1 aydır tanıdığım güzel iyi eğlenceli kıza birlikte dışarı çıkalım mı dedim...

Buraya kadar herşey normal. Kız hemen kabul etti. Hiç naz yapmadı hiç düşünmedi hiç tereddüt bile göstermedi. Kendisi çirkin veya kötü biri de değil. Ben hiç kabul ediceğini düşünmemiştim. Şimdi birlikte dışarı çıkacağız. Neden mutlu hissedemiyorum kendimi.

Hep bir kızın peşinden köpekler gibi koşturduktan sonra o kızı ikna edip bin tane numara yaptıktan sonra kızı elde etmek mi hoşuma gidiyordu acaba?

Çok kolay olunca hemen kabul edilince garip oldu. Hiç uğraşmadan beni ben olduğum için kabul etmesi ve o kızın güzel olması.

Biraz peşinde koşturup onu elde etmek isterdim sanırım. Elde etmek için uğraşmak isterdim. Yani beklemiyodum bunu :D
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık gibiyim hani kızı görüdğümde 'evlenirim lan bu kızla' diye düşünüyorum dediklerini bile dinliyemiyorum dalıp gidiyorum. Sadece hayat boyu hep naz yaptılar bana hep uğraştırdılar. Galiba paran olunca evet demeleri kolay oluyor öğrenciyken böyle değildi. Hani paran olunca evlenilecek adam olup çıkıyosun.
Güncellemeler
+1 yıl
Aşağıda merak etmiş buluşmada olanları yaz demişler. İlk buluşma için gayet tutuk kaldım :S Gayet çekindim ona sevdiğimi söyledim ama domates oldum. Ama akşam gelen mesaj rahatlattı beni ' Sen yine söyledin ben cesaret edemedim' demiş 'neye:)' yazdım ' SENİ SEVİYORUUUUUm demeye' yazdı herşey yolunda dua edin bize
1 aydır tanıdığım güzel iyi eğlenceli kıza birlikte dışarı çıkalım mı dedim...