Yakışıklı erkeklere hayranlıkla bakıyor musunuz ?

Sorun bayanlara yönelik. Dış görünüşün her zaman bir avantaj olduğu gerçek. Özellikle bayanlar için erkekler her ne kadar ''fikirleri, kişiliği, karakteri daha önemli'' dese de bariz güzel olmayan ve görüntüsü estetiklikten uzak olan bayanların ne fikirleri ne de karakteri bir önem kazanıyor çünkü bunu sunacak imkanı bile olmuyor kimsisinin.

Ancak erkekler de estetik olarak güzel görünmek istiyorlar her ne kadar başka şeyler de önemli olsa da bunları sunabilmek için de önce görselle dikkat çekmek gerekebiliyor. Ben bazen bazı bayanların erkeklere baktığını görüyorum. Bana bile az da olsa bakan oluyor ancak her zaman değil.

Siz yakışıklı ve çekici buluğunuz erkeklere bakıyor ya da bir şekilde sadece görüşünden dolayı ilgi gösteriyor musunuz ? O erkek yine aynı özelliklere sahip fakat iyi bir görünümde olmasa yine aynı ilgiyi gösterir misiniz ? Onlara bakarken aklınızdan neler geçiyor ''Keşke şöyle bir sevgilim olsa'' dediğiniz oluyor mu ? Ya da gerçekten aşık olduğunuz insanların hepsi yakışıklı mıydı ?
Yakışıklı erkeklere hayranlıkla bakıyor musunuz ?