Acil bakin bir lütfenn?

Hoslandigim cocuk bana ilk mesaj attiginda ayni gün icinde kuzeni ve ondan 1 dakika sonra da kuzeni bana mesaj atmis. Ben tabi bilmiyodum biri kuzeni biri en yakin arkadasi diye, bende kuzenine cevap verdim sadece ama cok da konusmadik iste hangi okula gidiyosun bizim okulda miydin iste ne biliyim şu an napiyosun filan. Hoslandigim cocukla da hala konusuyoruz toplamda 4 aydir filan yazisiyoruz tabi su 1 haftadir filan baya bir kiskanmalar iste hesap sormalar basladi. Ben buna hesap sormustum ne yapmaya calisiyosunuz ücünüz ayni gün icinde hatta 1 dakika arayla mesaj atmissiniz aklinizca hakkimda ileri geri mi konusuyosunuz adimi mi cikarmaya calisiyosunuz filan demistim buda haberim yok filan demisti. Dün de ne konustunuz neden kuzenime cevap verdin de arkadasima vermedin filan dedi. Brnde öylesine cevap verdim kuzenin oldugunu bildigimden yazdim filan dedim ama bilmiyodum. Neyse ne konustunuz diyince 2-3 cümle yazistik sadece hatirlamiyorum bile dedim o da 2-3 cümle cok fazla. Neler konustunuz söyle nasil olsa bulurum filan dedi. Sonrasinda da yanlis bisey yaparsan kafani keserim filan dedi cok hosuma gitti acikcasi kiskanmasi bu sekilde önemsemesi ama korkmuyo da degilim. Yani birsey yaptigimdan degil de ne biliyim yinede. Bu kuzeni yüzünden aramizda bozulsun istemiyorum. bu sabah aradi baya konustuk mesela bilmiyorum ya cok da odunum. Güzel oldugumu her firsatta söylüyo, benimle berabersen baska erkekler olmuycak diyo bir arkadasimla olan animi anlattim bana baska erkeklerle yaptiklarini anlatma dedi sadece arkadas diyince de baslatma arkadasina filan dedi. Cook hosuma gitti aradigim da böyle bir iliskiydi hep ama hosuna gitmeyen seyleri söylemiyo benden ona ayak uydurmami istiyo mesela instagramda profilimin gizli olmasi gibi. Gizli degil herkes görebiliyo diye kavga etmistik 1 ay boyunca konzsmadi benimle sonrasinda da özürler diledi simdi yine konusuyoruz ama aramiz baya iyi şu an korkuyorum. Nelere dikkat etmeliyim?
Acil bakin bir lütfenn?