Sevgilim çok rahat biri ve onunla sevgili olmak isteyen erkekle konuşuyor ne yapmalıyım?

Sevgilim 2 hafta önce tatile gitti kuzeni ile beraber kuzeninin orda erkek arkadaşlari varmış kuzeni, sevgilim ve 2 erkek denize gidicekmiş kuzeni gidelim mi diye sormuş gidelim demiş bana sormuyor bile daha sonra konuşmayı ss yapıp atıyor ve ben bu olayı erkeklik gururuma sığdıramadım sen ne erkek düşkünü birisin diyip ayrıldım tam 1 gün boyunca seni seviyorum ayrılmayalim dedi ben kabul etmedim ama sonra Anladim ki o erkeklerin biri kuzeninin sevgilisiymis biride daha küçük 11 yaşında sonra dediklerim için özür dilerim affet beni dedim affetmedi ama 1 haftadır konuşuyoruz ankarada oturuyorum aksam 9da arkadaşlarımla kizilaya gidicem diyip çıkmak istedim oda bana bir erkek ile konuşmasını attı konuşmada erkek onu istediğini onunla çıkmasını istediğini söylüyordu erkek kalpli öpücük falan yollamis ama kız hala onunla konusuyo beni sevdiğini ve benimle yeni bir ilişki istediğini söylüyor bende onu seviyorum ama onu isteyen bir erkek ile konuşması ve bu konuşmayi bana atması normalmi biz daha çıkmıyoruz ama onu sahiplenmek için o erkeğe bir sevgilin olduğunu ve konuşmak istemedigini söyle diyorum sen yokken o vardı diyor bana hep yanimdaydi destekcimdi diyor. Numarani nerden almış diyorum arkadaşım vermiş diyor bende zaten arkadaşın mış niye numaran onda kayıtlı değil diyorum sacmaliyor twitter, Instagram ve facebook hesabı var ayrilmadan önce ilk Çıktığımızda hesap şifrelerini istemek yok demiştim güvenilir bir kız demiştim ama sanırım güvenilir biri değil arkadaşlar sizce ne yapmalıyım 2 aylık bir ilişkimiz olmuştu sizce ne yapiyim çok kararsizim ve bir çok kez onu gizli numaradan arayıp sesini duyduğum iyi oldu diyen biri vardi hattını gizli numaralara kapattım
Sevgilim çok rahat biri ve onunla sevgili olmak isteyen erkekle konuşuyor ne yapmalıyım?