Her anne kızının sevgilisi olmasına karşı mi?

Merhaba herkese :)

Gönülden seviyorum, gönülden seviyor... İlerisi için adimlarimizi emin bir şekilde atıyoruz, Allaha şükür gelecegimizi ufak bir yuva da olsa orda birleştirmeyi istiyoruz... Ama hep bir yerden aksilik bir dert eksik olmuyor Allaha şükür... Biri biter öbürü baslar sürekli... Yakin bir zamanda sevgilimin annesi beni öğrenmiş , çok kızmış bağırmış o gün... Sevgilimle konustugumuzu falan bilmiyor... Ama aksilik iste tam düzeldi her şey annesi beni unuttu derken sevgilime hediye etmiş olduğum bir çok şeyi bulmuş ve yine kızmış , telefonu vermemek kaydı ile almış elinden... Biliyorum gecicek gidicek , sabretmek gerekicek her zaman ki gibi ama... Böyle durumlarda ben sevgilime ulasamiyorum yaninda olamiyorum o dokunuyor bana... Yalniz birakamam , her şeyi tüm dertleri ben almak isterim... Ama olmuyor işte. Ciddi oldugumuzu bilse pek birsey demez diyemez , birazda yaşimizin 18 olmasindan ötürü oluyor... Kızını korumak istiyor belki de ama işte... Annesi için birşey derim kötü olur diyemiyorum da , hic tanımıyorum da... Kırmak üzmek istemem , ama onunda üzülmesini istemem... şu an gerçekten tek çare elleri açıp dua etmek sanki :)

Sorum bu durumda ben ne yapabilirim? Her kizin annesi boyle mi? Neden bu kadar on yargı?
Her anne kızının sevgilisi olmasına karşı mi?