sevgilime sabah uyandığında yüzünü güldürebilcek bişey yapmak istiyorum örneğin bir mesaj falan. henüz 6.günümüz.
sizce ne yapmalıyımm
sizce ne yapmalıyımm
Edebiyat yapmana hiç gerek yok. "Günaydın beyefendi, hadi doğru banyoya git yüzünü yıka, kahvaltını et aç kalma ve evden çıkarken mutlaka sıkı giyin!"
Demen yeterlidir fazlasıyla, emin olabilirsin. Böyle bir mesaja hasret kaç tane erkek var biliyomusun!?!?! :D Mesajı aynen benim yazdığım gibi at. Noktasından virgülüne kadar, gayet ciddi bir şekilde :)
yazcm bunu hoşuma gtti :)
İşe yariyacağından emin olabilirsin. Hem onun hakkında düşündüğünü farkeder, hem günaydın mesajı atmış olursun hemde şirinlik yapmış olursun. Bir taşta üç kuş :)
yeni bir mesaj daha :)
pencereyi açıp güneşi görmeden önce
gözlerimi açıp senin yüzünü gördüğümde
güneşi görmekten vazgeçiyorum.
Her sabah gün ışığından önce seni görmek,
Güne seninle başlamak istiyorum.
Çünkü seni çok seviyorum...
Mesaj demişsin gece mesaj yaz o uyurken içinden gelenleri anlat güzel bir kaç sözle.Sonuna da şimdi sen uyuyorsun (saati yazabilrsn yanına mesela 02:02 gibi) Uyandığında okuyacaksın büyük ihtimal Günaydın ...?... yaz :))
Cevap
12Cevap
güne seninle başlamak istedim.. günaydın.. günüm de =)
günaydın gibi şeyler her sabah dediğim şeyler. gece göndercegm bişey olsn :)
seninle bi günüm daha geçti.. ve nice güzel günler geçirmek dilegiyle hayatım.. seni seviyorum de
günaydın bugun rüyamda seni gördüm yaz, ardından mesaj gelıcektır hayırdır nasıl gördün diye sende rüyamda seni gördüm ama görmemezlikten geldim diyip sonuna gülücük koyabilirsin:-))))
güzel bi günaydın mesajı fazlasıyla gülümsetir bu günlerinizde ;)
çocuk elbette nasıl biri bilmiyorum ama bana hergün hatta 7/24 mesaj atan kızlarla uğraşamazdım :D dikkat edin bıktırmayın :D
onu çok sevdiğin belli onu mutlu etmek için yol arıyorsun. çok seviyorsun evet ama bunu ona belli etme derim bu kadar üstüne tüşme üzülürsün sonra..
Evet bir mesaj yaz cumaya gittim gelicem gibi :))
:D :D çıplağm de anında uykusu kaçar :D
Günaydın topraam de.
yalnız bi yerde buluşma teklifi et
6 günde bunları dşünüyorsan o çocuk çok şanslı :D
:)
şans baht :)
hergün daha samimi davran o yeter mesaj gereksiz
yarın sana vercem de bütün gün salak gibi gülsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar