Sevgilim ve Üniversite?

Arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum. Biz 2 yıldır beraberiz. İlişkimizin ilginç tarafı hiç görüşmemiş olmamız. Hep görüntülü ve telefondan konuşmamıza ve her dakika mesajlaşmamıza rağmen o İstanbul'da ve ben Ankaradayım. Sürekli buraya gelmeye niyetleniyor ama hep problem çıkıyor gerek ailesel gerek maddi açıdan. Ben lise 2'ye geçtim o ise bu yıl üniversiteye gidecek. Nasıl güvendin falan demeyin çünkü ilk başlarda zor olsada bir bir takım şeyler atlattık. Annesinin numarasıda vr bende telefonda konuşuyoruz. Tüm ailesi, arkadaşları adımı biliyor. Tek korkum ünivrsiteye gidince beni bıracak olması. Oranın ortamı farklıymış. Kızlar zaten çok güzeller her şeyib farkındayım. Ben bunu onunla da konuştum hayır dedi. İnsanların sözlerine bakma dedi. Bu eskiden yani benden önce çok çapkındı. Bir kaç kızı bir arada idare diyordu. Hatta öyle ki benim tek olduğumu annesi öğrenince çok şaşırdı. Gerçekten birbirimizi seviyoruz. Ama eskisi gibi olmasından korkuyorum. Acaba Ankaraya gelme olasılığı kaç onuda çok merak ediyorum. Lütfen kırıcı konuşmayın. Dürüstçe anlamaya çalışın. Sorularınız olursa cevaplarım?
Sevgilim ve Üniversite?