5 Yıl Oldu hala unutamadım

5 Yıl önce 6. sınıfken yeni bir kız geldi. görür görmez aşık olmadım tabi ama 1-2 hafta geçti öyle aşık oldum tabi 2 ay sonra en sevdiğim arkadaşımın onla sevgili olduğunu görünce yıkıldım tabi o aralar söylemedim ergenliğin verdiği bir duyguyla arabesk yada melankolik rap dinlemeye başladım Ahmet Kaya Nurettin Rençber Müslüm baba 7-8 ay dinledim sonra birden zevklerim değişti sonra . tabi ben aşırı utangaç olduğum için 1 yıl geçti sonra söyledim bu sefer de başka biri çıktı 2. defa yıkıldım . Farklı hobiler edinmeye çalıştım bilgisayara merak saldım gitara başladım çok iyi elektro gitar çalarım grubumuz var. Metal dinlerim . aşık olmaya çalıştım kaç defa ama onun gibi olmadı. Ne yapmalıyım bir ara unuttu gibi oldum ama o gülüşü aklımdan çıkmıyor be abi durduk yere aklıma geliyor kederleniyorum sürekli kaç defa arkadaşlarım dediler takma yenisini bul, kızlar dediler gerçek aşkı ara. hayır çirkin desen çok şükür değilim omuzlarım geniş body calışıyorum zayıfım ama ipince değil saçlarım kaslarım hele de gözlerim kömür gibi kapkara yakışıklıyımdır okulun en güzel kızları beni sevmesine rağmen bir türlü yapamadım abi aşık olamadım başkasını sevemedim sigara içmeye başladım unutmak için olmadı çok içmem bulursam içerim aramam bağımlı değilim ayda 10 bilemedin 20 tane en fazla içerim düşünün artık yani. Unutmam için ne yapmamı önerirsiniz her şeyi denedim olmuyor yardım edin be abi :(
5 Yıl Oldu hala unutamadım