Aşk İlişkileri Uzun saçlı erkek fetişi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende uzun saçlı erkek fetişi var sanırım. Nerede uzun saçlı erkek görsem dikkatimi çekiyor bir de Apocalyptica grubundaki perttu kivilaakso'ya bayılıyorum:) su oluyor kendileri. Peki sizce bu fetis midir artik her ne ise normal bir olay mı? Uzun saçlı erkek fetişi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Axaxazk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl benim saçım uzun itici bulan oldukça fazla ama kendimi kimseye begendirmek gibi niyetim yok hosuma gidiyor uzatıyorum kim ne diyebilir 0 0 Yorumla
WhippingBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl vay arkadaş kısa seviyonuz diye tarz değiştirdim kısa kullanmaya başladım yine mi yaranamadık bee :P :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hep böyleydim valla :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aynen ben de öyleyim uzun saçlı erkeklere hemen gönlümü kaptırabilirim 0 1 Yorumla Efendisoz +1 yıl duzeldımı bu pekı? :) Yorumla
Yıkık8 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Kızzzzz bende de var sırf arkasından gördüğüm herifleri bile takip edesim geliyo 0 0 Yorumla
cheveuxhomme Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Omzum ile belim arasında kıvırcık gür saçlarım var. Konuşabiliriz 0 0 Yorumla
_AhdevefA_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl yav ne ruh hastları var git ella hhallleeeee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye kız Yorumla
Napalimşimdi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Igrenc bence hıc yakısmıyor erkeklere 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zevkler ve renkler tartisilmaz tabi Yorumla
En İyi Cevaplar