Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevgilim çok yakışıklı, ciddi hayranları var ama o aklı başında. bir önceki de öyleydi ve ben kendimi onun yanında ezik hissediyordum, ailesi de sağolsun bizim oğlan daha iyilerine layık modunda davranıyorlardı, arkadaşlarda öyle... derken o malın teki çıktı şimdi 30 yaşında hala sevgilisi olmadı benden sonra. ben ondan daha iyi birini buldum. önemli olan tip değil önemli olan gerçkten kişilik. tabiki tipte önemli ama çok değil. tecrübe ile sabit
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
mükemmel iki insan bir arada olamaz :)
252 Yorumla- +1 yıl
Kendini mükemmel misin?
İki kişiden birinin diğerine göre eksikliği olmalı. Kadının güzel - erkeğin yakışıklı olduğu ilişkiler pek uzun sürmez. Sıkılırlar çünkü bu kusursuzluktan.
Ben çok güzel bir kızla yapamam. Mutlaka kendi ayarımda olmalıdır. Çünkü ilerleyen zaman kavga ve sürtüşmeyi de getirebilir. Bir noktada bana "zaten senin gibi... " şeklinde başlayıp hakaretle biten ithamlara maruz kaldığımda erkeklik onuruna dokunur. Uzun süre unutulmaz bu etki.76 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiyydi
- +1 yıl
@replix eig yi seceli 1 ay oldu
- +1 yıl
@replix eig sectigimi kaldirmislar zaten secildi bu eig
- +1 yıl
sendeki güzellik 10 para etmez bendeki bu aşk olmasa
+1 yılGenelde beğenildiğimi duyuyorum etraftan. Velhasıl sokakta falan etrafıma hiç dikkat etmem. Kesen var mı falan o açıdan. O denli ilgisiz olmama rağmen tercih ettiğim kadınlar genelde hep normal tipler oldu. Ne eksik ne fazla. Çoğu erkek beğenmez belki buradaki.
Yani güzellik ne derecede bir kriter o kişiye göre. Bu daha önemli bir soru25 Yorumla- +1 yıl
Ya ama sorum su cok guzel biriyle cikar misiniz yoksa korkar misiniz
- +1 yıl
Çok güzel birine karşı altta kalacak bir tarafım yok. Yani ne bileyim hayatta belirli şeyler başarabilmiş ve bakımlı bir erkeğim. Bir kadın güzelliğiyle nasıl önüme geçebilsin ki?
- +1 yıl
Adriana limaya gore dusun ayni mi fikrin ama
- +1 yıl
Adriana Lima'ya karşı tabii ki gerideyim. Milyonlarla oynayan biri. Ama unutma ki o kadın da kenar mahallede takılırken keşfedildi. Eğer keşfedilmeseydi muhtemelen kıyaslamaya alınacak ''çok güzel bir kız'' olarak onu da haneye eklerdik. Burada karşılaştırmayı kendi ekonomik ve kültürel seviyeme göre yapıyorum daha çok.
- +1 yıl
Yorum guzelll ✌✌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
+1 yılKardeşim beni biliyorsun önceliğim dış görünüş değil ama olurum yani neden olmayım ki :) Çok güzelse böyle olur :D :D
https://www.agiz.gen.tr/images/agiz-akintisi.gif12 Yorumla- +1 yıl
Haha hersey cocugum icin dedikleri bu olsa
- +1 yıl
Tabikide.. Güzel+yakışıklı= BU bebek :D
+1 yılBen aşırı kıskanç yapıya sahip oldugum icin istemezdim yaa.. Ona alıcı gözle bakan gözleri oyardm gittigmz yerlerde hep bir kavga olurdu.. En iyisi yanına ve kalbine yakışması.. Cok yakışıklı ya da güzeller icin bir deyim vardır ucuz malın alıcısı cok olur diye. Ille bir pohluk olurdu onda kusursuz insan yok sonucta. Kmse 4/4 lük değil istemezdm bn tipinden gitsin huyundan gelsin misali ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, illa çirkin bir kız bulmak lazım. Yoksa doğanın dengesi bozulur.
Güzel güzele giderse dünya bir tarafa doğru dengesini kaybedip eğilir falan, mazallah.
(O değil tüküreyim böyle dengenin içine, harbiden gerçek galiba..)11 Yorumla- +1 yıl
Vay eig secerdim ha
Hayır kesınlıkle ıstemezdım. Bunun sebebı yakısıklı erkekler genelleme yapmak ıstemıyorum acıkcası ama gozlerı dısarda olur kız cevresı cok olur benım ıcın kızlardan vazgecse bıle oyle kızlar varkı ıllakı aramız acılır yanı. Benım gorusum bu sekılde :)
10 YorumlaGüzelliğe veya tipe bakmazdım şu an kı ilişkilere bakıyorumda hemsı yalan aşka inanmam kimseyede kolay kolay güvenmem ve ayrıca sevgili yerıne arkadaşimi tercih ederım ölene kadar yanındadır ilişkı bıttımı bırdaha kımse hal hatır sormaz yaşadım bılıyorum çünkü..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu ulkede , hayir.. Yabancı bir kızla, yabancı bir ülkede, elbette..
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı adamın yanında ki çirkin kız olmak istiyorum Allam artık o bölüme geçelim 😆
21 Yorumlaİnsalllaaaaahhhhhh
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikteligimde bas kriter yakisiklilik olmadi hicbir zaman. Dunya'nin en yakisiklisi da olsa, en cirkini de olsa, sevmissem kendimle bir görürüm (ne bir eksik ne bir fazla) Bazi insanlar komplekse giriyorlar; acikcasi beni tedirgin edecek en büyük şey zeka fazlaligidir, tip degil
00 Yorumla yok be :D ben başkasını bilemem ama kıskanç biriyim heralde başım beladan çıkmaz her bakana laf de de kavga et nereye kadar rahatta olmam en iyisi çirkinler :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kizin cirkono olmazz ✌✌
+1 yılÇok güzel bir kız beni sevdiğini söylemişti beni yalnız bırakma dedi. Tamam bırakmayacağım dedikten 2 gün sonra ilişkimizi düşünmem lazım bana biraz ver dedim. Sözümü tutmadığımı düşünüp küfür etti bana :( bir daha görmüşmeyelim gözümden 1 kere düşersin bir daha çıkamazsın dedi kafama tüküreyim
00 YorumlaHuyu ve karakteri güzelse olurdum ama illa çok yakışıklı olmasına gerek yok ama bir de şöyle bir şey var insanlar laf yapmayı çok seviyo yani ay o ona olmuş mu ya da sevgilisi yanındayken çocuğu ya da kızı kesme olayı falan zor tabi 😐
10 Yorumlabenimkiler hep güzeldi ya zaten güzel olmasa sevmem ben askdlfsd
ama yolda yürürken falan kendine baktıracak tipler de değiller :D
hee ama bazen insan böyle kötü oluyor çünkü güzel işte ne bileyim Kuştepe de ferrariyle gezmek gibi dfasjkdfsd tehlikeli çok ta kavga etmişliğim var lsjdfsd06 Yorumla- +1 yıl
Hshs benim dediigim ama yolda herkesin donup baktigi
- +1 yıl
İlginc bir tipp dndj
- +1 yıl
Ooo durummm vahimm o zam n snbs
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstemezdim benim seviyelerimde birisi olsun ki ikimiz de üzülmeyelim
22 YorumlaNiyekine
- +1 yıl
Göz önünde olan erkek de bayan da kendine göresini arama ihtimali yüksektir aldatılmanız kaçınılmazdır genelde.
+1 yılBu konuda soyle bir gercek var;
Erkekler icin karakter guzelligin sadece guzelligin tamamlayicisidir. Genelde erkekler ilk basta begenmedikleri kizlarla karakterini gormek icin tanismaya gitmez.
Kadinlar icin yakisiklilik karakterin tamamlayicisidir, iyi biri olsun, parasi ve isi olsun yakisikli da olursa iyi olur misali.00 Yorumlahayır yakışıklı veya güzel olan bir kişi eğer bunun farkındaysa karsısındaki kişiyi kaybetmekten asla korkmaz özgüvenini egoya çevirir. önüne gelen her insanı elde edeceğini düşünür. Ama unutmayalım ki güzellik ve yakısıklılık her zaman geçicidir en önemli örneğim şudur ki ; biz bu dünyadan giderken yanımızda götürdüğümüz tek şey ruhumuzdur o yüzden insanın kendisi demek ruhu demek ozaman demek oluyor ki ruh ebediyen kalıcıdır ve değişmeyen tek şey.
00 Yorumla
+1 yılOldum ve Allah belami verdi. Bana baskasiyla yanlıslıkla öpüşsem affeder misin dedi. Çapkınlık kanina işlemiş. Beni seviyor ama bir 💩 'a yaramıyor görüyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılHerşey tip değil karakteri de varsa her insan ister güzel ve bakımlı biriyle olmak ben mesela dünyanın en tatlı kişilikli ve en güzel kızıylayım o benim sevgilim aşkım herşeyim @Leviriaville 😍😘
12 Yorumla- +1 yıl
çok güzel biriyle sevgili oldu daha önce bu şahıs :D
- +1 yıl
@Leviriaville hangi şahıs ve kimleymiş 😒
+1 yılistemem ben bana yakiskli gelsin yetr insan rahatsz olur o ne oyle surekli gozler ustunuzde
13 Yorumla- +1 yıl
Yakisikliysa katlanicaz artik shsh
- +1 yıl
ahahha gulu seven dikenine katlanir diyorsun =)
- +1 yıl
Ee yani hsbsb
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklılığa bağlı sevgili olmam; kişiliğe bağlı sevgili olurum. Tipinin herkes tarafından beğenilmesine gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Dedigim sey o degil ama hoslaniyosan ama asiri yakisikli olmasi seni korkutur Mustaafa
+1 yılBen olmam... Zaten sansasyonel ve magazine olaylardan nefret ederim.. Sürekli ilgi odağı ve göz önünde olan bir sevgili istemem. .. Eline yüzüne bakılsın yeter. . Çirkin olsun benim olsun...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılO beni beğeniyorda benmi ona yüz çeviricem bu kız malın iyisinden anlıyor der basarım nikahıma :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah shsh
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı güzel bir kızla sevgili olmam millet laf atarlar kavga etmek zorunda kalırım kıskanç olduğum için elbet güzelse ortamıda çoktur erkeklerin sayısıda çok olacağından pek yanaşmam dünya ahiret kankamdır alayı :D
10 Yorumla
+1 yılben olurdum ama bir süre takıldıktan sonra mutlu olamıyorsak veya anlaşamıyorsak ayrılırım :D içgüzelliğide hafifie almayak lütfen :D
10 Yorumla
+1 yılgüzel olsun tabi. oluyorsa. gerçi güzel olmasa da olur. ya milletin içine çıkınca, uff ne çirkin kadın denmeyecek kadar çirkin değilse sıkıntı olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. Olmazdım Niye Cünkü zaten o bana bakmazdı sonuc olarak olmazdı yani :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hayal ama
+1 yılKaraktersiz olduktan sonra dünya güzeli olsa nafile..
12 Yorumla- +1 yıl
Hemen karakter kanka guzel diyom ben ya
- +1 yıl
Herkes tarafından bakılırsa da katil olurum 8)
+1 yılYa ben aslından olmam süzülmekte kalır ben kimsenin öyle çok beğenmediğini severim ondaki farklılığı bir ben görüyüm isterim
10 Yorumla
+1 yılHayır olmazdım çinkü çok dikkat çekici bir erkek olursa kızlar çok bakar çok yazar ve bu ilişkimizi zedelerdi ben zaten çok yakışıklıyım herkes elimin altında filam yapardı bemde onu döverdim
12 Yorumla- +1 yıl
Dovma ama sbbs
- +1 yıl
Oda havalara girmesin
+1 yılHerkes tutturmuş güzel ya da yakışıklı olursa herkes bakar kıskanurım olmam diye. tamam da kardeşim bakmasını istemiyosan çıkarma ewden insan oğlu bakar kaşına bakar saçına bakar tokası kıravatı dikkatini çeker gene bakar sen güweniyosan sıkıntı yok zaten içinde varsa güzel ya da çirkinde olsa başkası bakmasa bile o bakar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben öyleyim, yolda geçerken çoğu insan bakar. evliyim ama, yani olunuyormuş :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah tescilledik o zaman soruyu sbdh
Cevap sahibi+1 yılHaha evet :)
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. çok güzel olmasın sıkıntı güzelde bakmaz bana gerçi ama :D
13 Yorumla- +1 yıl
Dhhsh yok xper gelsin dedim size
Kız cok güzeldi denedim olmadı cok güzel biriyle olmuyor ya cok zor az cırkın olmalı kız dediğin.
10 YorumlaOlurdum sonuçta "benim" sevgilim. O süzenler süzmekle yetinsinler, yazzzıkk jsdkfs
10 YorumlaOlurdum tabi ki. Sevgilimle ve kendi tercihlerimle gurur duymamı sağlayacak bir etken bana kalırsa.
10 Yorumla
+1 yılOlmam çok yakışıklıysa beni aldatır yok yok olmaz ben çirkin o çirkin bir ömür raad gecinir gideriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor yasamak kızlar mesaj atıyo filan memoma ama olsun idare ediyoruz keske çirkin olsaydı hafif
10 Yorumla oldum zaten öyle biriyle en uzunu da o sürdü harbiden :)
10 Yorumla
+1 yılÇok adı duyulmuş insanlarla çıkmak istemezdim ama güzel bir sevgilimin olmasını tabi isterdim niye istemeyeyim? :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok yakısıklı bırıyleyım :D zor bıraz. Kendımı sureklı saclarım yapılı hazır bı sekılde olmak zorunda hıssedıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Oo o zaman ben hic almiyim ya shsh benim sackivircik bide
Cevap sahibi+1 yılYa bu bızım kuruntumuz aslında seven her halınle sever ama karsındakı cok yakısıklı olunca sende hep guzel gozukmek ıstıyosun :D
+1 yılİstemezdim heralde. En azından çok popüler biriyle sevgili olmak istemem
10 Yorumla
+1 yılİş sadece dış görünüşle bitmiyor, isterse Brad Pitt olsun, anlaşamazsam olmaz o iş.
10 Yorumlaneden olmayacagız.. benım sevgılımın benden ıyı olması gerekır.. kımyası duzgun olmadıktan sonra ama model olsa kac yazar..
20 YorumlaÇok yakışıklı erkeği paylaşmak zorunda kalırsın. Sevdiğim erkeği paylaşamam ben. Akıllı zeki olan tercihimdir, zeki olsun canımı yesin.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin istediğini elde etmek bana çok mutluluk verir yani çok yakışıklı biriyle olmak isterim ki zaten hep onlardan hoşlanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırıdan bahsesiyorsak hayır ama net hayır diyemiyorum 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Haha olabilirde sbbs
+1 yılHayır olmam cunku onun yanında cirkin kalirim ben daha bana yakin olani isterim, yani benim gibi siradan biri :D birazda tonti olsa iyi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHıhıhı olurum sevgilimde olması gerektiğinden fazla yakışıklı. Hatta ben sen fazla yakışıklısın beni üzersin diyip birlikte olmak istememiştim ne gülmüştü. Şimdi nerede ise evlenicez 😊😊😊
01 Yorumla- +1 yıl
Neredeymiş
+1 yılKarakteri de uygunsa evet ama sonra biterdi kıskançlık yüzünden :D belki cinnette geçirebilirdim kıskançlıktan :P Yürümezdi :D
10 Yorumla
+1 yıltabikide olumak istrsin ama eyer kendini çirkin görüyosan ve özgüvenin yoksa öyle bir insanlla kndinizde çıkabilme gibi hatta ilşki kurabilme gibi özgüveni bulamasınız. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır.
sevemiyorum. yeterince de kıskancım zaten.
kafamı sürekli onunla meşgul etmek istemem.
orta ayar bişey olsun kafi.01 Yorumla- +1 yıl
kıskanclık varsa zaten imkansız
ben çok yakışıklı değilim ama işimde çok başarılıyım benim bir sevgili bulma ihtimalim nedir? illa yakışıklımı olmam gerekiyor? gayet fit bir vücut yapısına sahibim
10 YorumlaYok istemem, yolda bakan olursa elimden bir kaza falan gelir mazallah😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım mukemmelini bulmadan sevemeyecem zaten. Çok iliskim oldu severim bunu umuduyla. Çok güzel kızlar. Ama onlar sevdi ben sevemedim. Mukemmeli sevdirir belki kendini
10 Yorumlayani beni beğenmiş sonuçta ama risk ya ortanın biraz üstü olsa yeter bize :P
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılZor bea ayrılınca biliyosun hemen kapıcaklar popoda tavan olcak hep
10 Yorumla
+1 yılOlurdum. Muhtemelen çok kavga ederdim ama bakanlarla. Biraz fazla kıskancım.
10 YorumlaMükemmel kimse yoktur ama bence o kadar iyi bir insanla beraber olmak istemezdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. güzel olmalı tabikide ama güzelliğini insanların gözüne sokan tiplerden olmamalı
10 Yorumla
+1 yılgerek yok bence yüzü güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 yılda doyamazsın çok güzel olursa olmaz bence
10 YorumlaSevdiğim kız herkesten güzel benim gerisi beni bağlamaz... O derecede sevdiğimiz için hala unutamıyoruz o bakımdan...
10 Yorumla- Devamını Gör (380)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat