Sevgilinin dizlerinde uyumak neler hissettirir :) ?

2 yıllık bir iliskim var. Genel anlamda tutucu bir yapım var.. Yani sevgilimle elele tutusmam bile o derece.. Uzun zamandır dizlerine yatsam orada uyusam falan diyordu. En son 2 aydır gorusememistik, onu cok ozlemistim.. Gecen de bulustugumuzda cantamı dizlerimin ustune koymustum cok da bir sey yoktu icinde. Onu oyle gorunce cantanın uzerine biraz yatsam olur mu dedi ben de bosta bulundum tamam hadi gel yat dedim. Gercekten mi derken gözleri sevincten parlıyordu resmen. Bir 5 dk uzandı cantadan dolayı bir sey hissetmem diyordum da başının sıcaklıgını hissettim.. O da o kadar mutlu oldu ki kalktıgında bacakların cok rahatmıs ben evlenince burada cok uyurum dedi.. Bir 5 dakikalık bir seydi ama sanki bu onu bana daha cok bagladı bunu hissettim.. :) Size neler hissettiriyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Al iste erkek mantıgı ben kendimi onca zaman uzak tutuyım en ufak bir sey de utanmasaniz adın cıkar diyceksiniz ne bicim erkekler var su ulkede.. Kendileri ne haltlar yer bir sey olmaz benim su kucuk sevincime laf ederler..
Sevgilinin dizlerinde uyumak neler hissettirir :) ?