23 yaşındayım yeni anne oldum. Vücudumda bazı deformeler oldu. Kendimden ben bile soğudum. Biraz kilo da aldım. Kafamda paranoyalar başladı yine. Eşim çok ilgili ama yine de düşünmeden edemiyorum. Oğluma bakmıyorum. Anne olduğumu hissedemiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılCok tuhaf. Sonucta cocuk dogurmak kolay degil hormonlarda dahil tüm vücut degişiyo yıpranıyo. Kendinizi motive edin ayna karsısına gecin ve vücudunuzu sevin. Eşinizin sizi begenmedigini düşünüyosanız biraz bakımlı olun. Oglunuzla ilgilenin cünkü onun size ihtiyacı var. Erkekler genelde kadınların dogumdan sonraki hallerini normal karşılar. Kadın hormon ve psikolojisiyle ilgili arastırma yapıyorum bilgiliyim. Size destek olabilirim. İsterseniz özelden konusabiliriz.
37 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dikkate alacağım inşallah geçer bunlar. Çocuğumu kucağıma alamıyorum korkuyorum . Ağlayınca dayanamıyorum
- +1 yıl
Oglunuz allahın size verdigi bir mucize. Unutmayın ki evlat sahibi olmak cok zor cocugu olmayanları düşünün ne kadar paralar harcıyo. Kaç aylık bilmiyorum ama gaz sancısı olabilir agzına cay kasıgı ile bir kac kez rezene cayı verin. Sırtını sıvazlayın. Allah rızası için onunla ilgilenin o size muhtaç
Soran+1 yılDaha 20 günlük. Doktora sormam lazım belki iyi gelmez. Elimde olmuyor çok yıpranıyorum . Hiç uyuyamıyorum bile. Belki komik gelebilir ama eşim çok ilgi gösteriyor kıskanıyorum bazen
- +1 yıl
Lütfen böyle düşünmeyin. Lohusalık sendromu denen bir durum var malesef büyük ihtimalle onu yasıyosunuz. Uyurken bile karanlıkta kalmamaya dikkat edin. Oglunuz henüz cok küçük ona alısamamışsınız belli ki. O sizin bir parçanız unutmayın ve onun kokusunu içinize çekin bu size iyi gelecek. Kilolarınıza gelince kafanıza takmayın doğum kiloları cok rahat verilen kilolardır. Kendinizi salmayın süt yapar diye şekerli şeyler yiyip içmeyin. Bol bol su için kilo verdiginizi göreceksiniz.
Soran+1 yılInşallah düzelir her şey dua ediyorum . Dediklerinizi yapmaya çalışacağım
- +1 yıl
İnşallah. Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua etmeyide unutmayın
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha yeni doğum yapmışsın niye hemen aklına bunlar geliyo ki? Vücudun iyileşmesi en az 6 ayı bulur. Senin bu dönemde yapman gereken tek şey bebeğine sevgini göstermen. Vücudun düzelir merak etme daha çooook erken. Vajina genişlemesi falan da olmaz bazı erkeklerin yorumlarına aldırış etme. Sanki kendileri yaşıyor bunu. Ağzı olan konuşuyor ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
nden öyle ama vajina genişliyo buyuzden erkek ladatıyo sanki yalanmı sölüyoruz
- +1 yıl
bykaancolak , kadın vücuduna sahip değilsin. Haddin ve bilgin olmayan şeyler hakkında konuşma, yorum yapma. Yaptığınız pisliklere bahane uydurmayın iğrençsiniz. Kadın aldatılınca bile suç yine kadının. Ne kadar cahil, geri beyinli insanlarsınız ya
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBana dünyanın en iyi hediyesini benden bir parçayı taşıyıp acısını çekip bana hediye eden bir kadından soğumak yerine o mükemmel varlığı tanrı yapar tapardım. Kimse kimse için bunu yapmaz sanırım. Vücudu için evlenmedim ki deforme oldu diye soğuyayım.
40 Yorumla
+1 yılBenim cocugumu dünyaya getirmiş olan eşimden neden soguyayım
Ancak kadınlar biraz bunu problem ediyor sanırım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
44Cevap
Dusuncelerin yeni doğum yapan kadınlarda yani lohusalarin çoğunda oluyor ve normal. Bir sure sonra gecicek ve eşine bir çocuk vermişsin o bunun sevincindedir hala seni de dış gorunusun için sevmiyordur zaten bu aralar hassas olduğundan öyle geliyor sana hiç canını sıkma hayırlı olsun derim :)
22 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok moral verdin :)
+1 yılErkeklerin cevaplari cok guzel, benimde aklima takilan bir konuyudu. Gercekten cok mutlu oldum yorumlari okuyunca ve sende emin olmussundur :) sevdigin adamdan bir parca verdin ona, sence seni dunyalar guzeli gormezmi?
41 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi yorumlar beni de mutlu etti :) Şu 40 gün geçsin spora gideceğim zaten
Bence çok yanılıyorsun , işin duygu kısmını anlamam zaten senin sorun da daha çok fizik ile ilgili. Bence hamilelik döneminden itibaren pek çok kadın daha çekici oluyor , farklılığı yaşamanın bir hazzı var. Doğum sonrası ise benim beğenime daha uygun oluyor kadınlar. Dolgun bir vücut , daha büyük göğüsler vs. Ben bu dönemi yaşasaydım asla eşimden soğumazdım
10 Yorumlasaçmalama yaa tam aksine daha da bağlanır. sakın öyle saçma sapan düşüncelere girme bebeğinle ilgilen. ne demek oğluma bakamıyorum sokağa at ozaman töbe töbe yaa el kadar bebek o sana ihtiyacı var sen neyi düşünüyon pes yaa
14 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ağlıyor kucağıma alamıyorum bile. Iyice yıpratıyor beni ağlıyorum sonra :(
- +1 yıl
bebek o ağlar. bence annen ve kayınvalidenden yardım almalısın. ilk bebek bu olacak okadar ama eşin konusunda sakın öyle şeyler düşünme. erkekler evladını dünyaya getiren kadınlardan soğumak yerine tam aksine daha sıkı bağlanırlar. bebek bakımı için de dediğim gibi büyüklerden yardım al bir süre sonra sen bile inanamayacaksın nasıl bakabildiğine. sakin ol ve geleceğe bak
Soran+1 yılOnlar yardım ediyor ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar hatta. Gece zor oluyor . Bebek sanki benim değil gibi hissediyorum
- +1 yıl
hayır öyle düsünme o bebek senin ve olur olmaz ağlayacak tabi. bence bebeğinle ilgilen gelişimi olumsuz etkilenmesin. birisinin gelip senden alacağını düşün bakalım ozaman görürüm ben seni senin bebeğin gibi mi gelir yoksa değilmis gibi mi :D belki dönemin hassasiyetindendir bence böyle seyler düsünme. o bebeğin sana ihtiyacı varken sen böyle yaparsan olmaz bebeğini düsün :D
+1 yılneden öyle birşey olsun bana en güzel hediyeyi vermiş beni dünyanın en mutlu etmiş kadınından soğuyayımki doğum yapsa soğumam asla sıkıntı yapma kendine hayırlı olsun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Spora gerek yok kızım
Sen eşinden bir Pıtırcık dünyaya getirmiş son
Aksine daha çok bağlanır daha dikkatli
Olur bnce kfsna tkma pıtırcığıda sev üzme
Yanlız bırakma yazık ;)11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah sagol
+1 yılEger sen dogum yaptın dıye soguyan erkek olursa ya senı hıc begenmıyor demektır ya da baskasında gozu olabılır bence insan kendine bir armagan hedıye eden kısıyıden sogurmu soguyabılırmı cok mantıksız bırsey aksıne ben daha cok asık olurdum...
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmenize sevindim
- +1 yıl
Kendimi yerine koyarak düşündüm içtendir hepsi bu beğenmene sevindim :)
Sacmaliyorsun ne guzel iste bebeginiz olmus bence seni daha cok severr giyin suslen kocana seni seviyorsa onlari bile gormez sayet sevmezse istersen dunyanin en guzeli ol yine giderr
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi :)
eğer böylesi şeylere kafanızı takarsanız elbette çocuğunuz ile ilgileenmez hatta ondan soğursunuz. merak etmeyin eşiniz size karşı daha hassas olacaktır eminim..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten benden çok onunla ilgileniyor zaten
+1 yılbir daha aşık olurum valla :D ''Anne mi oldun sennn..'' diye severim onu :D
52 Yorumla- +1 yıl
Aaayyyyyy cok tatliiiii :D
Soran+1 yılÇok tatlı evet :)
esınızın bu durumu sızın kadar onemseyecegını sanmıyorum.. evladınızı cok sevın.. esınız sızı sevecektır
00 Yorumla
+1 yılDoğum yaptı diye sogukluk olur mu hiç. Bebeği ne de bakmalisin. Eğer bebekle ilgilenmezseniz eşiniz daha fazla sogur
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçecek inşallah bu günler
- +1 yıl
Tabiki geçecek. Merak etmeyin. herkesin başından aynı şey geçiyor normaldir
Doğumu takip eden ilk 6 ayda bu tür psikolojik durumlar ortaya çıkabilir. Kafanıza takmayın bebekle ilgilenin.
00 Yorumla
+1 yılya allasen bu sebepten ötürü bir erkek kadından soğursa zaten ondan sana hiçbi hayır gelmez. bırak takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
spora başla sarkan yerlerini sıkılaştır boş boş kuruntuya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu 40 gün bir geçsin yazıldım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılGiy bir gecelik hayatinizin gecesini yasayin. O zaman anlarsin soguyup sogumadigini...
12 Yorumla
Soran+1 yılBu dönemler olmaz
- +1 yıl
Bunlarin donemi monemi yok kardesim. Yoksa sen kasinirsin...
Ben daha sıkı baglanirdim sonuçta bizden bir parça getirdi dunyaya
11 Yorumla
Soran+1 yılSevindim :)
anne oldun diye soğuyacaksa boşan gitsin saçma sapan konuşma
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
+1 yılhiç telaşa kapılma sonuçta en kutsal olan birşey için oldu bunlar doğumdansonradikkat edersin yine toparlanırsın :)
26 Yorumla- +1 yıl
Vaaovv nicke bak :) sasirttin
- +1 yıl
bende böyle @MaviDegilAmaSever
- +1 yıl
Umarim uzun surer
- +1 yıl
yok daha olursa sürecek inşallah @MaviDegilAmaSever
- +1 yıl
Tamm iyi bakalim sana mutluluklar, kendimi sana yaziyomus gibi hissettim😂 herneyse guzel nick diye belirtmek istemistim. Iyi gunler✌
- +1 yıl
yok asıl ben seni merak ettim profilini görünce merakım daha da arttı görüşmek dileğiyle iyi bak kendine hoşçakal @MaviDegilAmaSever
büyütücek bir şey yok normal doğumsa cinsel organın genişler bu durumda da zevk alamazsın onun dışında korkma hem şöyle düşün büyük göğüsleri hangi erkek arzulamaz.
00 YorumlaBen cok sükür hamilelikten sonra fizigime Birsey olmadi ondan esim sogmadi ama Spor yap Bide neden Anne oldgunu hisetmion
02 Yorumla
Soran+1 yılKucağıma alamıyorum korkuyorum ağlıyor sürekli. Spora yazıldım zaten 40 gün geçsin
Bu nasıl bir zihniyettir ya, sizin gibi cahiller çocuk yapmasın zaten
10 Yorumlapsikolojini mahvetme...
tabiki seviyorlar.. zamanla diyet spor yaparsın geçer..010 Yorumla
Soran+1 yılSpora yazıldım şu 40 gün geçsin
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılUyuyor :)
Soran+1 yılTamam öperim :) ismi Ömer
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim :) Darısı isteyenlerin başına tabi :)
+1 yılgereksiz bu düşünceler. şu an sen ve çocuk en değerli konumdasınız onun için.
14 Yorumla
Soran+1 yılBebek daha önemli onun için ben değil
- +1 yıl
nerden vardın bu sonuca
Soran+1 yılÇok fazla ilgileniyor aşırı derece
- +1 yıl
oturup konuşmalısın ozaman onunla
6 ay spor yapar toparlanırsın ne var bunda kafaya takacak?
Kesinlikle soğumaz02 Yorumla
Soran+1 yılKırk gün geçsin gideceğim
+1 yıltabikide soğumam çocuğum olmuş be karımada melek gibi ilgi gösteririm
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğum sonrası depresyon. Bu dikkat et lütfen çoğu insanda oluyor biraz daha bebekten uzak kalırsan acil doktora git
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gideceğim hafta sonu
Cevap sahibi+1 yılDikkat et
+1 yılErkek olsam bende sogmam çocuk yapmis acıya dayanmis daha ne istenir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
O bana dünyanın en güzel hediyesini verdikten sonra ondan nasıl soğurum
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir düşünce
Sen çocukla ilgilen gerisini akışına bırak herşey eskisi gibi olur
10 Yorumla
+1 yıldeformenin kralı bizden sorulur arşivimi açıyım bak deformeleri gör :D
11 Yorumla- +1 yıl
hamile fetisi mi? yok artik...
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Asla soğumam daha çok severim çocuğumuzu dünya getirdiği için
13 Yorumla
+1 yılhayır asla soğumam aksine daha fazla bağlanırım ona sonuçta çocuk vermiş bana :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSevindim
+1 yılneden soğuyayım ki o bana dünyanın en güzel evladını vermiş :)
00 Yorumladogumdan sonra bayanlarda olan sorunlar
kendinize oz guveniniz olsun10 YorumlaYa sacmalama cocugumun anasi olcak kadina baglanirim ben iyice :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sporla düzelebilir eminim kafana takmasana
01 Yorumla
Soran+1 yıl40 gün geçsin yazıldım zaten
+1 yılTerapi şart olmuş sana..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllogusalık dönemi sendromu geçer
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Heh işte bu yuzden evlenmeyi dusunmuyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canim sen bana bakma. Benim psikolojim bozuldu
+1 yılBen bır kez daha aşık olurum o kadına
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) ;
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. niye soğuyayım saçmalığa bak :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSevindim
Spor yap düzelt vücudu
00 Yorumla
+1 yılneden ogluna bakmiyorsun anlamadim?
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum kucağıma alamıyorum
- +1 yıl
yok artik.. senin ciddi ciddi tedavi gormen lazim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır eşimden hiçbişey soğutmaz beni
11 Yorumla
Soran+1 yılSevindim :)
Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı. nıe tek basınamı yapdı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevgi gerçekse soğuma olmaz merak etme :)
00 YorumlaZayıfla sende çok mu zor
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz kuruntular yapıyorsun
00 Yorumla saçmalama ya neden soğusun
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılInşallah Allah size de hayırlı evlat nasip eder :)
+1 yılnıye sogusun ya sacmalam oyle dusunme
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuma en güzel şey o zayıflarsin tekrar
01 Yorumla
Soran+1 yılSpora yazıldım . Şu 40 gün geçsin bir
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal dogummu yaptın sezeryan mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal
Cevap sahibi+1 yılsogumak deilde aldatır seni ilerde biliyosun nededinini
soğurum :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) ^
Fotograf atarsan daha iyi olur
00 Yorumlaherkes anne olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılLohusa dönemi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Saçma
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılÇevremde çok gördüm doğumdan sonra boşanan o yüzden. Eşim beni seviyor ilgi gösteriyor ama korkuyorum
- +1 yıl
Ben hiç öyle kalitesiz insanlarla karşılaşmadım. O zaman onların mantığına göre eşlerinin vücutlarinin herhangibi bir yerinde yara olmasi, iz kalmasi, ufakcik birşey bile olmasi onlarin gözüne batmasi ve soğumasi anlamina geliyor. Bence çok saçma evliliği yapma sebebleri sırf kusursuz fizikler için mi? Evliliğin, aile olmanin kavramını farklı anlamişlar.. Doğumdan sonra alinan kilolar, oluşan doğum izleri bunlari seven birisinin hiç dikkat etmeyeceği şeyler. Eşe bir bebek/yavru vermek kadar başka güzel ne var ki? Ben şahsen doğumdan sonra eşime daha çok bağlanirdim..
+1 yılİğrenç :-) :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal doğum mu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılvücut kendini topluyacaktır kırkın çıktımı
Soran+1 yılDaha 20 gün oluyor
Cevap sahibi+1 yılendişelenmen boş 20 gün sonra çok daha iyi olucaksın sezeryandaki gibi dikiş izin filanda kalmıcak karın bölgesini sararsan ya da korse kullanırsan daha iyi topluyormuş onu yap bir altı ay bebeğini emzir sonra diyette yaparsın verirsin kilolarını
Soran+1 yılInşallah Sağol :)
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026