Pasif ve ezilen kişi olmaktan nasıl kurtulunabilir ?

Evet dediğim gibi pasif ve ezilen kişiyim.Yani çevremde bir grup kız var.Onlarla bir şeyler yapmak içimden gelmiyor,çünkü sürekli aralarında ezilen,aptal,gerizekalı diye hitap edilen kişiyim.Bunu nasıl becerdim bilmiyorum ama sürekli olarak bunu yapıyorlar.Yok saçların boyundan uzun,yok ne tipsizsin yaa falan.Bunu yapmalarından rahatsız olduğunu vurguladım ama daha da beterini yaptılar.Bir yerlere gittiklerinde beni çağırmamaya başladılar,hadiii tamam dedim boşver.Bir erkek dostum vardı,yalnız kalmayım diye benimle kalıyordu falan ama onunda arkadaşları vardı.7/24 benimle takılamazdı,bu yüzden nereye gitse benide götürürdü.Bu yüzden sürekli olarak erkek grubunda tek kız kalırdım,evet eğlenirdim diğer arkadaşlarıyla da kaynaştım tam her şey iyi gidiyor,arkamdan laf çıkıyor.Yok aslında biz seni bir şeyler yapmaya gideriz ama sen gelmiyorsun,erkeklerle olmaya çok meraklısın demeye başladılar.Hadiyin al birde burdan yak ! Sonrasında erkek grubundan birazcık sıyrılarak sadece bir arkadaşa sahip oldum,kafa dengiydik ikimizde yalnızdık falan ama koç burcuyum bilirsiniz tek insanla yetinemezler.Sürekli üzüntü halindeyim,ne yapmalıyım ? Çevremde de pasif ve ezilen kişi olarak anılmak istemiyorum.
Pasif ve ezilen kişi olmaktan nasıl kurtulunabilir ?