizler burcu burclar arasinda en iyisidir kendi kendinize bir seyler cikartmissiniz elinin altinda internet var azcik arastir bir zahmet
02 Yorumla- Soran+1 yıl
İkizler erkegine internnetten sen bir bak istersen
- +1 yıl
arkadaşım şu burçlara göre yorum yapmayı bırakın allahaşkına yok öyle bişey..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Ikizler kadını sadık bir kadın değildir, maymun iştahlıdır, sever sevmez iter başkasını hayatına sokar, ondanda bir süre sonra sıkılır onuda bırakır bu hanfendiler ayran gönüllüdür kendilerine yusuf miroğlu ararlar ama asla bulamazlar ,çok can yakarlar aldatma potansiyeli dünya genelinde çok yüksektir, bir-tek kova erkeği ile anlaşır kova erkeği onun ukela bencil kendini beğenmiş tavırlarını, bir süre ligine idare eder, analiz eder ve ona tekmeyi basar ikizler kadını özgürlüğüne düşkündür hayattaki tek amacı merak, ve elde etmek ettikten sonra sıkılır pişmanlık duyar kıskançlık olacak şüpheli davranışları sevdiğini deliye döndürür sosyal paylaşım face instegram durum bunlara eğilimli ve güzel göndermeler yapar, bu gün farklı seni sevi-yorum derken yarın ansızın sizi hayatınızdan bir anda çıkarır, çünkü yelkenleri başkasına çoktan açmıştır güvensiz tutarsız ukela ikizler den sadece iyi bir arkadaş olur bilgin kişileri tercih ederler hevesleri çabuk geçen bu ikizler zaman zaman kendinden bile , sıkılır, umursamaz davranışları, hiç bir erkege iyi gelmez ask sevgi onlara göre değildir seven kıskanır, kıskanmak aşkın besinidir, dozajı aşmamak şartıyla her seven kıskanır ikizlerin herdaim gözü dışarda olduğu için kıskanma dürtüleri yoktur, onlar kıskanmaz aşık da olmaz, aşkı tanımak isterler beyinleri aşkın sevginin gücüne erisemiyecekleri için. kendilerine kendisi gibi maymun iştahlı ayran gönüllü kişileri seçerler çünkü onlarda bilirki sahiplenilmek aşktır, buda onlarda olmadığına göre, sahipsiz sevgisiz aşksız, AŞK varmış gibi sevgililerini sık sık değiştirip yaşamları boyunca ot gibi yaşarlar, deyisik sevgililer için hayatlarını mahvedenleri bile bilirim, bu yüzden ikizler kadınının tek eşi ıkizler olmalıdır, ve herşeyden önce, insan insan olmalı ve insan gibi yaşamalıdır. Her ne kadar insanlar burçlara inansalar ya da inanmasalarda burcununun tüm özelliklerine uygun tek burç ikizlerdir, onlarla gerçekten sevmek sevilmek istiyorsanız onlar gibi olmaktan başka şansınız yoktur,,, saygılarımla...
00 YorumlaBunların burçlarla ne alakası var
00 Yorumlaklasik ikizler burcu :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Acaba neden durup dururken boyle ara vermek istedi skldi felan bende ayrildim ama ozluyorum
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
uzulme be sende knk yni
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ıkızler zor ayrıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ikizler burcu ve deli gibi asikken bana sogudu yillar sonra bende dun ayrildim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar