Ya 8 aydır çıkıyoruz işte bir kere çok ileri gitmiştik ve ben yapmak istedim ama o bunu sana yapmak istemiyorum dedi bende beni istemiyo musun demiştim oda seni istiyorum ama evlenmeden sana dokunmak istemiyorum diyor bir kaç kez bu konuşma geçti aramızda seni öpmeye doyamiyorum ama canını acitmak istemiyorum diyor aramızda öyle bişi gelinceye şu an kendinde değilsin kendine gelince pişman olmaman için tutuyorum kendimi felan diyo sizce beni sevmiyor mu
Cevabın nedir?
+1 yılAksine seni seviyor nereden biliyorsun belki çocuk zina yapmak istemiyor günahını düşünüyor işte. La bu erkeklerde ilişki istese söversiniz istemezse dert yakınırsınız bekle gerçekten seven adam zaten sevdiğini helali olana kadar bekler seni gerçekten seviyor buna emin ol.
64 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle düşünmemiştim utandim kendimden
- +1 yıl
neyse sağlık olsun insansınız neticede ama sevgiline böyle konuda ısrar etme derim ben.
Helaliniz olunca istediğinizi yaşarsınız hayırlısıyla. - +1 yıl
eig için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Çocuk ne alaka?
En İyi Cevaplar
+1 yılsevmiyor oo kesin ılıktır o var ya çabuk ayrıl ondan uzaklaş koşarak kaç nasıl senle ilişkiye girmez vay bee çabuk ayrıl kurtul kızım geldiğimiz noktaya bak * adamlık sevmemek olmuş işte bu yüzden piç olup sizi sikip bırakıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var ya sadece biraz ileri gittik ve bende istedim ne var bunda
+1 yılAsıl sevmese sana bunu yapardı senın gelecegını dusunuyo helal olsun adam gıbı adammıs ya bunu yapsanız Allah korusun çocuk ölse ya da ayrılsanız bu durumda nasıl kalcaksın kaybetme onu pisman olursun ilişkiye çok girmek istiyosan evlenın
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlenmek istiyor yüzü takmak felan istiyor da bakalım iste
Sebiyor tabi kızım. İnsan sevdigine kıyamaz... sende ona gore davran inciltme çocugu üstünede gitme o konuda ilerletme.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonusu geçmiyor artık zaten
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan yıllar yıllar önce bir din kültürü hocamız vardı bizde daha küçüğüz ha. Bize demiştiki olum bakın zaman iyice zaman değişti artık kızlar oğlanlara atlıyo diye. Biz de yok artık diyoduk. Adama bir kez daha hakveriyom şimdi. Baksana oğlan istemiyo kız ona atlıyo.
23 Yorumla
Soran+1 yılTövbeYa ne alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabii baksana ilişki istemiyo diye beni sevmiyo mu diyosun. Asıl seni sevmese işini görmeye baksa hemen atlar üstüne. Seviyo seninle bir gelecek düşünüyo ki bazı şeyleri zamanı gelince yapmak istiyo. Herkes için Sevmek = seks değildir. Bunu anlayın lütfen
Soran+1 yılAnladim
+1 yılbulmuşsun böyle bir erkek bir de beni seviyor mu diyorsun yazık valla Allah işte deyrini bilmeyenin önüne çıkrır deyerini bilmenin önüne pzar artıklrını çıkarır kızım akıllı ol sakın kaçırma o çocuğu.! :)
11 Yorumla
Soran+1 yılKaçırmam zaten kavga felan etsek ayrılmak istesem konuyu degistiriyo ya da sacmalama diyo
O çocuğu kaçırma sen edepli insan bu devirde az. bulunur
53 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Soran+1 yılDüz mantık değil merak
seven erkek böyle yapar zaten ne diye bunu soruyorsun ki. Efendiler edepliler hep sizin gibi salaklara mı rastlar hey allam ya
12 Yorumla
Soran+1 yılSalaklik Ne alaka sevdiğim için arzuladum
İstemediğinden değil sana duyduğu saygıdan ve ilerde bir olumsuzluk olursa zarar görmeni istemediğinden!
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet anladım
+1 yılEvet bence seviyor Yani baksana sana dokunmaya kıyamiyo sonra pişman olursun diye yapmiyo bence seviyo ama sen yinede bu sözlere kanı yapmaya çalışma evlenene kadar böle devam edin sevisin filan
01 Yorumla
Soran+1 yılPekala
+1 yılSeviyor, değer veriyor. Olur da ayrılırsanız bunu zorlaştırmak ve pişmanlıklar listene artılarla dahil olmak istemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
+1 yılSeviyor sadece bakire kalmanı istiyor ve sana değer veriyor, ben bunu çıkardım
22 Yorumla
Soran+1 yılBelki de sevmediği için sorumluluk almak istemiyo
- +1 yıl
Bence öyle değil
+1 yılbir bize denk gelmiyor böyleleri vay be çok şanslısın kızım zina bunun affı yok yanmakmı istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir istemem tabiki
- +1 yıl
o zaman sakın yapma öyle birşey bu devirde kimseye güven olmaz öyle demesi seni sevdiği anlamına gelir ama seni deniyoda olabilir
+1 yılİlerde senden ayrılma ihtimaline karşılık dürüst birini bulduğun için sevinmelisin bu devirde böyleleri zor çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviniyorum
Saçmalama seni cidden seviyor ve çok değer veriyor böyleleri bulunmaz sakın kaçırma elinden
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçırmam zaten benden ayrilmaz
sevmese şimdiye kadar çoktan pohöööööö çoktan yapmıştı
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyince neden yapsın ki ya insan sevmedigiyle midesi bulanmazmi
- +1 yıl
bişi sorcam sen zannediyormusun bu geneleve giden erkekler önce onlarla buluşmaya flan gidiyor? ha bir ihtimal daha var bişeyi dert ediyo olabilir erkekliğine güvenmiyordur değişik fanteziler kuruyorda olabilir bilemiycim şimdi senin daha iyi anlaman lazım hangisi oldugunu ya seni acayip seviyo ya da onda bir sorun var
Soran+1 yılBen istemiştim oda şu an kendinde değilsin sonra pişman olacaksın üstelik ben sana kiyamam ve evlenmeden yapamam cidden seni istiyorum çok istiyorum ama yapamam diyo
- +1 yıl
Niye bulansın ha seninle yapmış ha mast yapmış bişey farketmez erkek için. İşini görmeye bakar.
Soran+1 yılÖnceden kiliyormus
- +1 yıl
eğer namaz kılıyorsa namaz kılmak insanı rahatlatır maddiyattan uzaklaştırır maneviyata önem vermeye başlarsın ve allah korkusu vardır insanın içinde zaten bu yüzdende korkuyor olabilir zina haramdır biliyorsun. 5 10 dakkalık bir zevk için senelerce cehennemde yanmak bana aptallık gibi geliyor :) belki oda bu şekilde düşünüyordur.
al işte kızım sen neden anlamak istemiyorsun senin üzülmeni yaptığından pişman olmamanı istiyor sen anlamıyorsun ama o sana senden daha çok değer veriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın insanlık hali işte utanıyorum simdi
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöylesini buldun aranıyorsun bence ayrıl yazık etme çocuğa ahlakını bozma...
31 Yorumla
Soran+1 yılAranmiyorum sadece soru sordum
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. bulmuşsun böyle bir erkek bir de beni seviyor mu diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle böyle bişi yaşamadım ve ilk opustugum kişi o ondan belki bunu soruyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılal sana seksi gunah acı verici bir olay olarak gören bir erkek daha... kızım evlenme bunla sonra berbat bir evliliğin olur. aldatmak falan istersin.
24 Yorumla- +1 yıl
Belki sert seviyor ve kızın katlanamayacağını düşünüyor?
Cevap sahibi+1 yılevlendiğinde de öyle yapmak istmeyecek mi? ilerde aldatıcak mı bu çocuk? belki kız da sert sevecek? @MelisZeynep
- +1 yıl
Beynini çöpe at. Günah olmasına aldırış etmiyosun. Günah olmasada bir namus kavramı var
Cevap sahibi+1 yılsizin namusunuzu da iyi biliyoruz. sevdginizle olmaya gunah parayla orda burada (travestilerle bile) olmaya evetsiniz. cunku o kişiye gidiyor ya
Yemin ediyorum bunu soran kiz salak sana baska kisiler layik
21 Yorumla
Soran+1 yılSalaklık ne alaka
Böyle birini bulmuşsun hala seviyormu diye soruyorsn. Seni senden çok düşünüyo daha ne
23 Yorumla
Soran+1 yılBen sorumluluk almak istemdigini düşünmüştüm; (
Soran+1 yılPeki
aradığın kocayı bulmuşsun seninle harama girmek istemiyor üsteleme nefsine hakim ol ya
04 Yorumla
Soran+1 yılUstelemiyorum artık zaten ya
Soran+1 yılNeden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin zor durumda kalmaman için istemiyor, belki ayrılacaksınız, belkide ölecek, evleneceğinizin garantisi varmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Sevmiyoru mu? Bak bir erkek olarark diyorum seni senin onu sevdiginden cok seviyo sakin kacirma bu cocugu ben olsam unun yerinde senle işi coktan pisirmistim
13 Yorumla
Soran+1 yılBende onu çok seviyorum ama istemek suç mu niue orospuymus um gibi uaziyosunuz
Soran+1 yılTamam
Hemcinsim oldugun icin utanıyorum. Sen o adami hak etmiyorsn
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden hak etmeyim gayette hak ediyorum insanlık hali istedim diye haketmiyorum anlamına gelmez
+1 yılTersine dunya bea iste insan bulamiyor bazilarida bulunca bunuyor offf nese
11 Yorumla
Soran+1 yılBunamıyorum ya
+1 yılNe alaka günah diyi canini acitmamak icin yapmiyor ne meraklisin be
11 Yorumla
Soran+1 yılMeraklı değilim
+1 yılsen sevgiyi çok yanlış anlamışsın. kendini değiştiremezsen, sonun ruh ve sinir hastalıkları hastanesi
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki sevgi cinsellik değil biliyorum
- +1 yıl
seks mutluluk vermez, mutluluğu sekste arama. cinsel isteklerinin normal olmadığını iddia etmiyorum, ama seks mutluluk ve sevgi getirir düşüncelerini bırak bir kenara.
Soran+1 yılÖyle bişi düşünmüyorum ama insanlık hali iste
Sana zarar vermekten kaciniyo iste daha ne istiyosun ne yapsin adam daha sana ask illaha da cinsellik degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece sormak istedim zaten artık istemiyorum
+1 yılSen kim kim sen biz kimizz ohhh kafam güzell djdozksnemdş uçuyorum aaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen zamanında motor olmuşsun o çocuğu da sana motorken kayanlardan sanıyorsun ama o çocuk öyle değil işte
32 Yorumla
SoranKendisi ilk opustugum kişi yalnız
Cevap sahibi+1 yılo zaman tut kendini seni sevmediğinden değil o yanlış yapmak istemediğinden
Senin gibi mal bir kız daha görmedim. Aptalligina doyma ya
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama çocugun sözünü dinle yatma sakın l*n normalde erkekler zorla ister burada sen istion yapma böle şeyşer hayırlı birini bulmuşsun hayatını sürdür
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinjz
Cevap sahibi+1 yılyani k. b. delikanlı adammış yanlış yapma ona bende sevgilimle ilişkiye girmedim gitti başkasıyla yattı aldattı beni 4yıllk ilişkimi bitirdi yanlış anlama işallah sen böle bir hata yapmazsın gir o adamın himayesine hayatını yaşaaa
Soran+1 yılHayır ya illaki seks yapma gibi bir şey istemiyorum onu asla aldatmam tüm ilklerimi onunla zaten
Cevap sahibi+1 yılbenimde öleydi ilkimizdi ikimizinde ama olmadı işte ben ona yatmanın günah ve zararlı oldugunu söledim evlenince yaparız dedim oda tm dedi ama bir kaç ay sonra 2 kişi ile defalarca yatarak aldattı beni bu yüzden kızlara gğvenim yok ve bir ilişkide zina olursa (hak olan imim nikahı kıymadan ilişkie girmek binevi) o ilişkide soğukluk olur biz yaşadık onla zinayı ve ilişkimiz sogunu ikimizinde suçu yani
Soran+1 yılOda öyle dusunuyo
Cevap sahibi+1 yılcünki öyle bulmuşsun bölesini kaçırma
+1 yılBence girmeyin hatta evlene kadar sakla kendini... ama tabi kendi tercihin.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstesem de yapmıyor zaten sonra pişman olurdun bide canın acisin istemiyorum diyo
Bende Olsam Yapmam.. Evlenmeden Yapılması Doğru Bulmuyorum.. Ne olacağımız belli değil..
32 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama insan sevdiği kişiyle olsun istiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu ne saçma. Erkek edepli işte kızım o sana fazla gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sana soru sordum bana fazla gelip gelmediğini sormadım
+1 yılVay enyi işte bu tür orotpu kızlar yüzünden ben diyorum abi s*kiceksin acımıcaksın yoksa boyle saçma sapan düşüncelere kapılıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılo* para sever seks değil üstelik o benim ilk opustugum kişi ve insan istiyor bu yüzden bana o* diyemezsin
Istersek sapik istemessek boyle oluyor heralde :) bitmedininzzz mk:)
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik
+1 yılsevmemekle ne alakası var adam en iyisini yapıyo başına bela mı alıcak seninle
02 Yorumla
Soran+1 yılBela ne alaka
- +1 yıl
sonra pişman olcaksın adam seni düşünüyo iyi yapıyo bence
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenaryo yine bilindik. Gerçek ise adam gibi adamı bulmuşsun kaybetme onu.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Yapsak dert, yapmasak dert be
132 Yorumla
Soran+1 yılNormalde istemiyorum ama o an istiyorum
- +1 yıl
Aklımdakini yazmışsın
hahahaah olm siz kimlere denk gelirsiniz böyle ya :D : D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalaksin resmen çocuk ince düşüncrli adam gibi adam
22 Yorumla
Soran+1 yılSalaklık değil ya sevdiğim için istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrıl sen ondan yazık edicen çocuğa
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma muıhabbet, sen cinselliği yaşamak istiyorsan ona odaklanmamalısın bence..
Genç kadınsın neticede, mutluluk her yerde bulursun, nerdensin02 Yorumla
Soran+1 yılKomik seni
Cevap sahibi+1 yılŞaka sanıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerizekalı mısın kızım sen? Azmaktan ölmüşsün resmen, böyle çocuk kaçırılmaz kıymetini bil. Adı üstünde sevgilin seni yapmak zorunda değil ne midesizsiniz *
11 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır sadece o gün istemiştim ve sordum ne biliyim utandim şimdi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy öyle erkek bana denk gelse keşke allah çirkin Şansı versin banada ya
22 Yorumla
Soran+1 yılBana vermiş herhalde o sansj
Cevap sahibi+1 yılİşte diyorum ya kızım mis gibi erkek bulmuşun kıymetini bil sen onu zorlar sen senden soğur evlenince bol bol yaparsnz😂😉
O çocuk ya sana fazla ya da mal ama şu hakikat sen çok azgınsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya öyle degil
+1 yılSacmalama istersen seni çok seviyor belli
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
- +1 yıl
Tabiki de öyle diyordum sen burada yorum yapan erkeklerede bakma o cocuguda kaybetme
+1 yılYapıncada beni kullanıyormu diye soru açarsın...
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden kullandigini dusunuyumki
- +1 yıl
Genelde öyledir. Sevgilim olmadı ama tanıdığım tanımadığım hiç bir erkek bugüne kadar sevgilisine yaranamamıştır.
Ne sıkıntılı bir seysiniz siz la boyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Manyak misin kacirma o adami
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılbulmuşun adam gibi adamı tövbe ya Rabbim!
01 Yorumla
Soran+1 yılOna bir lafım yok zaten
+1 yılsevmiyor deli gibi aşık
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ona aşığım
+1 yılhemde çok seviyor. yoksa kesin çakar.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevmedigiye niye yapsın kk
Çocuk çok haklı ve kıymetini bil
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama benle ciddi dusunuyorsa niye öyle diyor anlamiyorum
Bulmuş bunuyo azgın kari :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılAzdigim felan yok anlamiyorsunuz
Aksine seni çok seviyor kıymetini bil eniştenin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum evet bitanem o benim
+1 yılNe düşünceli adam iste
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir :)
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılkızım o adamı alnından öpmek lazım helal olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimden utandim
- +1 yıl
utanacak bişey yok da gerçekten bu devrde o çocuk gibi birini bulmak çok zor anlattıkların doğruysa tabi
Soran+1 yılBuraya neden yalan yaziyim ki
- +1 yıl
ilgi çekmek için yazan çok var o yüzden dedim ama seni çok seviyor merak etme mutluluklar
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Daha ne istiyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey
+1 yılBence seni sevdiği için sana dokunmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun
- +1 yıl
Yani bence ole sevmeseydi. inan yapardi bunu sana
+1 yılKadir gecesi doğmuşsun kızım sen
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
O geceden sağ kurtulmussun