Yazmayıp akıl verenlerede teşekkür ederim :D
İyiki varsınız...
Bu sensiz uyuduğumuz günler seninle uyumak için attığımız adımların bir başlangıcıdır. Sen şimdi uyuyorsun ben seni düşünüyorum. Belki birgün gene sen uyuyacaksın ben senin o gül yüzüne bakacağım ve saatlerin geçmesini istemeyecek kadar aciz olacağım bazen çünkü seninle zamanı yan yana koymak bile istemiyorum seninle zaman dursun istiyorum. Sadece sen ol ben olayım ve sonra biz olalım ve birde ikimizden olan bir çocuk olsun Ve onun adını koyarken kavgalarımız olsun. Sonra ettiğimiz kavgaları konuşup gülelim ve sarılalım birbirimize. Ve iki kelime söyleyelim birbirimize SEN BENİMSİN. Ve bu iki kelime bizim en uzun kelimelerimiz olsun. Seni senle yaşarken bile özleyen sevgilin. Diye birşey yaza bilirsin sevgilim olmadığı için bu kadar yaza bildim.
Aslında kendi duygularını yazman daha iyi ve anlamlı olur ama ben yinede yardımcı olayım...
Uyandığımda fark ettim de sevgilim bir sabaha daha seninle uyanmışım ve bu bana o kadar çok mutluluk verdi ki bende bu yüzden bu mutluluğumu sabahın ilk ışıklarında seninle paylaşmak istedim.. Günaydın bebeğim/tatlım/aşkım (artık hitap sana kalmış)..
Ya da
Günaydın kelimesi aslında çok sade bir kelimedir ama bu söylediğin kişiye göre değişir ve bende bu kelimenin bir anlam taşımasını istedim ve bu kelimenin seninleyken benim için bir anlamı olmasını istiyorum.. Günaydın <3 <3...
gibi mesela...
Tşl ederimm
Sen benim;
Yaradan dan ötürü yaradılanı sevişim
Bir adım gelene on adım gidişim
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin.
Sen benim;
Bugünüme şükür
Yarınıma dua edişim
Azla yetinişim
Çoğa göz dikmeyişimsin
Ve sen benim ;
Kapanmayan avuç içimsin.
Çok çok çok saolun çok teşekkür ederim :)
seni gormedigim her dakika cok ozluyorum falan gibi icinden gelen seyler yazda bunlar sorarsk olmaz gercekten sevseydin bence bunu sormazdin bile direk catir catir yazardin bence iliskini gozden gecir;)
Kesinlikşe çok seviyorum evlenmeyi düşünüyoruz hatta evlenicezde ben sadece ona layık daha güzek şeyler yazmak istediğim için size sordum
Cevap
14Cevap
Seni seviyorum bana kattığın bana yasattigin hersey için seni çok seviyorum aşkı sevgiyi sözlüklerde ararken yasatarak öğrettiğin için iyiki varsın canimici
Çok teşekkür ederim
Bizlerin dediğimiz şeylere göre sevgiline mesaj aticaksan hiç atma daha iyi. Kendin hissedip öyle mesaj atman gerekli
Tamam ama en iyisini atmak istiyorım kendimde eklicem tabiki ama sizin görüşleriniz de çok önemli
Bu gün atacagın mesajın gıdım anlamı olmaz. Önemli olan o senden mesaj beklemeden senin mesaj atman.
Hala öğrenemediniz şunları :D
Öğret o zamam :D
Tama teşekkür ederim
Bunu biz söylersen için rahat edecekse al bunları yaz..
Sadece rüyalarımda değil, gözlerimde yaşatıyorum seni, gözlerimde olduğun için rüyalarımdasın sevgilim, günaydın.
teşekkür ederim
Rica ederim..
içinden geleni yaz bu durumda yapmacık olucaksn biliyorum olma ilişkiyi yıpratr içinden seni çok seviyrum mu geliyo seni çok seviyorum kusuruma bakma benim laflarla aram iyi degl beni böyle kabul et de.
Ne kadar saçma sanki sipariş veriyor. Zaten içinden gelse sen en içten duygularını yazarsın yani. Sana yaz diyeceğine kendi yazsın
Kendi yazıyor zaten benden de bekliyor bende yazıyorum ama hani farklı şeylerde olsun istiyorım sizin fikirlerinizde kaynaklanarak yazmak istedim
Bacanak napün yaz inan şok olacaktır etkisinden çıkamaz bir süre :-)
:D.
Canım hayatımın anlamı gozumun nuru sen ne gızel uyuyosun ole yanında olup kokunla uyumak vardı senı cok seviyorum kurban olduğum can yoldaşım yaz
Çok teşekkür ederim
Rica edermm
Milletin içindekini değil sen içindekini yaz demiş sevgilin
Tamam zaten bende yazıca ama sizdende fikir bekliyorum
Tamam saol
Çok şey yazdım sildim. hepsini bir arada topladım "Seni Seviyorum". de güzelce uyu :)
Bu iyiydi :)
adam sana ne demiş.: ''içinden gelenleri yazmış olsan'' demiş. senin içinden bizim değil
Sana icinden gelenleri yaz demis burada sormana gerek yokmus uyandiginda yazarsin
Bu kadar duygusal olmak bana ters. n'apim tabiatım böyle 😜
akrostiş şiir yaz
ama randomdan yaz içimden geldi yaz :D
Vay be biz kıza içimizi dökmüştük hiçbirşey olmamıştı
Sepet sepet yumurta
Sakin beni unutma
Unutursan kuserim
Bir tarafini s... . d. d. d
Yav sevgiline ne yazacağını da mı biz söylycez?
Tamam söyleme
Olm onuda biz söyleyeceksek sen niye varsın?
Olum diye sana derler
nası gidiya la gerii yaz:))
Ginaydin gönlüme dogan günesim yazabilirsin
İçinden geçenleri yaz.
Hiç anlamam hiç de sevem öyle şeyleri 😏😏
Napiyon lann it yaz
Icinden geleni...
sen yaz kızım ne duygusuzsun be bize soruyorsn
Ne anlamı kaldı be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar