görünüş olarak fizik olarak hoş çok beğenilen bir bayanım. eşim sırf bu yüzden evlenmiş yeni yeni anlıyorum. saçımın boyanacağı rengi kesileceği modeli giyeceğim kıyafeti ayakkabıyı takacağım takıyı süreceğim ojeyi o seçiyor. olabildiğince süslü hem de açık seçik giydiriyor normal bir erkek istemez yani. yediğime içtiğime karışıyor çok yemem yasak formum bozuluyor sonra. 2 kg alsam bağırıyor. insan içinde koluna takıp gezdirmeye hazırlıyor yani beni basbayağı. milletin önünde öpüp kokluyor egosunu tatmin ediyor gösteriş yapıp. kuruntu mu yapıyorum. boşanmayo düşünüyorum artık?
Cevabın nedir?
Bu durumu 6 yıllık bir evliliğin sonunda daha yeni yeni anladığını düşünmüyorum. Dediklerin uzun süredir aklını meşgul ediyormuş da artık dayanamaz hale gelmişsin gibi.
Gerçekten açık bir şekilde giyinmen için seni zorluyor, sadece güzelliğin bozulacak endişesiyle yediğine içtiğine bile karışıyorsa, evde yatak dışında mesafeli duruyorsa üzülerek düşündüklerinin doğru olduğuna inandığımı belirtmek isterim.
Sadece şu an değil, uzun süredir burada yazdığın ve yazmadığın birçok nedenden ötürü son derece mutsuzsun sanki.
Asla hiç birşey için geç değildir gerçi ama, henüz yaşın genç. Önüne gerçekten sevgi ile birbirinize bağlanabileceğiniz insanlar çıkabilir.
Kafandaki bu sor işaretleri gitmediği müddetçe mutlu olabilmen mümkün değil. Bu soru işaretlerinden kurtulamıyorsan, su saatten sonra mutlu olamayacağına inanıyorsan boşanman en doğru hareket olacaktır diye düşünüyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. fake olmadığını düşünerek adam gibi cevap yazıcam ;
* senden 19 yaş büyük biriyle evliliği kabul etmen ayrıca düşündürücü?
* 2 çocuk yapana kadar geçen 6 senede durumları anlayamaman da ona keza,
* velev ki bunların hepsinin kabul edilebilir gerekçeleri olsun kendini 6 sene boyunca kontrol ettirmeyi kabullendiysen bundan sonra ne kadar konuşsan da bu değişmeyecek seni hep kontrolü altında tutmak isteyecektir.. 50 yaşında adam nerde karısını öpecek nerde nasıl davranacak bilmiyosa anlatmanın da manası yok..05 Yorumla
6 yıllık evli olduğunu yazmışsın. 6 yıldır yeni mi fark ettin içe değil sadece dışa baktığını? Evlilik öncesi dönemde hiç seni tanımaya çalışmadı mı mesela? Bunları bir kadın nasıl anlamaz, hissetmez.. bende bunu anlamıyorum. Ne yani, kilo alsan sevmeyecek mi boşanacak mı senden mesela? Eğer düşüncelerine değer vermiyorsa evli kalmanın bir anlamı yok ama önce konuşup kırıldığını belirt. Neden senle evli, bunu onun ağzından duy.
02 Yorumla
boşanmak o kadar kolay mı bekara demişler dövmesi zormuş aynen de öyle herkes boşan demiş biraz kendi ağırlığını koy ve ben böyle dğüşünüyotrum de ona anlat izah et böyle şeymi olur ayıptan ziyade günah.. :( ve seven erkek bu kaçınılmaz kıskanır hanımını hadi ona süslen tmam anlarım ama seni dışarıya oyle süslemesi bence rahatsız arkadaş
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOncelıkle ALLAH yar ve de yardımcın olsun aslında sen gerceklerın bır ozetısın bakınız kı etrafımızda sevgılı dıye gecınen kac kısı aslında gercek sevgılı sadece yakısıklı vede guzellık ıcın asık oldugunu sanan nıce yanlıs cıftler sevgılı oldugunu mutluluk oyununu turlu vaatler ıle sadece ıstedıgını elde edene dek sunan ıkı yuzlu kısıler ALLAH ıslah etsın sonunda evlılık var ıse hevesını alıyor ayrılık bosanmalar oluyor kımsede demıyor ask bumu
sen de mecbur degılsın dedıklerını yapmaya ne guzel demıssın sen kolunda gezdırecegı aksesuarmısın kı ıstededıgı gıbı senı kullanabılıyor baskalarına hava atıyor adam olupta neden senı kalbınde ve aklında dılınde seref ve namusu ıle dogru sekılde tasımaz kı bu durumda uzerıne dusenı yapacaksın gozunun yasına bıle bakmayacaksın kımsenın oyuncagı degılsın mutlu olmak senınde hakkın dogru ınsanla00 Yorumla
+1 yılhani şu aşk olayı çok saçma işte birde ilk görüşte olanı varmış sözde
bu aşk değil işte dış görünüşünü beğeniyor sonra aşık oldum diyor sevgili olmak evlenmek istiyor
sizin durumda bunu gibi bence
bende o yüzden kimseye inanmıyorum böyle görsel algıya o kadar düşkünler ki karakterini umursamıyorlar bile karşındakinin
bence ayrıl seni değil seni içine soktuğu kalıbı seviyor ve bu bir gün bozulursa o aynı kalıbı farklı bedende arıyacak02 Yorumla- +1 yıl
sorun sende değil ki zaten sorunu ta kendisi kocan
+1 yılhiç hoş değil seni kalbini düşüncelerini değil etini sevmiş
en acısı ise daha güzelini bulursa bu düşüncede biri onu istemesi ihtimal
hatta ateşli sevişme sonrası içine boşalır ve hamile kalırsan orada herşey bitmiş demektir
aşağısı genişler
göğüs kalça sarkar ve elvede güzel günler
bu nedenle seversem fiziği sevmem gidecek fizik sevilmez
ama akıl ve uyumlu sevgi asla gitmez hep kalıcı olur04 Yorumla- +1 yıl
dediklerim olmadı mı genişleme sarkma
- +1 yıl
o zaman takdir edilmek hakkındır
çok severdim karım olsan kıymetini bilirdim ve fizikde iyidir ama bukadar fedakarlığının karşılığında aşkıda hak ediyorsun
millet giydirmez etmez laf edersiniz. Millet gidirir eder laf edersiniz. Anlamıyorum sonu bu sorun mu şimdi? Adam seni mutlu ediyor mu sana bakıyor mu? evet. O zaman bunları da boşver bırak o da bunları yaparak mutlu olsun. Bu kadarına ona fazla görme
02 YorumlaBundan 3-4 sene önce bir haber okumuştum direkt o geldi aklıma, adamın karısının inceden inceye ne giyeceğine kadar karışmasının altından çok başka şeyler çıkmıştı. Kadının psikolojisi bozulmuş ve eşinden boşanmıştı. Hakkınız da hayırlısı olsun...
01 YorumlaSimdi. soyle bsy var evlendigin insan icin bakimli olmasinida isteyebilirsin yani bu gayet normal. ki buda. oyle. istiyor cok bunaldiysan eger oturun konusun bir kararinda kesin isen onu o zaman soyle
02 Yorumla- +1 yıl
O yuzden herkezin bosan demesine bakma yuvayi yapmak zor yikmak 2 saniyeni almaz yani her insan sevdiginin bakimli olmasini ister bunu renvide. ederek. soylenmemesi gerek ama rahatssiz. oluyosan bu konudan otur guzelce bir konusun rahatssiz oldugun konulari soyle. iste ama bosanmak cok sacma olur bence sonucta yuvan yikilmasin dusun bosandin o bir baskasini bulur ya sen kimliginde dul yazacak ve herkezin sana bakis acisi degisecek bu bir gercek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEee peki bunun dışında evlilik nasıl gidiyor, sadece bundan mı ibaret yani mutlu değilmisin adamla, ne bileyim ihtiyaçlarını karşılıyormu, sen seviyormusun? cinsellik vs konularda memnunmusun gibi?
18 Yorumla- +1 yıl
:) hadi yaaa peki yani seks dışındada kadın ilgi, sevgi bekler..
öyle deme birde koluna takıp gezdiriyormuş işte..
eee peki baştan böyle değilmiydi sonradanmı değişti bu adam? - +1 yıl
:( hay allah tabii sende bundan zamanla sıkıldın :( haklısın ama şimdi nasıl olacak
çalışan bayanmısın yoksa seni birde eve mi hapsetti? - +1 yıl
İyiki sürekli evde değilsin yani daha çok bunalırdın
iştede kıyafetlerine falan karışıyordur ;) - +1 yıl
:) iyiki siz aynı yerde çalışmıyorsunuz :P
Kırılmaya gerek yok sonucta beğenmiş seni etkilenmis
00 YorumlaSİzi eş olarak değil fantezilerine bir obje olarak almış sanki.
Sıkıntı olur. bir erkek hayalindeki kadını yaratmak ister. Giydirmek Süslemek makyajlamak v. s v. s. Sizin durum ise
sizin görüşlerinizin hiçbir önemi olmadığını
bütün kararların erkek tarafından geldiğini gösteriyor.
Sizin burada bir etkiniz yok.
Kadınlığınızdan başka.00 Yorumlaİnsanları olduğu gibi sevmeyi öğrenin
Hiçbir erkek kadını eleman arayan patron gibi aramaz ki yeteneklerine baksın
tabii ki güzelliğine bakacak
eğer bir durum çok fazla sıkıntı oluyorsa
rahatsız oldğunu belirt veya konuş derim ben
tatlıca00 Yorumlatövbe yarabbi öyle erkek var mı ya benim sevgilim yani koam bile değilken ben asla elbise gieyemem asla kırmızı oje süremem acıks açık giyinmek yanımdan bile gecemez özlerim ön planda gösteren bir bakyaj sla yapmam valla seninki nasıl bişiiş anlamayadımki benim sevgilim resmen bakımsız olıyımda kimse bakmasın isiyor ters geldi şu an bana seninki
00 Yorumla
+1 yılHemen boşan. ya da seni sevip sevmediğini anlaman için giyim tarzını saçını her şeyini değiştir. Daha salaş ve sert giyin. Tepkilerini ölç. Yazık üzüldüm umarım yanılırız
00 YorumlaAdam sanki evlenmemiş Barbie oyuncak bebek almış. :/ Bir an önce boşan bence.
60 Yorumla
+1 yılHem dünyanı hem ahiretini yıkıyor boşanım düzgün biriyle evlen
10 Yorumla
+1 yılBence seninle gurur duyuyor. Ne kadar güzel işte. Madem bu durumdan rahatsızsın. sen de onu güzelliğinle ez.
01 YorumlaKaybetmekten pişman olacağın birini anlatmadın zaten yerinde olsam bende boşardım galiba
00 Yorumlabelli bir sosyeteye mi mensupsunuz... eşinin işi ne ki bu kadar afedersin eskort gibi seni kullnaıyor...
02 Yorumla
+1 yılKonuş dile getir anlatmadan dinlemeden bilemezsin bence sen kocanı çok sevioyorsun onun aşkı bitmiş kıskanıyorsun 2 çocugun var boşanılırmı gıydırmese ne yapacksın
01 Yorumlaböyle yapınca kırıldığını eşine söyledinmi peki? oturup konuşarak halledebilirsiniz bence
02 Yorumlaİyi ki güzel değilim dedirtiyor böyle şeyler. Neyse. Boşan bence, sana böyle davranmaya hakkı yok. Oyuncak mısın sen?
00 YorumlaOyle kocayi elini baglip soğuk hava deposuna atacannn ne insanlar var yaa
10 Yorumla
+1 yılSuslu ve acik secik giydiriyorsa vardir bir sikinti haklisin ablacim
20 Yorumla
+1 yılOhaaaa oa sadece ego tatmini yapıyo o seni koruyamaz bile ya
01 Yorumla
+1 yılAllahım ne tür insanlar var ya aklıma huzur sokağı kitabı geldi okumalısın bence.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karrakterde cok ınsan var boyle ınsanlar senı baskalarıylada hayal edıyodur kusura bakma gercekler, bende yaşamıstm aynısını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni evlisiniz
10 yıl sonra işin zor
2 sonra başlar ,02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl40 görme sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona korkutuk asik oldugun icin mi evlendin peki?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEsinin maddi durumunun iyiligi hic etken olmadi yani?
Cevap sahibi+1 yılAdamin algi farklı karısıyla kendi statusunu arttrmaya calsyor. Keske farkinda olsa statu arttkca adamlik yerlerde...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan direk fino köpeği misin sen süsleyip gezdiriyor seni
00 Yorumla
+1 yılbiraz zekanı kullansaydın bu duruma düşmezdin, köpeği misin sen onun? bu ne ya
00 Yorumla
+1 yılsenınle şekil yapıyor desene :) geçmiş olsun zordurum millette yanlıs anlayabılır tehlıkedesın!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. sen adamın parası oda senın guzellıgın ıcın evlenmıs. adam g*vat o ayrı konuda sımdımı rahatısz oldun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Zor maalesef öyle tipler var sevmez ilgilenmez mutsuzsan boşan
10 Yorumla
+1 yılYanlış seçim yapmışsın. Suç senin. Böyle olduğunu biliyordun onun.
10 Yorumla
+1 yılyaızk desene resmen ezik enbesil bencil bir kocan var ve aşırı merak ettim öyle tarif ettinki kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenimde eşimle aynı durumum vardı ama izah ettim kendisine ve düzeldi aramız.
bu arada sizin cinsellik olayınız nasıl_? yani fantazi falan yaşıyormusunuz, yoksa sıradan cinsellik mi?01 Yorumla
+1 yılbencede boşan bakalım talih kuşu kimin başına konucak :D :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO iğrenç herifle evlenmek senin hatan düzelmez seni sevmiyor ayrıca
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir insanla evleniyorsun sevgi göremiyorsun bence hakediyor
Adamin yaptigi bazi yonde iyi bazi yonde kotu
02 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı seylerden anladigini farzedelim tam olarak bilemem adami tabi yemene icmene dikkkat etmeni sagliyor giyimden kusamdan anliyor desek seni daha guzel bir sekilde giydirmeye calisiyor daha bir cok sey vardir soylemedin onlari ama simdi bunlari yaparken normal bir sekilde yapmiyor tabi farkli bir sekilde yapiyor artik kafasinda ne varsa ama eger bunlari seni dusenerek yapsa senin mutlu olabilecegin sekilde yapsa hoc bir sorun olmaz ama seni dusunerek yapmadigi kesin zaten
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. soracak sorular kalmayınca kurgular başlıyor..
02 Yorumla
+1 yıleğer dediklerin doğruysa beklemen bile hata..
14 Yorumla- +1 yıl
ozaman karşına alıp konuşmalısın ama 2 çocuk yapana kadar ki geçen zaman içinde anlamadın mı bu durumu?
- +1 yıl
hoşlanmadığını ve öyle davranmaması gerektiğini söyle ve bence kesinlikle ayrılma başta ayrıl dedim ama çocukların olduğunu bilmiyordum çocukların varken sakın ayrılma.
+1 yılBunu ona anlat ortak karara varın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Haklisin konuş bu konuyu eşinle
01 YorumlaBir yanlış anlama var sanki gibi ama bilmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Demek ki kocan gavatmış yapacak birşey yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizli gay olabilir kocan.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcok coddiyim. butun ozelliklerini tasiyor. etraf anlamasin diye guzel bakimli kadinlarla evlenip. percinlensin diye de cocuk yaparlar. hayallerinde kendi yapamadigi ne varsa esini ona donustururler.. hepsi uygun.
Cevap sahibi+1 yılayse armanin kocasinin sonradan gay oldugunu ogrenen kadinlatla elli tane roportaji var. okumani tavsiye ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. yakında aldatırsın sen bu kocayı
13 Yorumla
+1 yılNiye karsinizdakini iyice tanımadan evleniyorsunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece sevmek yetmiyor
Spor hocanla felan mı evlendin.
04 Yorumlaİlginç Kilo olayı saçma, niye kuruntu yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılBoşan öyle kocadan hayır gelmez
00 Yorumlaİlginç bir kocan varmış :D
00 Yorumla
+1 yılseninkinde ruhsal sorunlar var orası kesin
10 Yorumlabir bayan ancak bu kadar aşağılanabilir
40 Yorumlainsan sevdiğine cidden yapmaz ki bunları
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin. Ölür zaten o. Az kalmış.
03 Yorumla- +1 yıl
Yaşlı değil mi
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAğzının üstüne çak bir tane kendine gelsin
01 Yorumla
+1 yılGüzellik gelip geçici
00 Yorumla
+1 yılGeç bile kalmışsın boşan gitsin
00 Yorumlagünümüzün proje evlilikleri işte
00 Yorumlasende parası için evlendin sanırım
11 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam resmen güzelliğim için evlendi. süs bebeği gibi kullanmak istiyor. çok kırılıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler