Avmde karşılaştık kuzenimle. Sevgilim kuzenim olduğunu biliyor çok kıskanç ama. Ben sana dokunmaya kıyamıyorum o kim oluyor da seni öpüyor dedi. Şimdi aramız bozuk. Benim ne suçum var anlamıyorum ki. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılsen zaten sevgilinle aynı dusunmediğin için yapılan yorumlara da tek taraflı bakıyorsun. Ama bende sarılamaz düşüncesindeyim. Kardeş gibi buyumus olabilirsin ama en fazla gibi olursun. Dinen nikah düşüyor ve insanlar büyüdükçe fikirleri değişebilir. Düşünmüyorsa bile dusunmeyecek anlamına gelmez ihtimali ve olasılığı vardır. Bu yüzden kıskanması en doğal hakkı. Bazılarının konya ovası gibi mezhebi olsa da sevgilin sana aşırı kıskanıyor gibi gelse de çok doğru yapıyor ve sevdiğini koruyor. Bende izin vermiyorum sevgilime. Bende zaten gidip kuzenime sarılmam hele ki büyükse. ( abi gibi görüyorum o ayrı ama oz abim olamaz. ) sevgiline laf söyleyeceğine bir an once hak vermelisin ve gonlunu almalısın. Fark ettiğime göre ayrılmak tarzı yorum yapanlara daha olumlu bakıyorsun. Zaten eğer ki kafana koyduysan bunu bu şekilde çok guzel körüklersin. Ama bence seviyor adam iliskine yazık etme
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ben ayrılmak istemiyorum onu çok seviyorum . Şöyle söyleyeyim annesi babası kuzen. Kendi kuzenleri Almanyada . Geldiğinde görüşür . Benim kadar yakın olmasa da yakın yine de. Biraz tanımadan ön yargılı yaklaşıyor . Ben buna sinir oluyorum aslında. Gerekli gereksiz her şeye kıskançlık olmamalı bence. Şimdi arıyorum açmıyor . Kendi haline bıraktım bende. Yapacak bir şeyim yok
- +1 yıl
E annesi babası kuzense baştan hak vermen lazım. Asıl ondan korkar çocuk. Onun bakış açısıyla bakmaya çalış anlarsın
Soran+1 yılBakalım inşallah hayırlısı olsun ;)
- +1 yıl
İnşallah.
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin aşırı kıskanç, hiç çekilmez gerçekten. Sonuçta sevgilin daha yeniyken kuzeninle beraber büyüdünüz sayılır. Yakında seni babandan da kıskanır
03 Yorumla
Soran+1 yılBu aslında beklediğim bir şeydi. Daha ufak şeylerden kıskandığı için.
- +1 yıl
İşin zor o zaman.
Soran+1 yılHalledeceğim inşallah
Saçma sapan şeyler bunlar ya. Ne demek o kim oluyor. Kuzenin oluyor başka kim olacak. Kan bağın var. Asıl erkek arkadaşına sormak lazım sen kim oluyorsun diye. Böyle gereksiz tripler nedir ya? İnsan kuzenine sarılıp konuşamaz mı? Saçmalık !
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bunu ona defalarca söyledim ama olan oldu yapacak bir şey yok
Kuzeni ya kuzen kuzen
Saçmalamış kuzenine de sarılmayacaksa kime sarılacak27 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ki
Soran+1 yılKuzenlerinin hepsi Almanyada onlarla da geldiğinde görüşür çok yakın değiller bizim gibi
Soran+1 yılBen seçtim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
56Cevap
millet kuzenine aşık olup sevişiyo be daha burada herkes kardeş moduna girmiş evet sen öyle görebilirsin ama karşı tarafın düşüncelerini bilmiyosun.
adam haklı.61 Yorumla
Soran+1 yılTanımadan bir yanlışını görmeden ön yargılı olmamak lazım bence
Biraz haklı biraz haksız tabii sevgilin. Ama bence vazgeçmemelisin. Hem kıskançlık sevginin görsel şölenidir. Sadece üstüne gitme. Emin ol siniri geçince geri gelecektir. :)
08 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çok seviyorum ben de :) Üniversite bitsin iki yıl sonra dizginleri elime almam lazım :)
Soran+1 yılİnşallah her şey yoluna girer :) Hala cevap vermiyor bende akışına bıraktım işte ;) . Sınırı geçsin bir kaç güne konuşacağım zaten. Teşekkür ederim inşallah karşına seni seven sahip çıkan birisi çıkar ;)
Soran+1 yılİyi o zaman hayırlısı olsun :) Bir ömür mutlu olun ;) Ben de kıskancım ama o boyutta değil. Bazen çok sinir ediyor kızamıyorum. Kendi bağırıyor sert konuşuyor hep alttan alıyorum sakin oldukça daha sinirleniyor :)
Soran+1 yılSinir oluyor bende gülüyorum iyice çıldırıyor :) Alldığım nefesi onu kıskanır. Ben onun her zaman yanında oldum. Bir gün parasini kaybetti baya fazla bir para. Yurtta kalıyor babası da çok kuralcı göndermedi. Iste anlatıyor sınavları var sıfır parası var. Ben de ben göndereceğim dedim hayır dedi tartıştık baya. Ağladım hatta. Çok gururlu. Ayrılalım dedim hatta bu konu yüzünden. Bir şartla ama borç dedi. Ben de asla dedim karşılık beklemem dedim yoksa bir daha yüzümü göremezsin dedim. Ben de okuyorum şehir dışında bilet parami hiç düşünmeden ona gönderdim. Yani ilişkilerde bu önemli bence. Karşılıksız sevgi hiç bitmesin.. :) Bakalim kısmet hayırlısı olsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kimse ile paylaşamayacak kadar çok seviyor e tabi buda kıskançlığa sebep. Bunun dozunu şimdilik ayarlayamıyor. Sizde ona karşı duyarlı olun. Sizi sevdiğine emin olabilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphe etmiyorum ama böyle davranışları yıpratıyor gerçekten. Sizce de saçma değil mi bu yaptığı?
- +1 yıl
Elbette ama bunu çoğu seven yapar size düşen biraz sabır ve biraz anlayış.
Soran+1 yılİnşallah düzelir dua edeceğim
Kuzenin sonuçta, kıskanmış olabilir ama bu kadar'da değil, ne yapacaksınız öyle kuzenin ile bakışacak mısınız? Tamam bende kıskanırım fakat bu kadar'da değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın fazla abartıyor
Soran+1 yılİnşallah her şey yoluna girer. Teşekkürler
+1 yılHaklı bence nihayetinde nikah düşüyo kuzeniyle evlenen bir sürü insan var benim canım sevgilimi biz ayrıyken zorla teyzesinin kızı ile nişanlamışlardı neyseki yüzük attı 😫
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya üzüldüm :( Her şerde vardır bir hayır
siktirsin... abartmasın... kuzenin sana yıllarca sarılmışş şimdimi sarılmıycak... he kendi kuzenine içinde bir fesatlık varsa.. o ayrı.. bunlar kendine güvenmeyen insanların tavırları..
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi kuzenleri Almanyada. Geldiğinde görüşür ama benim gibi yakın değil. Kendi anne babası kuzen mesela. Fazla detayci ve ön yargılı
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Valla artık seni nasıl öptüyse... Şöyle salya sümük bol şapırdatmalı bir öpüşme olmuş demek ki... Bence senin kuzenin de sana karşı boş değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmadı asla olmaz da
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. :) gayet normal birşey kuzeninin öpmesi unutmamalıki sevgiliden önce kuzen vardı :) sevgili kim oluyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum :/
+1 yılSevgiline kizma bence belki sadece o sana dokunmak istiyor kiskanmis kim olursa olsun bende kiskanirim kuzenin sarilmasi veya bir baskasi hoş degil burada da sende hata yok orda ne yapacagini bilememissin üzerine gitme birak sakinlessin
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefonlarıma bakmıyor . Kendi haline bıraktım bende
- +1 yıl
bir sure birak onu sakinlesir normale doner dostum barisir konusurssunuz yine
Soran+1 yılİnşallah sağol dostum ;)
- +1 yıl
Rica ederim
Kuzenlerim öz kardeşim gibidir. Karşımdaki insanın kuzeninden de rahatsız olmam. İyice suyunu çıkartıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle olması normal
Valla bende kıskanırım bu karakterle alakali değişmez 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişecek inşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖz kardeşin değil sonuçta bence sevgilinle ileri geri yapmak yerine kuzeninle olan fiziksel ilişkini fazla yakın tutmuyacağını söyle Ama bu konularda da kıskançlık yapmaması gerektiğini söyle bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim . Bu konuyu konuşacağım bugün
+1 yılMadem kıskanç ooldugunu biliyosun böyle şeylerden kacinacaksin bana göre hhaklı
07 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum da niye o kendini düzeltmiyor?
- +1 yıl
İnsanınkkişiliği budur biraz da zor düzelir çünkü erkekler sahiplenir ondan dolayı da bunu doğal olarak yapar çoksevip asiksan bbiraz feragat et derim benim bbasıma geldi senn başına gelmesin
Soran+1 yılSeviyorum tabi ki ama her zaman onun dediği olacaksa ben iyice karaktersiz bir şey olurum. Konuşacağım zaten bu konuyu
- +1 yıl
Bacım sende kendine gore haklisin ama karşındakinin de bu konuda haklı oldugunu gormeni istiyorum konusun inşaallahcozersiniz hhiç zannetmiyorum ama bnmde sevgilim vardı. Tamam anlaştı şöyle böyle yapalm der bir kaç kere yapar snra tekrar başa don böyle olmaz umarim
Soran+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez yani. Doğru söylüyorsun . Ben biraz anlayış gösteriyorum o da tanısın öyle karar versin. Bir yanlışını görmeden kafasında paranoyalar oluyor. Bir taraf taviz verecek o da her zaman ki gibi kız oluyor öyle dimi?
- +1 yıl
Gibi de? Ne kadardırbetabrsiniz
Soran+1 yıl14 ay
+1 yılSevgilin çok haklı.. Madem kıskanç olduğunu biliyorsun, neden öpmesine izin veriyorsun?
Bir laf vardır " Yaprağın dini, imanı, kardeşi, kızı yoktur."04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim o durumda. Çok acizce değil mi? Üniversite okuyoruz biraz olgun düşünmesi şart
- +1 yıl
Arkadaşım bunun okumakla bir ilgisi yok.. Açık konuşmak gerekiyorse, kardeşin kadar yakının değil, ister istemez senden tahrikte oluyordur. Bu yüzden erkek arkadaşın kıskanıp, sahiplenmekte haklı.
- +1 yıl
Çaktırmadan kuzeninle konuş "Ya ksr bakma nolur, erkek arkım biraz kıskanç, o yüzden mesafeli davranırsam yanlış anlama lütfen."
Soran+1 yılBunu diyemem o benim kardeşim çocukluğumuz bir geçti. Ön yargı olmasın tanışsın istiyorum. Eğer yanlış bir şey görürse hissederse söylesin bana ben de ona göre davranayım
+1 yılSevgilin aşırı kıskanç, hiç çekilmez.
Üstüne gitme o sana gelsin , haklısın. .01 Yorumla
Soran+1 yılÇekilmiyor doğru ama düzelir belki umudum var
+1 yılAdam hakli. sarilip opmek nedir yemisim kuzeni ya o lale nasil cesaret etmis kizin sevgilisi yanindayken sarilip opmeyi. Herkes yerini bilmeli ona gore davranmali.
010 Yorumla
Soran+1 yılBunda nasıl bir art niyet olabilir ? Arkadaşım değil kuzenim kardeşim. Bazı şeyleri aşmak lazım
- +1 yıl
Biz yaninda sevgilisi olan bir kizin yuzune bakmaya cekiniriz AYIPTIR. kim olursa olsun ister baskasi ister kuzen kardes farketmez ben nasil bakmiyosam benim yanimdakinede kimse bakamaz -ki birde sarilip opmekten bahsediyoruz yok oyle bir dunya.
Soran+1 yılSaygı duyuyorum düşüncene . Zaten o da senin gibi düşünüyor olmalı ki telefonlarıma cevap bile vermiyor . Her şeyi akın bıraktım bende
- +1 yıl
2 3 gun gecsin yumusar merak etme
Soran+1 yılBen sabırsızım işte :'(
- +1 yıl
😢 kizlar bunu yapmasin ya
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
'😢' bu smile i
Soran+1 yılPeki yapmam
- +1 yıl
Kotu oluyorum uzulmesin kizlarimiz :D
Adam kıskanç. Yanında üslubunu bil de insanlarla kaynaş
01 Yorumla
Soran+1 yılBir dahaki sefer öyle yaparım sağol . Kendimizi değiştirmemiz lazım bence
+1 yılYa siktirin gidin ya insan kuzeninden kıskanırmı bagnaz zihniyetli p**evenkler
02 Yorumla- +1 yıl
Ya kusuruma bakma ama kue, nimin svgiliside benden kıskanırdı kuzenimi.. Sen kimsin l*n o benim kardeşim yıllarca yedim içtim beraberdim hep benim nasıl art niyetim olabilir ki e neymiş piç göörünümüm varmış b*k herif
Soran+1 yılBu birazda kuzenine bağlı
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Ya bırak böyle özürlü sapıkları. Kuzenim benim kanım, s.. rim kıskançlığını derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış yok ki :'(
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılKuzen olduğunu bir kez daha hatırlatmalısın. Kan bağı var be kardeşimi de öpemeyeceksem...
03 Yorumla
Soran+1 yılO benim gibi düşünmüyor. En ufak şeyde kıskançlık yapıyor
- +1 yıl
Fazla yü verme derim. Özür dilemesi gereken kişi sen değil o.
Soran+1 yılTelefonlarıma bakmıyor . Bende kendi haline bıraktım
Gizli Üye(25-29)+1 yılyuh artık kuzenin sonuçta birde sana fırça atıyor. Benim sevgilimi onun erkek arkadaşı da öpebilir yani bu normal bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadar da değil. Arkadaş farklı bir durum..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhassiktir deseydin öpmeye kıyamıyomuş sanki el adamı öpen
05 Yorumla
Soran+1 yılDedim benim kardeşim gibi anlamıyor
- +1 yıl
herşey ölçüsünde iyidir kıskançlığın fazlasıda çok zarar yakında kafanı yerden kaldırmadan yürü de der sana haberin olsun
Soran+1 yılKonuşacağım bugün bunları söyleyeceğim
- +1 yıl
konuş bakalım ama huylu huyundan vazgeçmez insan 7 de neyse 70 de de odur
Soran+1 yılBakalım kısmet
Yok artık ebesinin damı derim beni kuzenimden kıskanacak kişiyle olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu aslında çok hafif kalıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılKuzen bu kardes yarisi... de el mi SIKISACAKTIM tabi opup saracam... marsta mi yasiyorsun sen
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olacağını tahmin etmiştim :'(
- +1 yıl
;)) bir daha gorursen kusenini bir daha sar...:)
Soran+1 yılÖyle kıskandırma huyum yok
- +1 yıl
kiskandirma ile alakasi yok... alistirma ile alakaii alismasi lazim
Soran+1 yılNasıl alışır ?
+1 yılHemcinsimse kuzeni sevgilimin ciğerini sökerim ciğerini
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar abartmamak gerekiyor bence
Kızım kuzeninin muzenin herkesle aranda bir mesafe olacak kıskanç olduğunu bildiğin halde onlara izin veriyorsan başka bir şey diyemiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılİş arkadaşım gibi el mi sıkışayım ? Kuzen kardes gibidir bana göre ötesi olamaz
Soran+1 yılEmredersiniz bir dahaki sefer öyle yaparım
+1 yılnerden buluosunuz bole ozguveni sıfır malları anlamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılÜniversiteden tanıştık
- +1 yıl
üniv burslumuydu bare
Soran+1 yılYok devlet üniversitesi
+1 yılCocuk kuzenlerle iliskimi yasamıs bu süphelere giriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun düşüncesi farklı. Annesi babası kuzen mesela ama o kendi kuzenleriyle öyle değil zaten hepsi Almanyada geldiğinde görüşürler. Bizim gibi olmasa da yakınlar yine
+1 yılsalak mı kızım sevgilin? kardeşin gbi kuzenin ne var bunda..
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılgayet olgun bakarım
bence gereksiz kıskanclık olmus yaşadıgın11 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz bence de
herkesin yeri ayrı sonuçta. sevgilinin öpmesi ile kuzenin öpmesi aynı kefeye konulamaz bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de anlamıyor işte keşke anlasa
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz saçma geldi ya gerçi belli olmaz ben bile sinirlenebilirim :(
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeş gibi ama sinir olacak bir şey yok bence
- +1 yıl
öylede erkek sonuçta bu arada bende saçma buluyorum ama çok samimi falan görsem sinirlenebilirim diyorum bilemedim ki
Soran+1 yılPeki anlayışlı olacağım
+1 yılkıskançlıkta level atlamis , kendine guveni yok demek. böyle ota poka kusermi sevgili
012 Yorumla
Soran+1 yılBen alıştım artık ama umudum var düzelir belki
- +1 yıl
aslan terbiyecisi misali . hiç olmamasi kiskanc birinin olmasindan iyimi bilemedim
Soran+1 yılSevgi var işte her şeyin önünde
- +1 yıl
takılma sende, akraba olarak birseyler yaşayacak değiller sonuçta
Soran+1 yılOnun kuzenleri Almanyada
- +1 yıl
ohoo neden bukadar buyutun o zaman ya, belliki uzun ara sonra gorusuyorlar. kuzen kardes demektir. sen abartmissin ya. bastan deseydin kuzen yurt disinda doye yorumlarim farkli olurdu
Soran+1 yılYanlış anladınız kıskanç olan o. Beni kuzenimden kıskanır. Onun kendi kuzenleri Almanyada. Geldiğinde görüşür bizim kadar olmasa da yakın. Ben kıskancım evet ama bu derece değil.
- +1 yıl
dur tane tane baştan anlat ;)
Soran+1 yılSorduğum soru doğru yani benim kuzenim bana sarıldı kıskançlık yapan sevgilim. Onun kendi kuzenleri Almanyada. Geldiğinde görüşür ama bizim kadar yakın değil. Bende kıskanmıyorum . Tanıyorum çünkü ön yargılı davranmıyorum onun gibi.
- +1 yıl
o zaman sevgilinin kendine guveni az seni kaybetmekten cok paylasmayi sevmiyor
Soran+1 yılOlabilir haklısın
- +1 yıl
cok takılma bence alisie zamanla.. kuzen kardeştir sonuçta
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş ve kuzen bir değildir, kardeşinle evlenemezsşn ama kuzeninle evlenebilirsin.
Bnde olsam bnde kızarım böyle bir duruma12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes için aynı değil
Öyle bisey söyleyemez kuzen l*n sonuçta yok artık nasıl bir kıskançlık bu
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik fazla abartıyor bence
+1 yılyazanlara bakıyorumda la ne kadar genişsiniz.. adam haklı köküüne kadar kimse yadırgamasın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye haklı olsun ki?
- +1 yıl
Baska bir erkek sonucta kuzende olsa.. Bide hala niye diyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklı tabi. kuzen ayağına şapır şupur ne bu. ben de çok çektim bunlardan. kodmun kuzenleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsunuz bence
+1 yılKendini camdan at. Bu iliskiler boyle mi ya Ben sana dokunmaya kiyamam falan askin icine ettiniz kekolar kezbanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yanlış bir şey yapmadım.
+1 yılhaklı seven adam kıskanır..
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılSinir olabilirim bu duruma. Evet odunum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım
Salla gitsin dallamayi
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya :(
Soran+1 yılKendi kuzenleri Almanyada. Geldiğinde görüşür bizim kadar olmasa da yakın.
Soran+1 yılTabi ki bunu biliyorum
+1 yılFazla mı samimiydi ki çocuk nedir yani?
03 Yorumla
Soran+1 yılBana göre normal ama ona aşırı geldi herhalde
- +1 yıl
Aile ilişkilerinizin sıkılığından Kardeş gibi yetiştiğinizden bahset ne bilim işin zor gibi..
Soran+1 yılBahsettim canım onun annesi babası kuzen mesela . Kendi kuzenlerinin hepsi Almanyada . Geldiğinde görüşürler . Bizim kadar yakın olmasa da iyiler yine.
+1 yılKuzenin o ya ama heralde bende kıskanırdım😅
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kıskançsa sen tedbirli olacaksın.
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim o anda yapacak bir şeyim yoktu.
- +1 yıl
Sarılacağına elini uzatsan sorun olmazdı.
Soran+1 yılÇoktandır görmüyordum şaşırdım. İş arkadaşım mı el uzatayım?
Kuzenim la kardeşim gibi birşey saçma geldi
11 Yorumla
Soran+1 yılKardeşten öte hatta
Kıskanırım tabiki doğruyu demiş sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kanka kuzenin opemez. Nikah düşüyor sonuçta.
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi de kanka bu çok saçma? Herkes bir değil
- +1 yıl
herkesin bir olup olmaması önemli değil
Soran+1 yılÖn yargı işte
- +1 yıl
ön yargı değil. nikah düşüyor diyorum.
bunun karsılamaası sudur. belli sınırlar olacak..
Soran+1 yılPeki tamam canım. Daha dikkat ederim bundan sonra
one oyle ilk defa sevgilisi olmus liseli kiz gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilim doğru ama üniversite 3. sınıftayım
Soran+1 yılAnladım canım davranış olarak öyle davranıyor haklısın
+1 yılkıskanmış işte
geçer01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Saçma ya adı üstünde kuzenın kardeş gibisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma hemde
+1 yılHemen ayrıl böyle gerizekalılarla ömür geçmez
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacağım ben sevgimden vazgeçmek istemiyorum
- +1 yıl
Konuşsanda fayda etmez beyni zehirlenmiş
baya sabırlıymış ben olsam kafa göz dalmıştım
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ya
+1 yılSaçma şeyden kıskanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Çocukça tripler salla.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
valla kuzen piçse eğer sevgilin haklı kardo :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAsla
Soran+1 yılO değişik bir karakter kardeşim :) Anlatsam da tuhaf gelecek
+1 yılsevgilin dibine kadar hakli
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
cunki ben kuzenimle sevgiliyim, yani kuzen bu kardes bu diyenlere aldiris etme, onun sana ne gozle baktigini bilemezsin ki
Soran+1 yılYok artık ya pes doğrusu. Neyse sizin ilişkiniz saygı duyuyorum ama bizde asla öyle bir şey yok .
Yanaktan öpülür ya ne var bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Akışına bırak şu akar yolunu bulur m. etme
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Ne var bunda kuzen adı üstünde?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu soruyorum işte
+1 yılKuzenin kiz mi erkek once onu bir soyle
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek