Buluşmak görüşmek için hiç çabalamıyor, ne yapmalıyım?

arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var o kızı canımdan çok seviyorum ve onun için elimden gelen herşeyi yapıyorum bi kızın aklının alamıycağı şeyler yapıyorum mutluluğumuz için ne gerekiyosa yapıyorum ve evlenicez kısmet olursa ve oda bana çok aşık olduğunun söylüyo fakat ben hayatımda çok aşık olan kız gördüm sevgilisini bi kerecik sn cik te olsa görmek için elinden geleni yapar hergün her fırsat bulduğunda onunla vakit geçirmek ister ama öyle yapmıyo buluşmak görüşmek için çabalamıyo buluşursak buluşuruz olmazsa sorun değil havasında.fakat benden önceki çıktığı çocuk için ailesini bile karşısına alıcak derecede fedarkarlıklarda bulunmuş babasından dayak bile yemiş çırpınmış ama terkedilmiş sonunda ama benim için bırakın bunu yapmayı annesinden izin alıp bi akşam bile dışarı çıkmıyo ve bana ben seni hayatımda kimseyi sevmediğim kadar sevdim diyo bir yorumlarınızı rica edebilirmiyim
Güncellemeler
+1 yıl
ama benden önceki çocuk için yaptığı her fedakarlığı biliyorum oda benim bildiğimi biliyo onun için yaptığı şeyleri banada yapmaya çalışıyo ama yapmacık geliyo bana bunlar
Buluşmak görüşmek için hiç çabalamıyor, ne yapmalıyım?