erkekler ilerde kızlarının erkek arkadaşı olmasını bile kabul edemez. hem de bunu bir sürü kızla gezen daha çok tek gecelik ilişki yaşayan erkekler yapar bunu. peki baba olunca ne değişiyo? bu sorum erkeklere, kızınızı korur musunuz?
Cevabın nedir?
baba olunca o kadar cok sey degisiyor ki bunu anlatmaya gucum yetmez
hangi anne hangi baba canindan bir parcasinin uzulmesini gozunden bir yas damlasi akmasina dayanabilirki veya parmagina kiymik battigi zaman onunla birlikte canin nasil yandigini hissetmezki
baba gormus gecirmis o ortamlari yasamis fazlasi tecrube sahibi olmus bir insan ve erkek gozu ile baktigi icin kizinin yasayacaklarinin hepsini tek tek bilir ve kizinin zarar goreceginden de kesinlikle emin olur bile bile de kizinin yanlis yapmasina izin vermek istemez annede muhakkak yasamistir o da bilir fakat anne kadin gozu ile bakar olaylara
kiz cocugu da kendi gozunden herseyi toz pembe gorur hem anne hem baba bilirlerki yasanilmadan tecrube edinilmeden bu hayatta ayakta kalmak cok zordur ama sunu da iyi bilirlerki cocuklarinin ayagina tas degse once onlarin cani yanar bu yuzden lutfen sen sen olma baba ve anne nin mumkun mertebe sozlerini dinle dikkatli davran senin canin 1 yanarsa annenin babainin cani bes yanar buna emin ol
senin yapacagin her hatayi kaldirma gozu gormeme dayanagi vardir ama bazi hatalar da vardir ki bir baba ya cok agir gelir bu hayattaki yasama sevgisini onurunu yitirmesine sebep olur babalar icin kiz cocuklari cok daha degerlidir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler tek gecelik ilişki yaşarken kendi bacılarını göz önüne alırlar, ilerde bunun kendi kızından çıkabileceğini düşünürlerse böyle bir hataya düşmezler. Şahsım adına ne tek gecelik bir ilişki yaşarım, ne kimseye umut verip arkama bakmadan giderim, ne de kızımın ya da kız kardeşimin başına böyle bir şey gelmesini isterim. Seven insan zaten uzatmaz. 3-4 sene uzatılan hiç bir ilişkinin sonu gelmemiştir gelmez de, seven insan en fazla 1 ay kendine de karşısndakine de zaman verir. İyi kötü yönlerini araştırır, gerisi nasip kısmet
00 Yorumla
+1 yılKendisinin ne mal olduğunu bildiğinden, karşısına kendisi gibi tek gecelik, kızları kullanıp bir köşeye atan erkekler çıkacağından korktukları için böyle yaparlar... Diğer yandan kız çocuğu yetiştirmek kolay değil. Aileler kız çocuklarını daha fazla korurlar ne de olsa kızlar belayı çok çeker... Erkekler yüzünden... Yapacak birşey yok. Dünyadaki tüm erkekleri namus ve şeref konusunda eğitemeyeceğimize göre, sokaklar hep aynı olduğuna göre, kızların daha iyi korunması icap ediyor...
00 Yorumla
Evet genelde gençliğinde her türlü yolu gören adamlar kızlarına hayatını zindan ediyorlar. Maalesef onların zamanında yaşamış olduğu ve belki hala da yaşadığı kirli dünyası düşüncelerini de kirletiyor ve kızlarınınkini de kirletmeye yetiyor da artıyor bile.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
Baba olunca ne değişiyo biliyor musun?, dediğin erkek türleri tek gecelik ilişki yaşayan ve bunu hayatında su içer gibi alışkanlık haline getirip fark etmeden bir sürü ailenin ümitlerinide o gecede batıranlar, gün gelip kız babası olduğunda biliyorlardır ki bu yaptıkları bir yerlerden çıkıcak yani kendi başlarına gelicek o yüzden korkularından çok baskıcı olurlar,çocuklarını hiç dinlemez ve ilgi göstermezler bu konuda ve kız çocuğuda bu baskıdan bulanıp aynı tuzağa düşer ve domino taşı misali böyle devam eder durur olaylar..Doğru olan ise hayatını doğru yaşamış,kız/erkek çocuğu olmuş baba,çocuklarını alır karşısına konuşur ve önemli olan şu ki;Bir baba çocuklarına aynı zamanda onların yeri geldiği zaman arkadaşı olduğunuda hissettirmeli ki bu vb. durumlarda çocuklar korkmadan ailesine danışabilmeli,konuşabilmeli ve tavsiye alabilmeli.Çünkü çocuğunu korumanın ve tanımanın en iyi yolu,onun en iyi arkadaşı olmaktan geçer...=)
30 Yorumla
+1 yılvalla o degısıklıgı daha yasayamadık ama :) en buyuk hayalım bı kız cocugu yanı boyle mını mını dunya tatlısı boncuk boncuk reklı gozlu sarı saclı o kucucuk ellerıyle sadece bı parmagını anca tutabılıcek :) bısı almadıgında boncuk boncuk ıncı tanelerı sacıp aglıycak alınca kucucuk kollarıyla boynuna zıplayıp senı sarıcak opucek oys yerım ben onu kımselere vermem valla otursun dızımın dıbınde :D:D:D kısacası bende senın dedıgın erkeklerden olucam herhalde ama degsıklıgın sebebını bılemom daha :D
00 Yorumlane mi değişiyor söyleyim 1. si gençliğinde bir erkek bir tek gecelik ilişki yaşıyorsa bunu zorla yapmıyordur istisnalar hariç tek gecelik ilişkilerde kadının kalitesizliği ön plandadır ve oda tek gecelik ilişki peşinde olduğu için yaşanıyor 2. si ni kendimden pay biçerek anlatıyorum ikili ilişkilerde sırf flört olsun sevgilim var anlamında olsun diye ilişkilerim olmadı her zaman ileriye yönelik düşündüm hep bir gün bitecek gözüyle baktığım bir ilişkim olmadı. kızım olursa birgün kızımın 1. kısımda anlattığım gibi kalitesiz bir insan olmasını ne ben isterim nede başka bir anne baba ister ama kızımın ciddi bir birikteliği olabilir yaşı geldiği zaman oda ciddi olmak kaidesi ile yarın birgün o olmadı başkası o olmadı başkası olacaksa bacaklarını kırarım netice de benim kızım benim canım demektir onu kimsenin üzmesini istemem izin de vermem
00 YorumlaKızımı koruyacağım tek şey duygusal çöküntüler olacaktır.Yoksa benim zamanında yaptığım gibi sevgilisiyle gezebilir takılabilir ve gelip bana İLİŞKİSİNİ ANLATABİLİR.ki böyle olmasını da isterim asıl bu şekilde onu hatalardan koruyabilirim.Kız kardeşim için de aynı şekilde eğer onun önüne set koyarsam benden gizli işler çevirmeye çalışacaktır ve benim gibi deneyimli birinin önerileri olmadan çok büyük acılar çekebilir.
41 YorumlaKızını dövmeyen dizini döver ! Ama sanırım ben bu mantıkta bir baba olmayacam..Anlayışlı,sorunları konuşarak çözen,sonuna kadar kızının arkasında ona destek olan bir baba olurum diye düşünüyorum..Baba olunca ve kızım olursa, bu soruya tekrar dönecem !
00 Yorumla
+1 yılahh bu erkekler kendılerının sevgılısı olur ogullarının olur ama kızları daha dogmadan panıge kapılırlar kızım guzel olursa erkekler bakarsa kıskanırım dıye baslarlar basının etını yemeye benım esım sımdıden basladı kızımız guzel olur kesın ben kıskanırım erkek arkadası olursa dıyor sımdıden ne yapcaz bılmıyorum:))
00 YorumlaBaba olmadım daha ama kendi düşüncelerime göre cevap vereyim.Kızımı elbette korurdum.Zarar görmesine izin vermezdim.Erkek arkadaş gibi seçimlerindede sıkboğaz etmezdim.
Benim kararlarıma nasıl kimsenin karışmasını sevmiyorsam bende kimsenin kararlarına fazla karışmam.10 YorumlaKızım olursa ben onu çok rahat bırakırım 18'inden sonra, kendi bedeni kendi hayatı. Hatta bir tane dildo veririm 18 oluna, "Kimse kızlık zarına layık değil, en iyisi kızlık zarını kendin bozman." derim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Kizimin eger bir erkek arkadasi olacaksa benim bilgim dahilinde olsun isterim. Kizlar ekseri bu durumu anneleri ile paylasirlar. Kizimin bana karsi rahat olmasini isterim. Benim bilgim dahilinde iken bir yanlis olacagini sanmam.
00 Yorumlaİlla ki sevgilisi olacak, kaçak göçek bir ilişki yaşamaktansa gözümün önünde olsunlar bana uyar=) Amaaaaa çocuğu gözüm tuttu tuttu, tutmadı boynunu kırarım kızımda trafik kazası geçirdi sanar.. Şekle bakıp anlarım zaten neyin ne olduğunu
00 Yorumla
+1 yılBak güzelim erkekler zamanında kızlara yaptığı hataların cezasına baba olunca çekiolar. günün birinde kızlarının karşısına bi erkek çıktığında endişeleniolar. ya benim zamanında o kıza yaptıklarıma kızımada yaparlarsa düşüncesi :))
00 Yorumlaben normal yaşamımdada zaten öyle biri değilim. kızımında böyle olmasını istemeye hakkım var diye düşünüyorum. ama neymiş bir sevgilisi varmış şuymuş buymuş .. kendi bileceği iştir ben birşey ne yapabilirim nede diyebilirim..
00 Yorumla
+1 yılsanırım sevişmeyi erkeğin kadını becermesi olarak görüyorlar. o anda kadının da becerdiğini düşünmüyorlar. böyle olunca da kızımı yapılan bu kötülükten koruyayım falan diyorlar sanırım. ya da başka bir şey. :)
02 Yorumla- +1 yıl
becermeyi kötü bir şey olarak almamaları lazım çünkü erkek çocuklarına karşı bu yönde bir laf dediklerini işitmedim.
- +1 yıl
yani pek bir şey değişmiyor. o gençken ne kadar yanlış yaptım dese de aslında çok büyük bir yanlış olarak görümüyor ama becerilmeyi aşağılanma olarak gördüğünden kızına da aman bu işlerden uzak dur diyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü baba olduklarında kendi canının parçası evlatları olarak koruyolar... Bekarlıklarında ise elin canının parçasının canını çok rahat yakabiliyorlar.. Devir vur kaç devri
00 Yorumla Herkesin yaşayacak olduğu bir alın yazısı vardır, ben ne kadar muhafazakar olsam'da o illaki dediğim dedik dik başlı olacak, biliyorum çünkü bana çekecek.
00 Yorumla
+1 yılne yalan söyleyeyim. benim kızım olsun otur konuşurum. elbette gönül bu sever. sadece derim getir gel tanışayım daha en başındayken, bi ölçeyim tartayım. kıskancımdır ama yerine göre. karşındakine güvendiğini sezdirirsen daha emin adım atar.
00 YorumlaKorumakla baskıyı karıştıran bir baba, kızına en tehlikeli insan olur, farkında değildir.
40 Yorumla
+1 yılgenelde öyle erkekler kizlarindan görüyorlar zaten ve ben hak ettiklerini düsünüyorum. Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste...
21 Yorumlaerkek arkadaşına göre değişir efendi bir çocukla çıkmasında bir sorun görmem ama bir serseriyle olmaz yani...
10 Yorumla
+1 yılo küçük kız babasının biricik meleği çünkü siz nasıl annelik kutsaldır anlayamazsınız o duyguyu diyosunuz,bizde babalığın kutsallığı ne kadar çelişkilerle dolu olsada sizde anlayamazsınız.
00 Yorumla
+1 yılçok günzel bi çelişkiye parmak basmışsın bu tamemen kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmama ahlakının oturmamasyla ılgılı. Ben karısmazdım diyen meşreb sahiplerine de söylenecek söz yok zaten..
00 Yorumla
+1 yılelimden geldiğince akıl veririm başta, sonrasına pek karışmam özgür bırakırım
takip te etmem
ne ediyosa kendi çeker
en azından kezban olmaz büyünce00 Yorumlafarkli bir durum oluyor, henuz baba degilim bilemem ama kiz kardesim evlenirken bile es adayina yapmadigim kalmamisti. icgudusel bir durum engel olamiyorsun.
00 Yorumlaiçgüdüzel bir şey bence, mantıkla hiç alakası yok. Yani cinsel anlamda sen girerken iyi, sana girerken kötü..başka açıklaması yok bunun.
00 YorumlaGenelleme yapılmış bu soruyu üzerime almıyorum. Genelleme.yaparak bu soruya karşılık vermek isterdim ama soruyu soran arkadaşın hayatından yeterince erkekler geçtigi için yapmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılçünkü hamurlarını iyi biliyolar. kendilerinden pay biçiyolar. bence.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik erkekleri değiştirir. Ailesine dönük bir hayata geçerler. Tek gecelik iliskilerden uzak hayatımız oldugu icin cocuklarimizin da farklı olacağını sanmıyorum.
00 YorumlaAfedersınızde kendi yaptıkları pislıklerın acısnın kızlarından cıkacağını bilmelerıdır
41 Yorumla- +1 yıl
dogruya dogru +1
+1 yıltabii o erkekler yedigi haltin yanlisini bilyorda ondan
51 YorumlaAh biz yok muyuz.
Kadınına, kızına düşkün olan erkek her zaman iyidir geçmişi ne olursa olsun.40 Yorumlakızın nıyetı varsa ıstedıgın kadar koru bısey degısmez. O kızı dogustan egıteceksın . Yanı namusun terbıyenın şerefın ne oldugunu ogreteceksın kı yapmasın.
00 Yorumla
+1 yılkızımı kücükken terbiye etmeye çalışırım büyüyünce güvenip salarım heryere.özgürlüğünü kısıtlamam.erkekler az cok ne istediğini belli eder zaten kız cevap vermezse hicbirsey yapamazlar
00 Yorumla
+1 yılBenim babamda bir erkekle konuşmamı bile istemiyor hatta sanalda bile.:(ve tüm hatalarımın sorumlusu o.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk cinsellikten korunamaz. Bunu bilir; bunu söylerim. En fazla yapacağın şey bilgilendirmektir. Bilgilendirmeyi de cinselliği öcü gibi anlatmak olarak anlamayın. Ve asıl önemlisi her daim yanında olduğunu hissettirmektir.
20 Yorumlabu sorunun cevabı açık ve net:kişi kendinden bilir işi
00 Yorumlaonun için yapabileceğim en iyi şey, ona ne yapmasını gerektiğini anlatabilecek bir anne bulmak..
00 Yorumla
+1 yıl18 bilemedin 20 yaşına kadar evet. Ama sonrasında hayat onun hayatı. Ve benim gibi düşünen bir sürü erkek var. Bence genelleme yapma.
00 Yorumla
+1 yılKızıma güvenirim, zaten kendisinin hayatı ne kadar karışabilirim ki? Yani sonuçta çocuk yetiştiriyorsunuz, kendinize köle değil.
00 YorumlaZamanında kızlara yaptıkları kendi kızlarından bulacaklar diye ödleri patlıyorda ondan.
Herkes ettiğini bulmadan ölmeyecek.00 Yorumlasahiplenme duygusu artıyor.. eskiden esini kıskanyosan aynı duygular kızınada yansıyor:)
00 Yorumla
+1 yılkim kızının ileride bi erkekle evlenmeden herşeyi yaşamasını isterki?
00 Yorumlacunku erkeklerin ne olduqunu biliyrlar ve kızlarına zarar gelmesini istemiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılkoruyam tbi bitane evladım var ama sokakda bir sürüü .cocugu varr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi erkeğin tam adam olduğunu görmen için.Ya o erkeğin kız kardeşi yada kızı olmalıymış.
10 Yorumlaanne ona rehberlik edecektir ben karışmıyorum. ama belirli bir yaştan sonra elbette ilişki yaşayacaktır. yeterki korunsun. gelsin tanıştırsın bizimle.
01 Yorumla
+1 yılbaba forever <3 baba candır <3 baba kandır <3 ölümüne baba <3
02 Yorumla- +1 yıl
kimi takip ettin ):
- +1 yıl
nasıl beb anlamadım seni
bu arada herkesle öpüşüyon kıskançlık krizlerine soktun beni :((
Ben dediğin şekilde bi erkek olmadığım için kızımında böyle şeyler yapmamasını istemekte hakkımdır.
00 YorumlaBu konuyu her zaman konuşuruz ark.larla çevrem baya bir hiperaktifdir :),hatta takılırız kızı olanlara,etme bulma dünyası diye..
00 YorumlaBenim düşüncemde bir erkek arkadaşı olsun sorun olmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba erkeklerin dna sını bildiği için kızının sevgilisi olmasını istemez açık ve net :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır olmaz.kabul etmem.benim kızım kimseyle çıkamaz!
01 Yorumla- +1 yıl
niye kalbi yok mu?
+1 yılEvet,korururum bu sorumluluk geregidir.
00 Yorumla
+1 yılkim getirdi nan bizi aylar öncesine O.o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılO adam yanlış olduğunu bile bile bunu yapıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. kızımı kurda kuşa yem edicek halim yok
00 Yorumlaben pas geçiyorum uzerıme almadıgım ıcın:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaba olmak durumu zorlaştırır
00 Yorumla
+1 yıl8 aylık hort
03 Yorumla- +1 yıl
he işte onu dedim ben, hortun böylesi
+1 yılelbette korurum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence korumalılar
00 Yorumla
Devamını Gör(45)