Birini cok sevmek ama o birinin seni sevmemesi?

Ne kadar can yakici dimi. Her sabah onu dusunerek uyaniyorum her gece onu dusunerek uykuya daliyorum. 10 aydir her gecemde gunduzumde. Hayatimin en ortasinda. baslarda vardi. bir sekilde oyle ya da boyle az ya da cok vardi. Belki onun hayatinnin ortasinda degildim ama kiyisindaydim en azindan. Simdi oda yok. 3 aydir yok. Birakip gitti. Hemde koca bir yalani yuzume carpip. Olmaz diyip gitti iste oylece. 10 ayimi caldi benden. Kalbimi umutlarimi hayallerimi inanclarimi her seyi. Ama hala ilk gun ki gibiyim. Hala seviyorum. Onun aklinin kosesinden gecmisligim yoktur kac ay oldu. Onda hicbi seyim o bende herseyken. Ne acinakli degil mi. keske yazabilsem onada desem yapamiyorum seviyorum cok seviyorum desem. Diyebilsem. Belki gelecegini sevecegini bilsem diyebilirdim. Ama sevemiyo iste.. Yapamiyo.. Ben boyle her gun onun askindan eriyip gidiyorum haberi olmadan sessizce. Simdi soruyorum bir yol soyleyin bana cikmaz sokaktan cikabilmem icin. Ben ne denediysem olmuyo. Hep en basa sariyorum. Nasil gecer nasil biter bu ask
Birini cok sevmek ama o birinin seni sevmemesi?