Kızlar, sevdiğim kızın babasına açıldım, ne yapmalıyım?

Basliga sasirdiniz degil mi? Ama hakikaten boyle oldu.

Uzun zamandir acilmayi dusunuyodum sonunda acildim da. Baya uzun bir yaziyla acildim hem de whatsapptan. Whatsapp'tan acilarak hata yapmissina getirmeyin olayi lutfen baska sansim yoktu cunku ve uzun bir sure goremicektim kizi.

Neyse ben anemin karnindan sansli dogmadigim icin bunu babasi okumus tabi. Sabah beni aradi kiz telefondan, ben saskinlikla actim biraz da sevincle ama babasi cikti. Biraz sasirdim tirstim ama bozuntuya vermedim. Ben Sevim'in babasiyim dedi taniyorum evet buyrun dedim.

Zamaninda biz de genc olduk anliyorum ama yasiniz kucuk ayrica kizim senin sandigin gibi diger kizlara pek benzemez dedi. Ben kizimi taniyorsam sana yuz vermemistir, umutlandirmamistir zaten dedi. (Gercekten de oyle). Birak pesini dedi. Resimlerini videolarini ne varsa sil dedi. Medeni bir sekilde anlatiyorum anlayacagini umuyorum dedi.

Kiz gercekten de oyle pek diger kizlara benzemiyor ama benim niyetim kotu degildi zaten. Yine de "peki kusura bakmayin, ancak niyetim kotu degildi bilmenizi isterim" deyip kapatabildim telefonu anca. Aklima gelenleri soyleyemedim, seviyorum diyemedim atese korukle yaklasilmiyor iste.

Neyse ben babasi nasil okudu anlamadim, acaba kiz mi soyledi ne oldu bilmiyorum. Kizi hala goruyorum whatsapp'ta filan ama tirsiyorum yazmaya, ne desem ne yapsam bundan sonra bilmiyorum. Hayir yazsam yine babasi gorecek diyorum, ya da belki kiz rahatsiz olup soyledi babasina zaten onu bile bilmiyorum. Cok saskinim su anda, ne yapsam bilmiyorum. Ne yapayim sizce, cok kotu durumdayim... Belki de kizin babasi cok kizdi, belki o benden daha kotu durumda. Hic bilmiyorum, soramiyorum da. Boyle is mi olur yav... Kafam allak bullak, Ramazan Ramazan ac bilac kafayi yemek uzereyim.

Yaslar 18 ve 17.

Tesekkurler.
Kızlar, sevdiğim kızın babasına açıldım, ne yapmalıyım?