Erkekler tipsiz kızlar yakışıklı çekici buluyor.

Arkadaşlar neden acaba.Erkekler tipsiz buluyor yani işte bazıları tipe bak çok tipsizsin felan diyor.Kızlar ise yakışıklı buluyor daha bu perşembe bi kız benimle çıkmak istediğini söyledi.Çıkışta.Kuzenim benden hoşlanan arkadaşları olduğunu beimle tanışmak istediklerini felan söylüyor ben istemiyorum.Mesela facebook ta ben kimseyi eklemedim fakat okuldaki kızların rahat %50 si beni eklemiştir.Kızlar yakışıklı buluyor ve çok sayıda kız var etrafımda.Yani konuştuğum takıldığım bir ara 2-3 kızla birden çıkıyordum.Mesela geçen gün bi erkek arkadaşım olum bu kızlar senin neyine bakıyorlar bilmiyorum dedi.Çok moralim bozuluyor böyle şeylere acaba gerçekten tipsiz miyim yoksa erkekler kıskanıyorlar mı niye öyle diyorlar.geçen hafta 2 kız geldi sınıfa çıktığım olup olmadığını felan sordular bi arkadaşları hoşlanıyomuş arkadaşlar dediler erkek arkadaşlar kız kör felan heralde dediler güldüler felan.Sınıfın en tipsiz çocuğu bile bana şu tipe bak felan diyor.Bazıları benim böyle bi tipim olsa sokağa çıkmam fela diyolar fakat kızlar çok tatlı buluyor beni yani her ortama girdiğimde dikkat çekiyorum.Peşimde koşan kızlar varken niye erkekler böyle diyorlar cidden moralim bozuluyor özgüvenimi kaybediyorum
Erkekler tipsiz kızlar yakışıklı çekici buluyor.