Bİr erkeğin sevgilisine etek giydirmek istememesi , kıskanç olması sizce bunlar normal mi? Erkekler neden sevgililerine mini etek giydirmez? Her erkek böyle mi?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi. İnsan sevdiğini kıskanır, sahiplenir. Ayrıca şort veya mini etek falan giymesine de karışır ki kız hala giymek istiyorsa sevgilisine rağmen o kızda niyet bozuk gözüyle bakarım. Türkiye l*n burası damacanaya tecavüz ediliyor. Haberleri görmüyo musunuz? İster istemez bende korkarım bakmaya kıyamadığım sevdiğime biri başka gözle bakıp bişi yapacak diye.. Benden başkası ona hayran gözlerle bakıp, düşünemez rahatsız olurum. Aksini düşünen gavattır ya da amacı kendine damacana bulmaktır. Güvensizlikle alakası yok. Beni istemiyorsa sektirip gider.
28 Yorumla
Soran+1 yılKızın niyeti değil sizin niyetiniz bozuk !
- +1 yıl
Evet çoğu erkeğin niyeti bozuk. Açık saçık giyinen bir kızın neden öyle giyindiğini bana açıklar mısın?
Soran+1 yılBu hiçbir kimseyi ilgilendirmez ben çok normal giyiniyorum etek giymeyi de seviyorum ne yani benim niyetim mi bozuk
- +1 yıl
Sevgilisi rahatsız olurken giyen kız için öyle düşünürüm dedim ben
Soran+1 yılSevgilim için giyimimi mi değiştireyim? Siz kız arkadaşınız için ne değiştiriyorsunuz ki kendinizde
- +1 yıl
Ben degistiririm bir nebze sonuçta birlikteyiz dimi bencillik olmaz bende
Soran+1 yılBir nebze işte, bir kadından giyimini değiştirmesini istemek normal mi
- +1 yıl
Yazdıklarımı okudun değil mi? Biraz empati kur.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi buraya çoğu erkek yooook ben giydirmem kıskanırım vs diye yazacak ama kendi mini etekli ve elbiseli görünce de öküzün trene baktığı gibi bakacak. Beyler bırakın bu tribal halleri. dürüst olun kendinize. Şunu deyin burada ''giydirmem giyene de bakmam'' o zaman anlarım.
00 Yorumla
kıskanır giydirmez çünkü erkeklerin kimyasını en iyi yine bir erkek bilir. Demekki sevdiği insanın başka erkeklerin hayallerini süslemesini istemiyo
10 Yorumla
+1 yılnormal , çünkü sana bakan başka bir erkeğin senin üzerinde kurduğu fantazileri en iyi O anlar
22 Yorumla- +1 yıl
nihayet beni anlayan biri çıktı :D
Soran+1 yılOof çok basit bir mantık bu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
35Cevap
+1 yılNe giydiğinizi umurunda olmasa, etraftaki bazı erkeklerin size bakışları onu rahatsız ediyor olmasaydı, o adamı terk etmenizi tavsiye ederdim.
Sevginin ve kıskançlığın olmadığı erkeğin flört maksadının tensel olduğu ilişkilerde sıfır kıskançlık vardır.
Ayrıca siz ilerde bikini giymeme de karışır diyerek şimdiden adamı terbiye etmek yontmak istiyorsunuz ki bu hiç hoş değil. Etek boyunuz sözde sevgilinizden önemli ise onu terk etmelisiniz.22 Yorumla
Soran+1 yılBakın benim takıldığım şey bir erkeğin kadının giyimini değiştirmek istemesi , ne yani etek giymek anormal mi , bunun boyu sadece beni ilgilendirmez mi
- +1 yıl
Gördüğün üzre yalnızca seni ilgilendirmiyor. Öyle olsa soruna cevap arıyor olmazdın.
Iki kişilik düşünmeli ve senin kadar egoist olmamalı hatun kişi. Sevgilinin ne giydiğinden bağımsız olarak; sevgiline etraftaki hemcinslerinin bakışları seni rahatsız etmez mi?
Etek giymek anormal değil ama yanında erkek arkadaşı olan bir hatundan gözünü kaçırmayan, yanında erkek olmasından imtina etmeden bakan hayvanlar bir erkeğin sabrı ve sinirleriyle oynar. O salya akıtan bakışları istememiş senin teninde olay bu kadar basit.
Erkeklerinizin ayarlari ile bu kadar oynamayın, sidik yarışına çevirmiş gibisin bu olayı. Bunun sonu bikini giyme olayına kadar gider deyip kendince adamı yontmaya kalkıyorsun bunu yapma. Adamı terk et bence...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiskançlıktan değil . Çoğu erkek sahiplenicidir.
Sahiplendiği seyleri korumak ister. Kim sevdiği kisiye dogruyu hunahı oğretip ve ona uygutlatmadan crhrnneme. dusmesini usteki. Erkekteki anlayış budur. Sevdigi kisinin gunaha girip, o atesin sevgilisine dokunmasindan korkar. Bu kiskanclik değil korumak kollamaktir.
Birsey daha var. Sahsen ben yaninda minu etek giyen kadin gormek istemem cunku vakislardan sobra patavatsiz bir kac kisinin yanlis hareketine maruz kalir vede basimi bosu bosuna brlaya sokmakta istemem.
Ayrica.
bu is orf adeti kaplar. Gecmisten gununuze aileler ne gorduyse evinde, onuda disardan gelene asılamak isteyecektir.
Elinden geldigi kadar anlattim ins anlasilmisindir.. :)
ha bide su kiskançlığa ek olarak busey daha diyim
Kiskanclik nerede baslar
Sen ret etmeye basladiginda baslar.
Asıl kiskançlık seni camdan disari cikarmiyacak kadar oldugunda olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyin yeri ve yakışanı var mini etek giymek meziyet var eğer ona gore hareket etmesini biliyorsan giyersin yok hic giyme toplu ayakkabı gibi düşün tecrübe lazim biraz
20 YorumlaBence sorun olmaz. İnsanlar yavş@ksa sevgilimi niye zorlayayimki. Ona bakarsan kapali kadinlarada bakiyorlar. İnsanlar bozuksa kiz ne yapsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAlkışlıyorum seni
Ben giydirmem etek asla ama kiskanc oldugum icin degil gunah oldugu icin bir de bir kizin asla acilmasini istemem yine de cok itici oluyor bazilari icin iyi gorunsede bu durum hic iyi degil
10 Yorumlaben olsam bende giydirmemde kadınlar bunda niye bukadar ısrarcı onu anlamam o da ayrı bir konu siz niye giymek için ısrar edersiniz.
19 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü giyinmek benim özgürlüğüm bu yüzden sevgilimle anlaşamıyorum sevgilide olsa haddini bilmeli
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz, karşımdaki bana uymak zorunda herkes özgür bir birey
Soran+1 yılÖzgürlük kavramını kimseden öğrenmeyecek kadar iyi biliyorum biraz zihniyetinizi açın
+1 yılHepsinin aynı olmadığına emin ol ama genel olarak benzer.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek öyledir yani erkeğim diyen biri kıskanır sevdiğini ve açık saçık müstehcen ve teşhirci şeyler giydirmez seven sevdiğini kıskanır işte.
14 Yorumla
Soran+1 yılEtek giymek teşhircilik mi?
- +1 yıl
kısmen öyle ama uzun etekler değil tabi ki.
Soran+1 yılGerçekten çok şaşkınım etek giymek teşhircilik diyen bir zihniyet yaşıyor mu hala , etek kadınların giyinmesi için vardır.
- +1 yıl
uzune tek için demedim zaten ama kısa etek mini etek teşhirciliktir başka açıklaması olamaz.
+1 yılBen pek değilim seviyorsam guvenirim o yüzden kıskanmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyiiii
Genelinde bir kıskançlık var tabi, ama bunlar sevgiden sevgiden :) tabi fazlası kasar ama haddinde olmak lazım
00 Yorumlaher erkek öyle değil ve dışardan güzel görünsede sahiplendiği kızın öyle giyinmesini çoğu erkek istemez
10 Yorumla
+1 yılBir erkek ciddi düşündüğü insana mini etek giydirmek istemez benim yanımdayken başka erkeklerin ona bakması beni rahatsız eder...
10 Yorumlakardeşim giydrmiyorsa doğru yapıyor sayfa da görmüyor musunuz ne kadar abaza lale var? bunların 10 katı sokaklarda var biraz anlayışlı olun
10 YorumlaCunku sagini solunu benden baska kimse gormesin diye.. heralde kiskanirim.. bana ait olacak sadece ulan! :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar zaten sizin malınız ya
Çünkü kendi cinslerinin ne mal olduklarını biliyorlar
20 Yorumla
+1 yılCünkü baska erkeklerin kiz arkadaslarina bakmalarini istemezler.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim erkek kıskanç olmalı diyosunuz sonra da sahiplenince kızıyosunuz anlamadım
12 Yorumla
Soran+1 yılKim diyor sevdiğim erkek kıskanç olmalı diye şu an benim sorumla senin cevabın arasında ne alaka var
- +1 yıl
Doğru aşırısı da kötü tabi
+1 yılTurkiyede normal bende kiskanirdim sevgilimi erkek olsam 😕 atlet giyince bile bir farkli bakiyolar mk
00 Yorumla
+1 yılErkek etek dekoltesini kendisine ait bir mahrem bölgesi olarak algılayınca o bölgenin kontrolünü elinde tutmak ister, anormal karşılanmamalı :)
00 YorumlaHer erkek böyle değilidir. Kıskançlığından yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim öyle değildi
Bana göre normal değil02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de değil
- +1 yıl
Sahiplenme duygusunu mallık sananlar var malesef
+1 yılseven erkek kıskanır :) tatlı kıskançlıklardır bunlar
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç tatlı değil
- +1 yıl
kabamı davranıyor
Soran+1 yılEtek gitmeni istemiyorum hayatım , oldu canımmmmm.
- +1 yıl
hahahaha :DD çok tatlısınız ya siz
Soran+1 yılGerçekten sinir bozucu oluyor bazen 😃
- +1 yıl
boşverr değerini bill özlersin bu günleri :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumların için 😊
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılGayet normal bence seviyor kıskanıyor bundan doğal ne var?
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi buna göz yumarsam ileride her şeye karışık ben etek giymeyi seviyorum ileride denizde bilen bikini giydirmez böyleleri
- +1 yıl
Yok ya benimkide öyle mesela yanımda yokken asla giydirmiyor yanımdaykende herşeye izin veriyor
Soran+1 yılBenim yanımda ama yine de giyme diyor
+1 yılsana mesaj veriyor ben milletin orasına burasına bakarım diyor
ee ne demişler kişi kendisinden bilir işi :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü dışardaki bütün erkekleri kendisi sapık abaza olduğunu zannediyor
00 Yorumla
+1 yılYobaz olanlardan bahsediyorsun...
14 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle erkek kadının giyimine karışmamalı
- +1 yıl
Kesinlikle...
- +1 yıl
Eyvallah ciğerim...
Yok canım her erkek öyle değil ben giydiririm tabi sadece evde benim Yanımda giyebilir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilisine mini giydirene erkek denmez, dense dense oğlan denir
00 Yorumlaöyle olmayana erkek diil godoş diyorlar
normalı zaten bu !35 Yorumla
Soran+1 yılBence normal değil şimdi etek giydirmeyen ileride bikini falan da giydirmez
Soran+1 yılBay bayan ayrı mı yahu ne diyorsunuz siz ben bugüne kadar hep bikini giydim şimdi bir adamın kıskançlığı için giymeyecek miyim
- +1 yıl
adam için diil edep için giyeceksin
çok mu hoşunuza gidiyor başkalarının arzularında yaşamak
onuda geçtik bunun için adam senden güzellikle rica etmiş terk etmemişsen zaten sevmiyorsun demektir
kimse kusura bakmasın benim karımın sevgilimin ailemin bedenini millete sunamam
erkeğim ! mezhepsiz babalardan diil !
o* erkek sevgilisine mini etek giydiri bakın kadın o* demiyorum erkek o*
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende hiç kıskançlık yok isterse çıplak bile gezebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz buna sahiplenme, kıskanma duygusu diyoruz ama siz yobazlik diyin.
00 Yorumlaseven umursayan insan kıskanır.
00 Yorumla
+1 yılErkek, erkek kafasindan anlar cunku😊😊😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. bir erkeğin sevgilisine mini etek giydirmemesi gayet normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kabul edemiyorum bunları, ona kalsa denizde bikini bile giydirmeyecek
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılHaklılar bence. Herkes bakıyor hayvan gibi
00 Yorumla
+1 yılben abartı derecede kıskancımdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kıskançlık değil, sahipleme duygusu!
07 Yorumla
Soran+1 yılBu duygular normal değil erkeklerin çoğu özgüvensiz sıkıntı bu
- +1 yıl
Burası Türkiye. Türk erkeklerinin etek giyen mız görünce nasıl davrandıklarını, kafalarında kurduklaru fantezileri iyi biliyoruz.
- +1 yıl
*kız
Soran+1 yılBaşka erkekler sapık diye ben türbanlı geziyim o zaman?
- +1 yıl
Özgürüm diye çıplak gezmeyi dene istersen.
Soran+1 yılÇıplak gezmek gibi bir niyetim yok şu an dediğiniz çok saçma
- +1 yıl
Senim dediğin kadar değil. Başkalarının sana laf atmasından, seni rahatsız etmesinden, taciz etmesinden rahatsızlık duymuyorsan, giyin. Erkeklerin bu duygusunun kıskançlık olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç gelemem kıskançlığa
00 Yorumla
+1 yılKısmen öyleler. Olması gerektiği gibi bence
00 YorumlaSeven erkek kıskanır.
00 Yorumlaİste erkek olmadgin icin anlayamizsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatın anlayalım
ewet hem de çok kıskanç olurlar canım benim
00 YorumlaCogu erkek oyledir
00 Yorumla
+1 yılgiysinler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. değil tabiki