Sevgilim beni güzel bulmadığını söyledi.

merhaba. erkek arkadaşım beni çok çok güzel bulmadığını ama benim güelliğimden daha ziyade davranışlarıma hareketlerime önem verip aşık olduğunu söyledi sevdiini söyledi doğal olmamı istiyor mesela gözlerim bozuk lens takma uğraşma bence gözlük tak hem yakışıyor diyor sonra saçlarını boyama doğal olsun uzat diyor ki şuanda çok çok kısa üç numara ama uzatıcam biraz kilon var ama önce sağlıklı olman için spor yap hem zayıflarsın kendini iyi hissedersin böylece ilişkimizde daha iyi olur sen mutlu oluna bende mutlu olurum diyor ama ya daha güzel birini bulursa nolucak? bi tanıdığımın kocası makyaj yapma dermiş kadında düğününde bile makyaj yapmamış aradan yıllar geçti ve adam kuaförden çıkmayan bi kızla karısını aldattı kadındaki kendine güvensizliği siz düşünün. İnsan etrafta böyle olaylar duyunca ister istemez tedirgin oluyor. gözlüklü saçlar kısa makyaj yapmayıda sevmiyorum açıkçası ama bakımsız olduğumu kabul etmem temizliğime kokuma dikkat ederim vs arkadaşlar erkek arkadaşıma güvenmeli ve kendimi onun yanında rahat bırakmalı mıyım? sanırım kendimi kasıyorum onun yanında. ya beni güzel bulmuyosa çirkin buluyosa diye:(
Güncellemeler
+1 yıl
tamam işte resmim:(
Sevgilim beni güzel bulmadığını söyledi.