Erkekler ayrıldıktan sonra eski sevgililerini, anılarını özlerler mi, geri dönmek isterler mi o zamanlara?

sevgilimle ayrıldık ve bugün tam 14.gün.ben onu unutamıyorum.unutmak istemiyorum :( sesini duymayı bile deli gibi çok özledim.ona dair her şeyi çok özledim ben.ayrıldıktan 1 hafta sonra aradım ilk çalışta meşgule aldı ve bende dayanamadım mesaj yazdım iyimisin,merak ettim dedim.o da merak edeceğin bir şey yok yazdı.bende mutlumusun inş. mutlu olursun hep yazdım ve umarım sende yazdı..ondan sonra gerçektenşunu bilmek istiyorum ayrıldıktan sonra üzüldünmü hiç .beni özledim mi.aklına geldim mi bilmek istiyorum lütfen cevap ver yazdım ve hiç cevap yokk tabi.ben gün geçtikçe daha çok depresyona giriyorum.onu çok özlüyorum.bir sürü çikolata yiyiyorum günde resimlerimize bakarken ve ağlarken :(.allahtan baya zayıfım yoksa fit görüntüm fil görüntüye dönüşürdü.biz üni yüzünden farklı şehirlerde bulunmak zorunda kaldık.buradayken her şey çok güzeldi.bana olan aşkını o sevdiğimiz gözlerinde görmek o kadar mutluluk vericiydi ki :( şimdi o gözlerini o kadar özledim ki :( şubatta buraya gelecek.ben onu ayrıyken biraz fazla bunalttım ve çok kıskandım.yanlış anlamalarımla suçladım bile beni aldatmakla.ondan sonra toparlayamadık zaten ayrıldık.ama gözünden uzak olunca gönlünden de mi oldum ben onun,bilemedim :( sizce şubatta benim bulunduğum şehire gelince benimle görüşmek ister mi.ya da beni o da özlüyormudur :(yeniden benim olmasını yanımda olmasını çok istiyorum :( onu unutmak istiyemem ben :(
Erkekler ayrıldıktan sonra eski sevgililerini, anılarını özlerler mi, geri dönmek isterler mi o zamanlara?