Evet dediğim gibi pasif ve ezilen kişiyim.Yani çevremde bir grup kız var.Onlarla bir şeyler yapmak içimden gelmiyor,çünkü sürekli aralarında ezilen,aptal,gerizekalı diye hitap edilen kişiyim.Bunu nasıl becerdim bilmiyorum ama sürekli olarak bunu yapıyorlar.Yok saçların boyundan uzun,yok ne tipsizsin yaa falan.Bunu yapmalarından rahatsız olduğunu vurguladım ama daha da beterini yaptılar.Bir yerlere gittiklerinde beni çağırmamaya başladılar,hadiii tamam dedim boşver.Bir erkek dostum vardı,yalnız kalmayım diye benimle kalıyordu falan ama onunda arkadaşları vardı.7/24 benimle takılamazdı,bu yüzden nereye gitse benide götürürdü.Bu yüzden sürekli olarak erkek grubunda tek kız kalırdım,evet eğlenirdim diğer arkadaşlarıyla da kaynaştım tam her şey iyi gidiyor,arkamdan laf çıkıyor.Yok aslında biz seni bir şeyler yapmaya gideriz ama sen gelmiyorsun,erkeklerle olmaya çok meraklısın demeye başladılar.Hadiyin al birde burdan yak ! Sonrasında erkek grubundan birazcık sıyrılarak sadece bir arkadaşa sahip oldum,kafa dengiydik ikimizde yalnızdık falan ama koç burcuyum bilirsiniz tek insanla yetinemezler.Sürekli üzüntü halindeyim,ne yapmalıyım ? Çevremde de pasif ve ezilen kişi olarak anılmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
Değerinin ne olduğunu başkalarının merhametine bırakacağına kendi değerini kendin belirle.. tüm güzellikleri kendinle eşleştir kendine armağan et onların ne dediğinin aksine inatla her şeyin en güzelini kendine layık gör ve buna yürekten inan.. kendi kendine telkin ver, sık sık bunu tekrar et, kendine dair tüm güzellikleri, iyi yönlerini bir kağıda yaz ve sık sık ona bak (işe yarayacak, beynini buna alıştıracak bir yöntem) O kişileri hayatından şu andan itibaren çıkar hatta kendi değerini belirleme konusunda buradan başlayabilirsin sana bir şey katmadıkları gibi zararları var ve seni haketmiyorlar o halde seni haketmeyen insanlara 1 dk'nı bile ayırmak sana yakışmaz. ille çevrem olsun, arkadaşım olsun gibi çocukça heveslere kapılma zamanla anlayacaksın ki az olsun öz olsun ama hepsinden öncelikli olanı hiç güvenebileceğin arkadaşın olmasa bile senin tek başına hayatta var olabilmen ve unutma başarın arttıkça kıskanılacak, kıskanıldıkça taşlanacaksın.. zirvedekiler hep yalnızdır zamane ergenlerinin çok çevre edinenin çok sevileceği inanışından kurtul bu doğru değil.. seni beğenmeyen üzmekten çekinmeyen o çevrendeki kızlar kendi eksikliklerini bastırabilmek için ortak bir alan bulmuşlar o da sensin! böylece kendi eksikliklerini saklıyorlar hatta bunu bilinçsiz yapıyorlar ama ne kadar belli ettiklerinin farkında değiller.. onları kendi cahilliklerine bırak ve öncelikle yapman gereken şeylere odaklan.. kendini daha çok sevmek, ders çalışmak, kitap okumak gibi.. mümkünse sosyal akvivitelere katıl tamamen farklı bir çevre olsun ama o yeni çevreye girdiğinde bambaşka bir sen ol kafanın içinde. bu kendinden memnuniyetsiz halini yansıtma hiç kimseye yoksa onlar da üstüne gelir..
72 Yorumla- +1 yıl
link bu videoyu izle
link bu müziği gün içinde saatlerce dinle arka fondan aç, sen işine devam et. ders çalışırken bile dinleyebilirsin. günler sonra faydasını görmeye başlayacaksın saçma gibi göründüğüne bakma bunlar bilinçaltına mesaj gönderen özel tekniklerle hazırlanmış çalışmalar ve ben de dinliyorum
- +1 yıl
Gerçekten harika yazmışsınız helal olsun ister istemez yorum yaptım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım basından geçenler benmide basımdan geçti . bende sessiz kalmadım onlar bana gerizekalı diyolardı . bende salak manyak. mal demeye basladım onlara. ne yaparlarsa aynılarını onlara yaptım. gıcık oldukları şeyleri yapıyorum . ayklarına basıyorum defterlerine içecek döküyorum. gıcıklık degilmi .d birininde pantolonunun ipini söktüm beden dersinde .d ... sonra yeni ortama girdim. yeni arkadaslar edindim. o kadar sahip cıkıyolarki bana :) ... istenmedigim yerde durmuyorum ve artık beni ezemiyo kızlar , ve işin garibi artık beni aralarına almaya calısıyolar, napmaya çalışıyolar anlamadım .d yüzlerine bile bakmıyorum(bu garipti neden böyle bişey yapmak istesinler ki?)
11 Yorumla
Birincisi , burç olaylarını bırak . Bikaç yerde okuduğun yazıya göre karakterini sınırlama . İkincisi , gerçeğin yarısı onu kabullenmektir , eğer sen ezilen kişi olduğunu düşünüyorsan , bundan kurtulmanın yolu önce öyle birşeyin sözkonusu bile olmadığını bilmendir .
Evet bazı insanlar farkllı olabilir , bu belkide seni ordaki en güzel ve özel yapan şey, ama etrafındaki insanlar bunu anlamıyorsa , anlasa bile gizliden seni kıskanıyorsa, çıkışını engellemek için elinden geleni yapar .
Eğer insanlar seni grubuna çağırmıyorsa sen insanları çağır, sen grup kur , bayrağı eline al . Göster onlara . Yaşamı hep çevreden bekleme , sen de birşeyler kurabilirsin . Ayrıca biri sana laf söylediğinde, haddinizi bilin de , ver bi karşılık , dokununca ellerine diken gelirse, birdaha dokunmazlar .
Mesela ben uzun saçlardan hoşlanırım , kimbilir senin saçın ne kadar güzeldir .. Komediye bak , seninle saçın uzun diye dalga geçmişler :D , Belliki onlar becerememiş aynısını . Çevrende olup biteni ve kendini yeniden değerlendirmelisin , değerini kimsenin yorumlamasına ve hırpalamasına izin verme , kendini iyi bil . Derin nefes al , biraz rahatla . Çok değil kısa süre içerisinde , kendine olan güveninle herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum, inşallah heyşer istediğin gibi olur, bol şans :)235 Yorumla- +1 yıl
way be çok güzel yazmışsın 3-4 kere okudum
- +1 yıl
2 defa okudum on numara yazmışsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle o grupla arana mesafe koy ancak ilişkini tam koparma. Bu mesafe koyma işini de biraz cool bir şekilde yap. Mesela uyum sağlayamadığın icin artık mesafe koymuşsun gibi değilde onları önemsemediğin icin öyle yapıyorsun gibi yap. Etraftan onlardan daha değerli gördüğün gibi yaptığın bir iki kişiyle göstere göstere güzel muhabbet et. Onlar katıldığında fazla kasmamak kaydıyla söylediklerini kücümse. Dediğim gibi mesafeli ama koparmadığın minimum ilişki de kal ve bu minimum ilişkidede onların önemsiz olduklarını hissettir.
Birde sac baş kıyafet gibi bir konu geldiğinde canta olmamış saclarının rengi biraz daha acık olsaymış iyi olurmuş gibi bir kadının o günlük güvenini alt üst etme ihtimali olan yorumları söyleme fırsatlarını kesinlikle kacırma.
Bir süre sonra onlar ezik sen cool olarak görüneceksin ve işler bu şekildeyken daha iyi ve kolay olacak. Ama dikkat herkese böyle davranma ve önemsiz olduklarnı sadece onlara hissettir ve aslında adam gibi adamlara karşı iyi ve mütevazi ilişkiler kuran biri olduğunu göster. Aşırı icine kapanık ve bunlaım veya aşırı ukala görünme. Yerine göre ve dozunda kullan :)30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
41Cevap
+1 yılÖnce bilinç altına ben güçlü ve iktidar sahibi bir kızım ve hiç kimse benimle alay edemez eski ben öldü artık yeni bir ben var kimse benimle alay edemeyecek kimse benim moralimi bozamayacak kimse beni keriz olarak adlandıramayacak diye sinyaller göndermeli ve bu uğurda mücadele vermelisin.İçlerinde en çok konuşan sen olmamalısın.Çok sık onlarla birlikte olmamalısın ve neden gelmiyorsun diye soranlara hesap verir tarzda cevaplar vereceğine işim vardı geç kaldım uyuya kalmışım misafir geldi hastaydım şeklinde kısa bahanelerle geçiştirmeye çalışmalısın Evet biraz yalan söylemeye giriyor fakat drtsiz başını derde sokmamak ve eski benliğine dönmemek için buna mecbursun çünkü bilinç altında oluştuırduğun yeni beni inşa etmeye devam etmek zorundasın. kısa cevağlarla yetinmezse arkadaşların onlara icabında eeee sana hesap mı vercem ya gelemedim işte ne üsteliyorsun demesini bilmelisin.Pasif ve ezilen kişi olmak senin tercihin malesef. Evet evet doğru okudun senin tercihin.Çünkü zaman zaman bu halin hoşuna gidiyor ve çok azda olsa seni mutlu eden taraflarıda var.Kabul edersin yada etmezsin o senin bileceğin birşey. fakat değişmek istemedikçe hep öyle kalacaksın.Üzücüdürki evleneceğim kocanda sana o şekilde davranmaktran çekinmeyecektir.Yapman gereken ilk iş derin derin nefes alıp birşeyler düşünmek yerine ben artık eski ben değilim şeklinde bilinç altına mesaj göndermeye başlayabilir ve yeni bir ben inşa edebilirsin fakat ilk iş kendini buna inandırmak ve uygulamaya geçmek olmalıdır. Sevgiyle kal.
30 Yorumlakıskanıyolar ve çekemiyolar bu kadar basit,bunu nasıl becerdim demişinde beden dilin ve tavırlarınla olabilir bu tür insanlar genelde birine sataşmadan labali hareketler yapmadan önce onu ufak gıcıklarla yoklarla sesini çıkarmadıkcada dozajı arttırırlar nihayetinde herkese değil belirli kişilere böyleler senin gibi fişlenmiş olanlara tepkini yoklayıp fişlemişler ki seninle bu kadar rahat uğraşıyorlar sana olan tavırları değişsin istiyorsan öncelikle davranışlarına verdiğin tepkilerini değiştirmelisin ki bu etiketi kırasın bunu en başından yapsan fişlenmekten kurtulabilirdin o fiş ne kadar uzun üstünde kalırsa o kadar çok yapışır o kadar zor çıkar ki ezik ve pasifim diyerek fişi ne kadar iyi sahiplendiğini göstermişin gerekirse karşına al kavga et ama çıkarmak istiyorsan canının yanmasını göze al! ağda bandı gibi çıkarma süreci acı verebilir ama en nihayetinde öyle yada böyle çıkar.önce kendini bi değiştir ki sonra çevrendekilerke ilişkin veya çevrendekiler zaten değişir
10 YorumlaKendine güvenin olması gerek ilkönce.. Aklındaki şeyleri söylemekten çekiniyorsun muhtemelen.. Çekinme direk söyle.. açıklayarak yada direk sana kalmış.. Bunu ancak yakın arkadaşlarınla samimiyetini arttırarak başlayabilirsin ve senden daha uzak arkadaşlarınla samimiyetin ilk zamanlara göre daha sıcak olacak ve zamanla bunu aşacaksın.. Ezilen kişi olma konusuna gelince kimse kimseyi ezemez.. her dezantajı avantaja çevirmek senin elinde bunu sadece kelimelerle bile yapabilirsin.. Bir de kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim..
10 YorumlaBen ezilen kişi olmaktan mutluyum şahsen, çünkü "sosyallik" denilen insan ilişkileri çıkarcılık, gösteriş ve yapmacıklık üzerine kurulu. Çok net görülüp anlaşılır. Ben bu sahte rollere girip de birilerini ezmeye çalışacak birisi değilim, pasiflik iyidir. Kirli bir dünyaya entegre olmaya çalışmaktansa kendine küçük ama mutlu dünya yaratmaya çalış, hastalıklı ilişkilere girmeye çalışmak sağlıklılığın ölçüsü değil
61 YorumlaSanırım 18 altı yaştasın. Çünkü bu şekilde aptalca insanları ezmeye çalışarak saygınlık kazandıklarını sanan ezikler o yaşlarda olurlar. Öncelikle şunu bilmelisin, seni ezmeye çalışanlar aslında seni kıskanıyorlar. Buna inan, çünkü gerçek.
Bence insanları anlamak için kişisel gelişim kitapları okuman sana gerçekten çok şey katacaktır. Çünkü sen koç burcusun. Koç burcu güçlüdür, insanları yönetici vasıfları gelişmiştir. Sen sadece ne yapman gerektiğini bilmiyor gibisin. İlgilenirsen, sana bir kaç kitap da önerebilirim. Ancak bu kitapları okumak hiç bir zaman yeterli değildir. Kişisel gelişim kitaplarını faydasız bulan insanların ortak hatası okumakla yetinmektir.10 Yorumlabak sana en buyk tavsıyem sen sana sölenen her şeyı kabullenıyorsun..onların canı canda senın kı patlıcan mı...sen kaybetmekten korkuyosun..sen kazanmamışsın kı kaybedeceksın onun için kendını topla eğer sana bir mi söyluyorlar sen bes söle korkma yanlız kalacam dıye ezdırma kendını bak göreceksın nasıl senı kabul edıp saygı gösterecekler..asla boyun eğme asla
30 Yorumla
+1 yılO arkadaş çevrenle bir an önce ilişkini kesmeni öneririm. Sonra kendine yeni bir sayfa açabilirsin. O insanlarla takılmaya devam ettiğin sürece hep öyle olmaya devam edersin. Sana öyle davrana davrana sen bile kendinin öyle olduğunu bir süre sonra kanıksamışsın..
20 YorumlaBak şimdi sana sunları söyleyeyim.
Sen kendini, değersiz, tipsiz biri olarak görürsen eğer, Onlarda öyle görür.
Kendine değer ver önce. Özgüven telkinlerini dinle.
Eğer senin hakkında gereksiz eleştiri yapıyorlar ise, sessiz kalma. Sizi ilgilendirmez, benim sorunum diye tavrını koy. Ve birdaha muhattap olma . zaten arkadaş dediğin o tür eleştirilerde bulunmaz.
Sen kendin ol, Senin kimseye ihtiyacın yok, İyi ol be yavrum ::)20 YorumlaYumuşak atın tekmesi sert olur.
Sen onlara iyi davranmışsın, bokunu çıkarmışlar.
Bir gün hepsinin ortasında ordaki en baskın malak kimse, onun ağzına sıç, bir daha 2 kere düşünürler
Malesef bu zamanda, deveyi diken...
Bir de şunu unutma, kimse kimseden üstün değil. Koç sabancı da, sokaktaki kağıt toplayıcı da.
Kimse masal kahramanı değil.
Herkes tuvalete gidiyor, gaz çıkarıyor, yiyor içiyor sıçıyor.
Sen üstten bakarsan değerli olursun...30 YorumlaDert bir değil tomar tomar bu dünyada iki tüe insan vardır biri akıllı olanlar bide senın gibi salak olanlar.. madem ortam içinde kendini ezik görüyorsun dalga sebebi oluyorsun? tek çaresi ortam değişdirecen sana yapılan baskı ya ramen hala onların arasına girmeye çalışırsan sürekli aynı muameleyi görürsün. tek tabanca olmayı öğreneceksın.
20 YorumlaKendini ne olursa olsun ezdirme. Mesela Saçların biyundan uzun felan dediklerinde bakımı zor bayan işi siz anlamazsınız de sende onları ezikle. Seni çekemediklerinden dolayı böyle yapıyorlardır emin ol bence. Bu tip arkadaşlıklardan da uzak dur. Ben asosyal insanları sevmem ama sen asosyal değilsin arkadaş seçimlerin yanlış sadece. Bence yeni arkadaşlıklar edinmelisin. Bu tip insanlardan da uzak dur. Anladığım kadarırlada ağır başlı bir kızsın bu duruşunu bozma kazanan sen olursun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. gururlu olmaya bak..sen kimseye muhtaç değilsin..gerekirse tek başına kalacaksın uzun süre ama yinede kimseye boyun eğmeyeceksin kimseyle kendinle dalga geçirtmeyeceksin..hiç biriyle bir daha muhattap olma..güçlü ol biraz..kararlı ol..
50 Yorumlaöncelikle o arkadaş grubundan uzaklaş ve kendi ortamını kur. o şekilde konuşan arkadaşlarının sna öyle hitap etmesi seni çekemedikleri içindir yada kendilerinde olmasını istedikleri ama onlarda değilde sende olan bi özelliğinin olması yüzündendir.. bu ikinci söylediğim iyi bişey :)
ortamını kurduktan sonra zaten kendileri sna yaklaşmaya çalışacakalar. sonrasında onlarla muhabbete girip takılıp takılmamak senin elinde..10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. sanırım 18 den küçüksün.hiç acele etme.hayat inişli çıkışlı.o yaşlarda çevremde aktif olan herkes şimdi çökmüş ve bana göre perişan.sen kafana göre yaşa.ayrıca öyle insanların içinde ne var senin çok komik kişiliklermiş :)) bir insana ikide bir hakaret ediyorlarsa kendi ezikliklerini bastırma olaral algılarım ben bunu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuda benimde yardıma ihtiyacım var kendimi çok rencide edilmiş ve ezik hissediyorum. Bugün hocam bile uğraşıp durdu benimle bunun çözümü yok sanırsam ya böyle gelmiş böyle gider bundan sonraki hayatımızda eğitimimizde yada iş hayatımızda dişimizi göstermeliyiz bence biz sessiz kalıyoruz falan diye böyle oluyor.
10 Yorumlaben bu durumdan güçlü olduğumu farkettiğimde kurtuldum.. 2. sınıfta sinirden 4 kızı döverek pasif hayattan sıyrıldım :D
60 Yorumla
+1 yıl:) onların laflarına karşılık ver :) susarsan onlarda üstüne gelir ... ne yap ? kendini şöyle yakışıklı güzel birini bul onnula cıkmaya başla :) , git başka sınıflardan arkadaşlar edin :) ... saçlarının uzun olması ne kadar güzel bir şey öyle her kız uzun saçlı olamazki :) ben bayılırım uzun saçlara :) bence sen okadar kaliteli bir insansınki bunu içten gelrek söylüyorum .. onları kırmamak için belki alttan alıyosun ama onlar bunu farkında değil :) bence sen böle devam et :) hiç bozulma ..
00 YorumlaDünyaya kız olarak gelmişsin bahtsız kardeşim benim .. Kız olmak ve cadı topluluğuyla arkadaş olmak başlı başına beladır .. Kardeşim diyebileceğin bir dostun olsun sana yeter zaten ..
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş çevreni değiştir ,yeni insanlarla tanış ve bu yeni insanlarında sana aynı şeyleri yapmaması için çaba göster gerekirse tersle onlarlada küs,hiç önemli değil sana değer vermeyene niye değer veriyorsun ki kendine denk insanlarla arkadaşlık kur ve sesini yükseltmesini bil...hiç kimse senden üstün değil bunu unutma
10 Yorumla
+1 yılBunların farkında olman bile güzel. Başkalarının eleştirilerini kullanarak kendini geliştir. Zayıf noktalarını zaten biliyorsun. Kısacası rejenerasyona ihtiyacın var.
10 Yorumla
+1 yıltavrını koy insanların saygısını kazanmalısın yoksa tavırlarını değiştirmezler ayrıca eğer ortam değiştirme şansın varsa başka ortamlara da gir bu hislerinden kutulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin yok o yüzden millete sarıyorsun. Kendine yalnız yapabileceğin bi' hobi edin. Ne bileyim enstrüman falan çal ya da güzel sanatlarla uğraş.
İlla birilerine yamamaya çalışma kendini.
Tanımadığın bi' yerden bi' arkadaş edin. Ne bileyim buradan kafana yatan birileriyle buluş, görüş falan.
Ay ben çekinirim, güvenemem triplerine girersen daha çok sıkılırsın.10 Yorumlasana bu hakaretleri eden kişiler seni kıskanıyor olabilirler . onlardan uzak dur yeni insanlarla tanışabilirsin zamanla fakat ne kadar çok insan o kadar zarar demek .
10 Yorumla1 tane arkadaşın olsun insan olsun ezilme olayına gelincede giyimine dikkat et önce ondan sonra söyledikleri laflar karşında ezilme o senin saçına laf söylüyorsa altta kalma birde yapabiliyorsan kendi arkadaş ortamını kur
10 Yorumla
+1 yılKimseyi gözünde büyütmemekle... Herkes eşittir, bunu düşün ...
20 Yorumla
+1 yılhiç alakası yok. sen ne pasifsin ne de ezilen. asıl seni bu duruma düşürmeye çalışanlar salağın önde gidenleri. özgüvenini sakın kaybetme. emin ol ki on numara insansın
10 YorumlaYapacağın işlem çok basit, bikaçına sağlam gider yap sonra kuzu gibi melemeye başlarlar. (:
10 Yorumlatakma kafana zamanla başka çevreler seni değiştirir
10 Yorumlaegolarını tatmin ettiklerini sanıyorlar bir daha onlarla görüşme değiştir o çevreyi ortamı her neyse değiştiririm ben olsam
20 Yorumlaseninle bir alıp veremedikleri var çekememezlikten dolayı yapıyorlar kıskançlık
30 YorumlaO zaman takilma onlarla, sen ezenlerle niye muhattap oluyonki...
10 Yorumla
+1 yılKoç burcusun :D
offf of sırf bu lanet lafı söyledin diye yok cevap mevap sana.
Not;Sonunda nefret ettirdiniz kendinizden.Şu burçlara inanan kızlar.02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Hadi gene bir çözüm söyliyim.
Her şey özgüvende bitiyor.Eğer karşıda ki bir sezerse sende ki bu özgüvensizliği o zaman takılmayan pasif kalan hep ezilen aranmayı bekleyen böyle gitsem mi ki? falan diye düşünüp zavallı durumuna düşen sen olursun. Özgüven içinde Fxinturevi'ın dediği gibi bir hobi falan edin.Bir uğraşın olsun senin iyi yaptığın bir şey elbette vardır. Hadi kolay gele!
Sen ayvayı yemişin artık o çevreden hayır gelmez sana ya çevreni değiştir yada bileklerini kes
10 Yorumlaniye takıyorsun ki onların hepside ileride arkadaşlıkları aynı kalmayacak üstelik herkez hakkında her zaman böyle konuşuluyor kaybolun gidin de hepsine ne istiyorsan onu yap
10 Yorumlacok kolay baska sosyal aktiviteler bul yeni cevre yap
10 Yorumla
+1 yılOnlar kim oluyor da eziyor seni bismillah de geçir tokadı sen hala onlarla arkadaş mısın?
20 YorumlaKendini geliştir sosyal bir insan ol.Kişiliğini geliştir herşeyden önce.İnsanlar belli bir birikimi olan insanlara saygı duyar her zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasıl yapabilirim
+1 yıl1. si senin 16-14 yaşlarında olduğunu düşünüyorum..
2. si -senin de düşünmeni istediğim şey- uzun ve de sağlıklı saçlara sahip olmak AYRICALIKTIR! ehehheh.. ironik..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de aynı durumdayım aynı seyler basımda ama benim su an o tek arkadasım bile yok
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpeki ama ne..sevgilim de terketti beni yapayalnız kaldım bu hayatta
+1 yılo arkadaşınla yetinmeyi bilmelisin. Bir tane olsun İNSAN olsun yeterr
10 Yorumlasesini çıkar biraz cesaretli ol başını dik tut onlarda kim sana bunları yapıo ne hakla ?
10 Yorumla1 kafa dengi arkadas yetmiyomu hahahah, onuda buldun allaha sukr et ))
00 Yorumla
+1 yılO kızlar olmak ıstemenın onları onemsemenın nedenı ney?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdın ipek mi söyler misin bana sezgilerim çok güçlüdür ve bana adının i ile başladığını söylüyor irem falan da olabilir?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır medyum seda ben memiş hocam olur :D
şimdiye kadar ne yaptıysan tersini yap gendiliğinden hal olur ehe :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine güven özguvenını yukselt olmadı etegını kısalt :) kemer kıvamında olsun etek :P
00 Yorumla
+1 yılinsanları kırmaktan korkma artık!
20 Yorumla
+1 yılKöle bir erkek bulup onu ezip öz güven kazanın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. sen erkeklerle takılmaya devam et bence.
00 Yorumlasaçını sakın kestirme sen beğeniyorsan tabi.
00 Yorumla
+1 yılAklını kullan, salak olma .
10 Yorumla
+1 yılyırt kabuğunu ancak bu sekilde olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılElinde kırbaçla gez.
10 Yorumla EZMEYE BAŞLAYA SENDE
00 Yorumlaaktif olarak :D
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?