Yılbaşı için bir partiye davet etsem? Kızlar bi bakar mısınız, rica etsem?

Hoşuma giden bi hem cinsiniz var bu konuda bişi danışmak istiyorum.

Hikayeye konu iki kişiden biri benim. 32 yaşında, bekar, yalnız yaşayan biriyim. (Aslında yalnız sayılmam, bide köpeğim var.) O ise 27 yaşında, bekar, ailesi ile yaşayan bir ev kızı.

Yaklaşık 3,5 yıl aynı şirkette çalıştık, farklı departmanlarda. Ara ara görürdüm fakat çok fazla bi şey ifade etmezdi benim için.

Yaklaşık 2 ay önce kendi işimi kurmak üzere ayrıldım bu şirketten. Geçen ay elimdeki işlerin teslimi için bunun imzası gerekti. Gittim yanına, saçlarını farklı bi şekil yapmış, çok da hoş bi makyajı vardı, işte o zaman ilgimi çekti. (Hani diyeceksiniz niye 3.5 yıl ilgini çekmedi de şimdi çekti; bilmem belkide benim yapımdan kaynaklı. Daha önce hiç iş arkadaşlarıma o şekilde bakmadığımdan olabilir.) Geçen günde bi kafede denk geldik, yaklaşık 3 saat çay kahve eşliğinde sohbet ettik. Sempatik, yapmacıksız ve tatlı hareketleri benim çok hoşuma gitti. Erkek arkadaşı var mı, yok mu? Hoşuna giden, yada düşündüğü biri var mı, yok mu hiç bilmiyorum.. Ama olsa o elektriği alamaz ve bunları düşünmezdim diye düşünüyorum. Yani yokmuş gibi davranıyorum. Varsa da rekabete her zaman açığım, iyi olan kazansın ;)

Gelelim danışmak istediğim konuya.

Şimdi ben bunu pat diye arasam ve yılbaşı için böyle bir partiye davet etsem ( link ) sizce ne düşünür?

Yada empati yapın, siz olsanız onun yerinde böyle bir teklife ne cevap verirdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için.

Büyük çoğunluğun saptamalarını göz önünde bulundurarak, bişeyler içmeye davet etmek için aradım. Laf lafı açtı, sohbet arasında bi ara yemeğe çıkalım dedi. Cumartesi için sözleştik.

Sanırım cumartesi günü randevum var :)

Bakalım, eğer hayatında bir başkası yoksa yılbaşı için planımı anlatıp davet ederim.
Yılbaşı için bir partiye davet etsem? Kızlar bi bakar mısınız, rica etsem?