Sitede çok sayıda görmüşsünüzdür. Adamla arada 25-30 yaş fark olan kızlar aşklarından bahsediyorlar, sevilip sevilmemekten konuşuyorlar. Arkadaşlar, Allah aşkına biraz şu aklınızı kullanın. Tamam aşk çok farklı bir his biliyorum. Belki olgun insan bulmakta da zorlanıyorsunuz. Zira günümüzde insanlar olgun davranmıyorlar. Bu yüzden yaş aralığını yükseğe çekiyorsunuz. AMA arkadaş, biraz matematik yahu, BİRAZ matematik.
24 yaşındaki bir kız 53 yaşındaki bir adamın onu sevdiğini düşünüyor ve aşk bekliyor! Amcam giderayak bol bol masrafsız cinselliğe doyayım peşinde, kızlar da genç insan hengamesini istemeyip bodoslamadan rahat hayata sahip olma derdinde, bazen de saf saf aşk derdinde.
KIZ arkadaşlar! 24 yaşındaysanız ve 50 küsur yaşındaki bir adama aşıksanız kusura bakmayın ama siz doğduğunuzda o adam da şansa hastanede olsaydı görüntünüz aynen şu aşağıdaki şekilde olacaktı.
Demem o ki kardeşim, "Aşk laf anlamaz ki" vs. tarzında Yıldızımsı, Tilbemsi lafları bir kenara bırakın, bu kadar gaspet ve sahtekar insanlarla dolu bir memlekette daha kendi akranlarınız arasında bile düzgün bir insan bulamayacak kadar BAHTSIZ bir insanken, gidip de yüzde olarak milyon kat daha zor bulunacak bir ihtimale inanmaya meyil etmeyin. Kime sorsanız "Erkeklerin %99'u öyle evet... Ama o başka" diyor. Geçin kardeşim onu. 99 her zaman 1'i tokatlar. O dediğiniz filmlerde olur anca... Uyanın biraz yahu!
24 yaşında kız ile 53 yaşında erkek ilişkisi sizce nasıl?
Yahu Manyak İnsanlar cok !! Yas aralıgı yüksek salak kızlarımız malesef cok ! Sana hak veriyorum kardesim cocuk gibi davranan etkekler olmasın diyerek yuh 20 yas büyük kisilerden ask belkiyorlar. * o lar askı coktan bitirmis afedersini g*t pesindeler...
arkadaş 10-15 yaş fark gine aşk maşk bir şekilde olur ama yapma gözünü seviyim dünyada o yaşta aşık olunma potansiyeline sahip sayılı adam var onlarda ünlü madeller örn;jamie dornan, brad bitt, johnny depp onlarda evli zaten
24 yaşında bir kız 50 bilmem kaçlık adamdan hoşlanıyorsa parası var diyedir yok fakirse ağır hastadır. Ama yine de isteyen istediğin domaltsın tabi banane.
Al işte bir de buradan yak... :D İnanılmaz ya... Hadi eski insanlar cahildi falan diyeceğim. Şimdikiler TAMAMEN erotizm odaklı düşünce. Affedersin göğsünde kıllar ağarmış Fedonumsu tipiyle, gencecik kız istiyor.
Ben kendim bir Yazarım. Bildiğin gerçek bir kurgu romancıyım. Ama ben hikayelerle "hikaye"leri çok güzel ayırt edebiliyorum. İnsanlar masal kahramanı olmayı çok istiyorlar. :D Kendilerini böyle özel hikayelere layık gördüklerinden kibirleriyle yola çıkıp sonradan tepetaklak oluyorlar.
Aşkta yaş değil, hoşlanıp, saygı duyup, sevip ve aşık olmak değerlidir. Her insanın karakteri benzersiz olduğu için farklı düşünceler olması normaldir. Olgun erkek (eğer akıllı ise) kadınını nasıl mutlu edeceğini tecrübeleri ile çok iyi bilir.
Kusura bakma abicim ama gencecik bir kızın grileşmiş kılları olan bir adamı sevmesi bende hiçbir aşk fotoğrafı oluşturmuyor. Bir özelliğini seviyorsundur. Olgunluğu olabilir, parası olabilir, artık hırsı bırakmış, biraz ununu eleğini asmış olması olabilir. Bir sebep olabilir. Ama aşk olamaz. Sen bir özelliğine aşıksın evet. Ama aşk başka bence.
En İyi Cevaplar