sevgilimle ayrıldık ve bugün tam 14.gün.ben onu unutamıyorum.unutmak istemiyorum :( sesini duymayı bile deli gibi çok özledim.ona dair her şeyi çok özledim ben.ayrıldıktan 1 hafta sonra aradım ilk çalışta meşgule aldı ve bende dayanamadım mesaj yazdım iyimisin,merak ettim dedim.o da merak edeceğin bir şey yok yazdı.bende mutlumusun inş. mutlu olursun hep yazdım ve umarım sende yazdı..ondan sonra gerçektenşunu bilmek istiyorum ayrıldıktan sonra üzüldünmü hiç .beni özledim mi.aklına geldim mi bilmek istiyorum lütfen cevap ver yazdım ve hiç cevap yokk tabi.ben gün geçtikçe daha çok depresyona giriyorum.onu çok özlüyorum.bir sürü çikolata yiyiyorum günde resimlerimize bakarken ve ağlarken :(.allahtan baya zayıfım yoksa fit görüntüm fil görüntüye dönüşürdü.biz üni yüzünden farklı şehirlerde bulunmak zorunda kaldık.buradayken her şey çok güzeldi.bana olan aşkını o sevdiğimiz gözlerinde görmek o kadar mutluluk vericiydi ki :( şimdi o gözlerini o kadar özledim ki :( şubatta buraya gelecek.ben onu ayrıyken biraz fazla bunalttım ve çok kıskandım.yanlış anlamalarımla suçladım bile beni aldatmakla.ondan sonra toparlayamadık zaten ayrıldık.ama gözünden uzak olunca gönlünden de mi oldum ben onun,bilemedim :( sizce şubatta benim bulunduğum şehire gelince benimle görüşmek ister mi.ya da beni o da özlüyormudur :(yeniden benim olmasını yanımda olmasını çok istiyorum :( onu unutmak istiyemem ben :(
Cevabın nedir?
+1 yılçok özlerler..
anıları hep gözlerinin önünden geçer..
onu başkasıyla görmek. düşünmek bile canını yakar..
tabi sevmişsse..05 Yorumla
Soran+1 yılsence seven birisi çok sinirlenince gidebilir mi.yani ayrılabilir mi.ayrıldı diyelim çok sert olabilir mi.ona ulaşamıyorum mesela 2 haftadır.gerçi aramıyorum da.yani gururum var ve onun gözünde küçülmekten de korkuyorum :( düşünsene ayrıldı benden ve ben onu arayıp yalvarırsam ne duruma düşerim gözünde dimi :(
- +1 yıl
gider tabi neden gitmesin.. ara bence
Soran+1 yılburaya geldiğinde arayacağım :( sanırım dayanamayıp.ama ne diycem ki bilmiyorum.görüşelim mi eğer uygunsan falan mı diyim bilmiyorum ki :(
- +1 yıl
seni çok özledim öküz insan bir arar sorar ölcem burda sensiz de.
az sevgili gib olun nu nedir rakdaş ya. seven insan kıyamaz. küser kızar gider ama. dayanamaz. bırakamaz :)
Soran+1 yılevet ama o beni bıraktı gitti yani :(( ne yapacağım ben onsuz.dönmesini öyle çok istiyorum ki anlatamam.sadece onu istiyorum yaa.sadece onu :(
En İyi Cevaplar
daha 14 gün olmuş. hala bir sansın var. düş peşine
116 Yorumla
Soran+1 yılaradım ayrıldıktan 1 hafta sonra.ama cevap vermedi.tamamen bitirdi sanırım beni.ne yapabilirim onu geri kazanmak için.ama aynı şehirde diğiliz şuanda malesef baya uzağımda 9 saat kadar.ama geldiğinde ne yapmam lazım böyle bir durumda.yakın zamanda gelecek ara tatile.
Soran+1 yılgittiğimde ne işin var burada.biz ayrıldık falan derse yıkılırım :( ne yapacağım bilmiyorum.arayıp bunaltmaktanda korkuyorum.ya ben hiçbir şey yapmasam.o beni özlemez mi hiç.ya ne bileyim işte aklına gelmezmiyim hiç :( o kadar güzel zamanlarımız geçtiki ya.benim aklımda çıkmıyor.onun da aklına geliyordur dimi :(
Soran+1 yılaramasını çok istiyorum.doğuk günüm çok yakın :( acaba o gün arar mı :( ümit ediyorum aramasını :( ararsa eğer bende yavaş yavaş yumuşatmaya çalışırım :(
Soran+1 yılçok teşekkürler o doğum günümü unutamaz biliyorum.ama arıycak mı acaba.ya da 1 mesaj bile yazsa mutlu olacağım inan :( beni unutmadığını bileceğim :(
Soran+1 yılnasıl hissetttireceğim ki.adam telefonlarıma cevap vermezken.ayrıldıktan 1 hafta sonra aradım açmadı.mesaj yazdım.saçma saçma cevap verdi.nasıl hissettirebilirim ki :( böyle bir durumda
Soran+1 yılen son geçtiğimiz hafta yani ayrıldıktan 1 hafta sonra mesaj yazdım iyimisin merak ettim seni diye. bana merak edeceğin bir şey yok yazdı :(
Soran+1 yılya varya buraya geldiğinde karşılaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.ama kısmetten öte yol yok sanırım.allah inş.kısmet eder yeniden bir araya gelmemizi :( çünkü onsuz gerçekten çok mutusuzum ben..
Soran+1 yılinş. kafası çok karışık.ünide şuanda ve arkadaş ortamının etkisi yüksek bana kalırsa.belkide ne işin var aranda bu kadar mesafe olan biriyle ilişki yaşamaya çalışıyorsun manyakmısın sen dediler ve arkadaşlarının sevgilileri hep yanlarından onları görmek bile iyi gelmedi biliyorum.o yokken çift birilerini görmekte bana iyi gelmiyordu çünkü bilirim bunun acısını :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence arayı iyice soğutmadan sen onun olduğu şehre git..bence gözünde küçülmezsin gururu bırak bence değecek bir insansa..
07 Yorumla
Soran+1 yılbunu nasıl yapabilirim ki :( ayrıldı benden ya düşünsene.bitti dedi.sesini bile o kadar çok özledim ki :( her gece rüyamda görüyorum ve çok mutluyuz uyandığımda olmadığını fark edince ağlamaktan yoruldum artık.ben onsuz çok mutsuzum ama yaz o bensiz mutluysa.gittiğimde yüzüme bile bakmazsa.o zaman 9 saatlik yolun tamamını ağlayarak dönerim ve dönebilirsem tabi.her şey o kadar zor ki..buraya şubatta gelecek.5 ocak benim doğum günüm o gün mesaj yazarmı ya da arar mı.bilmiyorum :( çok karışığım :(
Cevap sahibi+1 yılah canım çok iyi anlıyorum seni ..ortak arkadaşınız var mı onlardan yardım iste..ağzını arasınlar tekrar barışmanız için ümit var mı yok mu öğrensinler.. ümit etmek çok zor biliyorum ümidini kestiğin anda unutmaya da başlarsın,alışırsın biraz biraz onun yokluğuna..
Soran+1 yılşuanda ünide ve onun arkadaşlarını tanıyorum ama benim arkadaşılarım diğiller onun arkadaşları yani :( böyle bir durumda onlarlar selamım yok falan ne diyim ki arıyıpta :( onlarla telefonda konuşurken bana da teli verip benide konuşturuyordu arkadaşlarıyla ama hepsi bu kadar.yani başka samimiyetim yok hiçbiriyle ne yazık ki :(
Cevap sahibi+1 yılbenim durumum daha farklı ayrılan bendim sonra pişman olan yine ben..kaç kere barışalım dedim kabul etmedi..bana güvenini kaybetti sanırım şimdi de sevgisi bitti.geçen yanına geleyim akşama geri dönerim konuşalım dedim( 6-7 saatlik yol var aramızda).. gerek yok dedi.duygularımı söyledim olumsuz da olsa konuşalım dedim yine kabul etmedi.. artık ümidimi kestim elimden geleni de yaptım artık yapacağım bişey yok.sana tavsiyem benim gibi barışma talebinde fazla bulunma iyice havaya giriyorlar çünkü
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum zaten.inan ayrıldık ve sessiz kalmaya başladım.hani derler ya köşeme çekildim diye.aynen öyle köşeme çekildim resmen.depresyondayım bildiğin çikolata yiyip resimlerimize bakıp ağlıyorum habire.yani depresyondan pekte çıkabilecek gibi diğilim ama bu halimden haberi yok.olmuycakta söylemiycem :( daha çok dediğin gibi havalara girmesinden bende çok korkuyorum.belki hiç haberi olmazsa benden özler beni ve merak eder :(
Cevap sahibi+1 yılvalla ben dayanamayıp mesaj atıyordm kimine cevap veriyor kimine hiç cevap yazmıyordu bile..bu sefer daha çok yıprandım içim içimi yedi.. bizim ilişkimiz 2 ay sürdü ve beraber çekildiğimiz bir fotografımız bile olmadı..neyse bu etkenler unutmamı kolaylaştıracak inşallah başka çarem yok çünkü.. bekle bakayım biraz gelecek mi.. ama sakın kendini yıpratma fazla.. sabret,dua et o da seviyorsa olur inşallah..
Soran+1 yılinş :( bizim resimlerimiz var :( ve onun tek resimleride var bende.hergün bakıyorum gözlerim doluyor baya kötü oluyorum :( ama aramak istemiyorum..bilmiyorum belki o özler beni bir ümit biliyoruma ama belki işte.. :(
+1 yılya yeter sevgiliniz diye bunaltmak zorunda mısınız adamı al bak böyle terk edilirsin, biraz nefes aldır kızım.
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta öncesine dönsem inan bana nefes alması için gerekirse hiç aramazdım bile yaa.o kadar kötüyüm ki onsuz.ama o an engel olamadım işte :( biliyorum hata benim ama ne yapabilirim dönmesini her şeyden çok istiyorum :(
- +1 yıl
canım benim sessiz kal mesaj atma arama seviyorsa özler merak eder gelir.s
Soran+1 yılşuanda sessiz kalıyorum zaten.hiç aradığım falan da yok.dediğim gibi merak etmesini istiyorum bende.bazı arkadaşlarım git ünisine falan diyor ama 9 saatlik yol ve 9 saat olması aslında inan hiç önemli diğil ama gittiğimde gözünde daha çok düşmekten korkuyorum baksana ayrıldık bitti ama 2 hafta sonra çıktı geldi diye düşündüreceğim.yapışkan kızlar gibi görünmek belkide daha çok soğutur beni ondan bilmiyorum inan yanlış mı düşünüyorum sence :(
- +1 yıl
doğru düşünüyosun yanına gidersen gözünden düşersin gitme kuzum sabret :(
Soran+1 yılocak sonu gibi ara tatile gelecek.peki o zaman arayıp bir işin yoksa görüşelim mi desem nasıl olur :( budamı ters teper bilmiyorum ki :(
- +1 yıl
canım benim sen hata yapmadın, evet boğudun biraz ama olsun, yani buluşalım deme bırak kendi söylesin :(
Soran+1 yılhaklısın..onun aramasını bekliyceğim.sanırım hiç aramıycak ama :((
- +1 yıl
belli olmaz belki arar sen içini ferah tut ve Allaha dua et canım <33
Soran+1 yılallah hayırlısını versin inş arar.gerçekten onu çok özledim çünkü :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılhata sendeymiş arkadaş ne yapsan boş çünkü resmen çocuğa güvenmemiş hissi vermişsin
027 Yorumla
Soran+1 yılevett aynen öyle yaptım.ama çok pişmanım tabi dönmez dimi bu saatten sonra :( ben çok kötüyüm onsuz ya.çok özledim :(
- +1 yıl
son pişmanlık neye yarar olmadı yarrr hiçbir zaman pişmanlık duyacağın bir şey yapma adımlarını atarken konuşurken binkere düşün birer birer adım at ve konuş
Soran+1 yıl:((( yaaa off biliyorum ama
- +1 yıl
o zaman tek yapacağın şey belki baştan çıkarabilirsen döndürürsün
Soran+1 yılbaştan çıkarmak derken.ne yapmam lazım.ya ama bak ciddi anlamda soruyoyum.uyguluyacağım yani onu kaybettim biliyorum :(( ama kazanmak istiyorum.onsuz çok mutsuzum ben.sadece yanımda olmasını istiyorum :(
- +1 yıl
fiziğine güveniyormusun
Soran+1 yıl1,66 boyum ve 45 kiloyum.çok fit görünüyorum.fiziğimle ilgili hiç bir problemim yok.arkadaşlarım bile hep kıskanır.git karşımızdan falan diye.
- +1 yıl
:-) o zaman diz kapağının hizasında etek giy sonra makyajını abartmadan yap dar bir badi giy yada dekolte gözlerinin içine bak gözbebeklerin gülsün bazen bacak bacak üstüne at baştan çıkarmaya çalış işte
Soran+1 yılfiziğimi çok beğeniyordu zaten :( yaa olmaz böyle bir şey çok güzelsin diyordu.bende kıskanıyorsun dimi diyordum.gülüp benim olanı neden kıskanıyım ki diyordu.ya bunları söylerken mesafe ne hale geitrdi ilişkimizi :( benimle görüşmeye nasıl ikna edeceğim onu :( aradım görüşmek istiyorum dedim diyelim.işim var diyip görüşmek istemiycektir eminim :( nasıl ikna edebilirim ki
- +1 yıl
o zaman başbaşa kalabileceğin bir ortam ayarlayıp çağır o zaman gelir başbaşa kalmak istiyorum de seninle
Soran+1 yılişte o biraz zor gibi ya :( ben ailemle yaşıyorum.benim üni bitti yani.onunla başbaşa kalacağım bir ortamım yok ki şuanda offf :(
- +1 yıl
öyle bir ortam olsa var ya seninim seni istiyorum desen var ya uça uça gelir :-)
Soran+1 yılgerçekten mi gelir mi..bilmiyorum yaa.ayrılmamızı o istedi ve bu yüzden hiç gelmiycek gibi düşünüyorum :(
Soran+1 yılgerçekten mi gelirmi öyle desem .bilmiyorum ayılmamızı istiyen oydu.ve hiç beni özlemiyor galiba hiç dönmek istemiycek gibi düşünüyorum ve kahroluyorum :(
- +1 yıl
dene ve gör ama gelirsede hakkını vereceksin yani kaçamak olmayacak sana karşılık verecektir vermese gelmez zaten
Soran+1 yılbilmiyorum daha önce yaşamadım kastettiğin gibi şeyler benim için kolay diğil yani..ama onu görmeyi bile o kadar çok özledim ki :( yani öyle çok abartı şeyler yaşayamam ki :( o da bunu çok iyi bilir.beni çok iyi tanıyor çünkü :(
- +1 yıl
belirli mesafelerde olacak ileriye giymeden demek istedim ben
Soran+1 yılgeldiğinde izlemek istediğimiz bir film vardı.o filmi sensiz izliyemedim.birlikte izliyelim mi derim belki.ocak sonunda gelecek çünkü.belki israr edersem kazanabilirm ;)
- +1 yıl
tamam işte o zaman eğer sana karşı tavırları sıcaksa o zaman yaşamak istersen yaşarsınız
Soran+1 yılama ona ne diyceğim ki .birlikte izlemek istediğimiz izliyelim mi.çok özledim seni.yanımda olursun hem,sana sarılarak film izlemeyi özledim falan desem etkili olur mu sence.
- +1 yıl
olur diye düşünüyorum duygu sömürüsüde yap ama
Soran+1 yılnasıl duygu sömürüsü yapabilirim.ne demeliyim telefonda aradığımda..
- +1 yıl
ne bileyim sesini kötü gibi ysp konuurken ağlamış gibi yap ama gerçekçi olsun
Soran+1 yılgerek yok.zaten ağlarım sesini duyunca duygulanırım malesef dayanamam :((
- +1 yıl
tamam işte o zaman kulakları düşer çocuğun senin gururunu kıracak hali yok ya oy oy oy ağlama canım arkadaşım kıyamam sana zaten yaran derinn :-(
Soran+1 yılaynen öylee :(( derin malesef :( tweet açtım başka bir isimle.onu takip edeceğim.bakalım neler yapıyor.beni ne kadar unutmuş ve mutlu mu bunu anlıyabilirim bu şekilde ;)
- +1 yıl
ağlayacağım şimdi yaaa :-(
o da seni unutamamıştır. şubatta ara sen onu ve yanına çağır
04 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapsam işe yarar mı dersin.cesaretimi toplayıp yapabilirim belki .ama gelmek istemiyecektir büyük bir ihtimalle :(
Soran+1 yılbende aynen öyle.inan gel dese şuan beni arasa.9 saatlik bir yol var aramızda ama inan hiç bir şey umrumda olmaz giderim hemen :(( çok özledim ben onu.ne yapacağım bilmiyorum.ama beni sildi sanırım.tamamen unutabilir mi beni.ONDA HİÇ YAŞAMAMIŞIM GİBİ :(( işte en çok bunun olmasından korkuyorum.beni birgün unutmasından .bana baktığı gibi başlasına bakmasından çok korkuyorum :(
+1 yılSeviyorsa özler
sevmiyorsa umursamaz. Kusura bakma ama bu çocuk seni ne seviyor nede umursuyor hayatın acı gerçekleri.014 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladım bunu.yani öyle mi gerçekten :(
- +1 yıl
Evet gerçekten öyle hiç kendini üzmeye değmez. Hayata devam.
Soran+1 yılnerden anladın ? :(( öyle olduğunu
- +1 yıl
Bana güven açıklardım ama acıklayamam. Aslında öyle olduğunu sende biliyosun ama işine gelmiyor.
Soran+1 yılaçıkla gerçekten.duymaya hazırım tamam güçlüyüm ben açıkla.duymaya ihtiyacım var.biliyorum canım fazla acıycak ama.öyle olsa bile kendime itiraf edemiyorum ben :((
- +1 yıl
Senin duymak istediğin şey; seni seviyor desem çok mutlu olucaksın ama öyle olmadığını sende bal gibi biliyorsun. Ben öyle birşey yaşadım çünkü. Ben sevmiyordum sadece hoşlanmıştım o benim sürekli peşimden koşuyordu sürekli sevdiğini söyleyip duruyordu.
Soran+1 yılee sonra ne oldu.yani vazgeçmedi mi peşinden koşmaktan :( ben peşinden koşmuyorum ben aramıyorum hiç.mesaj yazmıyorum.yani merak ettiğim o kızda senin peşinden koşmaktan vazgeçmedi mi ayrıldıktan sonra.
- +1 yıl
Bu benim özelelim fazla derine girmek istemiyorum. Ama o çocuk seni hiç umursamıyor gerçekten, salla gitsin ne üzüyosun kendini. Git hoşuna giden başka birisini bul unutacaksın merak etme. Ben her ikisinide yaşadım bunların.
Soran+1 yılsanırım haklısın.ama ayrıldık ve bugün 14.gün ben ayrıldıktan 1 hafta sonra aradım onu sesini duymak istedim ama açmadı ondan sonra mesaj yazdım iyimisin merak ediyorum seni diye.ama o merak edeceğin bir şey yok yazdı.ondan sonra bende ona evet sensiz mutlu diğilim ama bundan sonra sensiz mutsuz olsam bile bunu bilmiyceksin yazdım.sende,bu kadar değersizmiydim ben bilemedim yazdım ve bunlar son sözlerimdi ona.başka hiçbir şey yazmadım aramaya da kalkmadım.
Soran+1 yılayrıldığımız gün ona,ben senin için neydim gerçekten bilmek istiyorum,ne ifade ediyordum söylee dedim.canım çok acıyordu tabi bunu söylerken bile.bana sen benim için Her şeydin.Çok şey ifade ediyordun.ama artık diğil dedi.
- +1 yıl
Sen onla çok ilgilenmişsin çok üstüne düşmüşsüm galiba çok sıkmışsın onu sıkılmış anlaşılan senden halada üzülüyorsun bu çok acık belli oluyor. Sana tavsiyem kendini gerçekten boşuna üzüyorsun ümitlenmek ümit etmek istiyorsun ama böyle birşey olmuycak. Aklından çıkar sen onu hayatına devam et kendine özen görter kendinle ilgilen.
Soran+1 yılevet çok fazla üstüne düştüm.çok fazla ilgilendim ve bu onu sıktı.ve çok fazla kıskandım bunalttım iyice.benden sıkıldı bu yüzden.ama bir sürü de unutamıyacağımız çok güzel anılarımız var.ya aklına gelmez mi o anılar.o da beni özlemezmi bir süre sonra.ben hiç aramıyorum aramıycağımda merak etmez mi beni nasıl olduğumu ne yaptığımı :( o da özlemez mi beni.gerçekten çok güzel anılarımız var asla unutamıycağım :(
- +1 yıl
Valla ben biliyorum onu anıları : ) boş bir adam değilim. Seni o anılarla sevseydi zaten böyle olmazdı. Sevmedikten sonra o anıları yaşamış olsanızda onun için bir şey fark etmiyor. Ne kadar güzel olursa olsun. Bunları söylerken üzülüyorsun biliyorum ama gerçekler bunlar.
Soran+1 yılhaklısın sanırım.sanırım hiç sevmedi beni sadece sevdiğini sandı belkide :( bu çok canımı acıtıyor ama bunu kabullenmem lazım :((
bırak cocugu rahat... unutmak iste unutursun...
02 Yorumla
Soran+1 yılunutmak istemiyorum ki :( ben onu unutmak istemiyceğim asla..o benim hatam olamaz ki asla :( ben onu tanıdığım için hiçbir zaman pişman olmuycağım.çünkü gerçekten aşık oldum ya :((
+1 yılNasıl ve neden ayrıldığıma bağlıdır.
05 Yorumla
Soran+1 yılfarklı şehirlerdeydik.onun ünide son senesi ve ben galiba yapmamam gerek şeyleri yaptım.o benim üstüme düşerken beni kıskanırken falan çok mutluydu her şey çok güzeldi :( ama üniye dönünce roller değişti ben çocuğa nefes aldırmamaya başladım.faceninden sürekli bakıp şu bunu yazmış şu resmini beğenmiş diye sürekli açıklama beliyordum ve sonunda saçma salak bir yanlış anlamam yüzünden beni aldattığını düşündüm sadece 10 saniyelikti tabi bu düşüncem.ama bu olaydan sonra o iyice delirdi :(
Soran+1 yılve soğuk davranmaya başladı.beni bununla suçluyamazsın diye.hayatta en nefret ettiğim şey yapmadığım bir şeyle şuçlanmak ve sen bana bunu yaşattın dedi.1 hafta soğuk davranınca bende dayanadım daha çok üstüne gittim neden böylesin yeter falan diye.sonra ipler iyice koptu.ben sadece onu istiyorum :( dönmez mi :(
- +1 yıl
soruyu da ayrıntılı bi şekilde okudum şimdi ve pek umut göremedim açıkçası çocuğun kafa karışmış gibi geldi bana. Baksana beni özlüyor musun dediğinde cevap bile verememiş sana.
Soran+1 yılevet vermedi :( bu canımı o kadar çok acıttı ki anlatamam sana..kafasının çok karıştığının farkındayım.ama kendine gelmez mi.yani aslında benim onu nasıl sevdiğimin ya da aslında beni nasıl sevdiğini hatırlmazmı.biz o kadar güzel zamanlar geçirdik ki birlikte :( birlikte ders çalışmalarımız bile onu o kadar heycanladırırdı ki.yanında olmam onu ne kadar mutlu ediyordu oysa.aramıza mesafeler girdikten sonra böyle oldu malesef.ama birgün benim sevgimi ilgimi özlemez mi,beni özlemez mi :((
- +1 yıl
Şu an son durum ne?
+1 yılben terk ettiysem istemem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ayrıldıktan sonra eski sevgililerini, anılarını özlerler mi, geri dönmek isterler mi o zamanlara?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler