Saç Bakım Arkdaşlar ece seçkin in resimdeki saç rengi ne anlayanlar yardımcı olabilr mi? bu rengi anlayan varsa yardım etsin lütfeenn.. ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor güzel saç numarası ne acaba kuaför falan varsa aranızda acil lazım çok merak ettim yardımcı olun lütfennnn :))))) Arkdaşlar ece seçkin in resimdeki saç rengi ne anlayanlar yardımcı olabilr mi? bu rengi anlayan varsa yardım etsin lütfeenn.. ? Cevapla Fal Soruları Resim Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LavenderCould Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Benim saçım şu an bu renk ama ben kumral saçın üstüne açık kumralı boyadım böyle oldu numarası 08 1 2 Yorumla Soran +1 yıl koleston 9.3 altın sarısı değil mi bu Yorumla LavenderCould +1 yıl Oda olabilir ama ben baya karıştırdım saçımı bal köpüğüydü üstünü kumral boyadım sonra üstünü bidaha açık kumral boyadım böyle oldu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bal köpüğü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ama kodu ne ki bunu tutturmak kolay değil hangi marka ve kod? Yorumla
En İyi Cevaplar