Cool takılan umursamayan erkek?

Ben 1.60 boylarında 45 kilo kumral bir kızım.Saçlarım kalçamdaydı ama yeni kestirdim şuan omuzlarımda.Birazcık zayıfım evet 50 kilo olsam fiziğim çok daha iyi olacak bunuda biliyorum.Bu ego tatmini falan değil öncelikle bunu söyleyeyim.Fiziksel yönden böyleyim.Sonrasında çok utangaç güler yüzlüyüm gülmeyi çok severim.Kendimce bir tarzımda var.Sorunum şu genelde şu cool takılan erkekler yok mu hani umursamaz kaale almaz o tipler çok ilgimi çekiyor.Kendi halinde sessiz gizemli tipler.Bu tipler haricindeki bir çok kişi teklif ediyor ama böyle kişiler hiç teklif etmiyor :s Mesela okulda bir çocuk vardı çok cool sürekli göz göze geliyoruz bildiğin bakıyordu barizdi çokta yakışıklı allatn dersleri olduğu için bizimle derslere giriyordu bakardı falan bi ara okula gelmedi çok sık takip ediyordum facemde yoktu mesela arkadaşıyla tanışıyrm arkadşına yazmştım ben ersin ben yardımcı olayım demşti çok konşmamştık falan ama sonrasında başka kızla çıktığını duydum çok kötü oldum kızı tanımıyrm ama genelde hoşlandığm bir erkek böyle umursamz bana bakmayan tipler oluyo yani cool takılanlar neden ya neden :(
Cool takılan umursamayan erkek?