Git, güzel ve eğlenceli vakit geçir.
Gitme, sorunlar çıkabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yani daha 5 aydır tanıdığın insana güvenebiliyormusun?
10 gün az değil, bu süreçte belkide çok yakınlaşıcaksınız, cinsellik vs istekler olunca sonra şeytana uyup aman ben naptım demeyin sakın..
ayrıca ailede bir şekilde okulu arayıp sorsa bir telefona bakar bu?
Güven ya da sevginin zamanla olduğunu düşünmüyorum. Tabiki bu devirde kimseye guven olmuyo diye bir laf var ama bişeyleri anlayabilirsiniz o insanın yaptığı davranışlardan size gösterdiği saygı ve sevgiden ki biz 5 ayı gerçekten dolu dolu geçirdik. Zamana gelince 10 gün banada fazla geldiği için belki bunu aza indirebilirim
Ozaman iyi gezmeler ve iyi tatiller diyelim şimdiden ;)
kesin kafa dagitmak icindir. Erkek arkadasi sorun degilmis. Kafa dagatacak baska yerlerde var neden illede onun yaninda olmak istiyorsun? sen daha yalan söylemeyi bile beceremiyorsun valla pot kirarsin ben sana sölim vazgec ;)
ailene yalan söylememişsin ki nereye gideceğini falan biliyor sadece grup değilde 2 kişisiniz ben olsam hemen bavulumu hazırlardım
Cevap
20Cevap
Olucaklar belli ve bunu sende hissediyorsun içindeki endişe ondan. :) İçindekileri hafifletmek için ise başka insanlardan onay bekliyorsun. :)
Olacaklar neki
Erkek arkadaşım sizin düşündüğünüz gibi bişey planlasa bunun için pek çok fırsati olmuştu ve bana illa gel diye de ısrar etmiyor için rahat değilse gelme boşver gitmeyiz diyo
bir erkekle evlenmeden tatile gidilmez
yalnız kalınmaz
Genc ve bekar bir kizin sevgilisiyle ailesinden habersiz gitmesi... universite okuyan cahillerden oldugunu gosteriyor... hakaret etmiyorum!!!
Ya bırak şimdi düşünmeyi falan git kafanı dinle biraz, güzel gelir sevgilinle 1 hafta geçirmek.
Git boşver :) Ama biraz rahat ol kendini kasma böyle
Bunu sorman ne kadar saftirik bir kız oldugunu göstermeye yetiyor...
Merak ettim ne oldu gittiniz mi tatile nasıl geçti ve şu an ne durumdasınız çünkü benimde sevgilimin böyle bir planı var ve ben kararsızım?
gidilir gidilmesine fakat gittiğin insalar tanıdıgın güvendiğin biri olsun. gittiğiniz yer apuk sapuk biryer olmasın. Ailen çakarsa sorun kesin olur.
Antalya olympos a gidicez daha onceden de gitmiştim ama bilmiyorum
eğlenceli tam gencler ıcın bır yer
Açıklaması zor durumlara sokma kendini..
kafa dağıtırsın git bence
aynı odada mı kalcaksınız
Çadır da kalicaz
Evet neden mantıklı olmasın ki
Siz tatillere cinsel ilişkiye girmek ya da yiyismek için mi gidiyorsunuz. 2 çadır olsa ne gerek var hem boşuna yük hem masraf zaten kamp dedim 2 gün Antalya'nın başka bir koyunda 3 gün başka bir koyunda kaplumbağa misali..
kendini ele verirsin bence
Yok öyle bir dünya😋
Nasıl bir dünya 😊
Ailen de gizli iş yapma çıkar ortaya pişman olursun :d
Bence bekaret testıne bıle gotururler
gidilmez başına bela olur
Gitme, sorunlar çıkabilir.
gitme bence bakarsın sorun çıkar
Gizli saklı işler yapma derim..
Antalya neresınde tatıl yapacaksınız
Olympos
Git canım birşey olmaz
bişey sorcam ailen biliyomu hamile olduğunu
Görevimiz tehlike
Kötü sonuçlanabilir.
Ne gibi
gitme bence
Gitme bence ailene bildir çok onemli bişey
Ailem izin vermeyecegi içim bildirmiyorum aslında o kadar sıkı değiller başka bir bayan arkadaşım ya da gerçekten bir grup olsaydı sorun olmazdı sorun erkek arkadaş kavramı
Hadi ilişkiye girerseniz bunlari da düşün
İki insan birbirini bildikten sonra öyle bir durum söz konusu olamaz bence
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar