Kız arkadaşım sıkıldım dedi ve ayrıldı ne yapmalıyım?

herkese iyi geceler ben kız arkadasımla yaklasık 3 senedir beraberdim. ikimizde farklı sehirrlerdeyiz ancak gidip geliyoruz bu sene kendisi üniverste sınavına hazırlanııyor.enn son denemesinde cok kkötü oldugu için etütlere kalmaya karar verdi ve saat sabah 8 de evden cıkıyodu ve aksam 7 de geliyodu ve ne yaptıgını asla sölemedi kısa cevaplar verdi bu olay olmadan once tlefonunda bi erkek numarası vardı murat diye kaydetmişti ben onu sildim şu var beni sevdiğine eminim ama gün içinde11 saat dısardaydı ve ne yaptıgını sölemeyince bende cok sevdiğim ve kıskandıgım için bircok hakaret ettim ve kızdım sıkıldım dedi 3 gün boyunca benimlemiisin dedim ve en son kararını verdi sıkıldım dedi ayrılmak istiyorum dedi ve şu an itibariyle ayrıldık benim için tavsiyeleriniz nelerdir dönüp gelirmi ne yapmalıyım ama sevdiğini biliyorum ayrılmadan daha bikac saat öncesine askım bitanem vs seni seviyorum gibi kelimeler kullanmıştı
Güncellemeler
+1 yıl
Yanına gidip yüzyüze konusmalımıyım dersiniz ama cok hakaret ettim bunlarımı yediremedi acaba şuda var yaptıgı hiçbişeyi sölemeyerek erkekliğimi unutturdu buda benım zoruma gitti ve kırıc seyler söledim
Güncellemeler
+1 yıl
Son olarak kız arkadaşım gece ayrılaan kız arkadasım bugun sabah aradı kendisi ve bitanem dediğimde efendim dedi ne yapmalıyım
Kız arkadaşım sıkıldım dedi ve ayrıldı ne yapmalıyım?