ben sevmiyorum zaten benle çıkarken bir başkası için benden ayrıldı sebebi mesaj atmiyormusum ilgisizmisim şimdi benim için ondan ayrıldı sebebi beni özlemiş miş bu arada bu foto ile ne olcak sanki kim anlicak kim olduğunu
ya ben izmire daha 1 hafta oluo tasinali geçen sene 2 ay tatile geldim o zaman tanışmıştık ben bursaya dönünce fazla mesaj atamadığım için ayrıldı başka çocukla çıktı ben şimdi izmire taşındım mesaj attı yine bende burada kimseyi tanimiom diye baristim
burada calisicam geçen sene 2 aylığına geldim çok beğendim dedim buraya tasincam ve taşındım şimdi çeşme de garsonluk bir iş buldum oraya gircem orda 2 ay tatil yapicam sonra kendi meslegime doncem. d
ya burada tek başına hiç birşey yapılmıyor ya işe baslamadim dahaden abimde kalıyorum abimde işe gidiyor ölüyorum can sıkıntısından tek başına ne yapabilirimki izmirde nereye gidebilirim var mı güzel yerler
ya varya bu paylaşım ım olmasa tanışmak için mesaj atardım bu kızdan ayrılıp resmini bile görmeden bir hoşlanır oldum senden senin gibi kızlar hep kazanır bozma kendini :(
yoo gayet ciddiyim kapak fotografin dan dolayı ıyice isindim sana üstelik izmirde olman tesadüf olamaz 😄 düşündüğüm gibi biriysen 3 ayda beklerim ama önce bu kızı kırmadan ondan ayrilcam :)
ya ne ciddi sanmasi benle dalga geçtiğini biliyorum bende sakasina yazıyorum ama senden hoslandim gerçekten tanışmak isterim mesaj aticam sana biraz zaman gecsin ismini not aldım sakın kapatma hesabını :)
düşündüğün gibi çirkin değilim ya fizigim de iyi kasliyim 😎 ayrıca kickbokserim boyumda fena değil 183 benim aradığım sadece ciddi bir ilişki sevebilicegim birisi hemen kestirip atma 1 aycık bekle 😄
ben cirkin oldugunu falan kastetmedim :D fiziğe takan biri olsam ayı olan wininin resmini koymazdım :DD herneyse sen bana fazlasın ya bende sana :D neyse uzatmyalım
ya yapma cidden yemin ederim sen mesaj atınca daha cok heycanlaniom şimdiki kız arkadaşım mesaj atınca bakasim gelmio direk kestirip atma yemin ediyorum hayatımda hiç bir kıza bu kadar yalvarmamistim 😄
anlamadinmi hala sevgili değiliz mesaj atti pişmanım dedi bende tamam dedim baristik ama aşkım sevglim bile demiom hatta o yüzden bugün hır çıkardı biz ne biçim sevgliyiz diye ne aşkım diyon ne sevgilim yani sevgili flan değiliz beni kendine cinsellikle bağlamaya çalışıyor sevmiyorum ben öyle
Arkadaş gibiyse arkadaş gibi devam et en güzeli bence sanal arkadasliklarada bel bağlamamak lazım mesaj atıp atmaman önemli değil tamam sana karşı on yargıli değilim
ben kendimi ondan sogutcam geç mesaj atcam o mesaj atmadan atmicam kendisi ayrilcak geçen sene benle sevgiliyken ben mesaj atmiom diye başkasıyla çıktı bursadaydim o. zamanlar yani daha iyisini bulunca ayrılıyor benim izmire tasindigimi öğrendi instagramda çocukla fotolari varken bana mesaj attı sonra hemen çocuktan ayrıldı beni özlediğini flan söyledi yani bu kıza koymaz ondan ayrılmam ama onu kırmadan ayrilcaz hatta o benden ayrilcak sen sadece bana yeşil ışık yak :(
ben daha çok arkadaş lık için konuştum zaten ben arkadaş olarak goruyorum seninle tanışmak isterdim ya başka şartlarda bisi sorucam sevglin flan yok dimi :)
Amacı konuşmaktan farklı olanlarla konuşmak istemem Amacın farklı değilse öyle dusunmene gerek yok. İzmir hakkında sormak istediğin bişey olursa sorarsin yardimci olurum
hayır ama 2 gün içinde belli olcak ben geç kaldm buraya 2 gün daha erken gelsem ben baslicaktim şimdi yeni birini bulmuşlar ama çocuğu cikarcaklarmis 2 gün içinde sonra ben baslicam
En İyi Cevaplar