evet soru acık nasıl belli eder ciddi oldugunu lafla olmuyo sadece davranıslar da cok onemli
Cevabın nedir?
Bu tarz sorular çok keşke önce bir araştırsak da soru sormak için sormamış olsak hani =) aynı soru karşında verdiğim cevabı buraya da ekliyorum.
Sizinle konuşurken sizden çekinir, yüzü kızarabilir ve gözlerini sizden kaçırabilir. Hoşlanan erkek sevdiği kızdan çekinir. Eğer sizden hoşlanıyor ama size açılamıyorsa; Sizinle konuşamaz ve konuşurken de gözlerini gözlerinizden kaçırır.
Her fırsatta sizinle yakınlık kurmaya çalışır. Yanınızda bulunmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Çevrenizde dolaşır. Tesadüfler yaratır. Tesadüfen karşılaşmış gibi yapar ama sizi takip eder ve fiziksel olarak yakınınızda bulunur.
Asabi ve hırçınken sizi görünce sakinleşir. Sizin yanınızda sizin gözünüze girmek için kendini küçültecek bir takım haraketlere girişebilir01 Yorumla
Soran+1 yılbenden hoslanıyo zaten hatta asık beraberiz biz
En İyi Cevaplar
+1 yılseni kendisine yakın gördüğü insanlara tanıtması iyi bi işaret
413 Yorumla
Soran+1 yılarkadas kardes anne gibi mi
- +1 yıl
evet.önce arkadaştır genelde.durum ciddileştikçe aile üyeleriyle de görüştürülür.teyzesi ile telefonla görüşmeler,belki annesi.dediğim gibi ciddi ilişkiler zamana yayılan ilişkiler olduğundan acele yapılırsa ters etki yaratabilir.
Soran+1 yılannesi kardesleri arkadaslarının %90ını tanıyorum babasıyla tanısmadım cekiniyo cunku anca istemeye gelcegimizde soylerim diyo bunun dısında nasıl anlarsın
- +1 yıl
bence bunlar sağlanmışsa yeterlidir.ekstra bir şeylere ihtiyaç yok.seni günlük olarak düzenli arıyor ve sana zaman ayırıyorsa endişelenecek bir şey yoktur.
Soran+1 yılaynı sınıftayız o yuzden surekli beraberiz ama bana kızınca ben senle evlenmem diyo aramız iyi olunca sen benim sadece sevgilim değilsin eşimsin her seyimsin diyo hangisi gercek sence
- +1 yıl
ya o belli ki bu evlenme olayının senin için önemli olduğunu iyi biliyor ve sana bir şey yaptırmak için tehdit malzemesi olarak kullanıyor.seninle evlenmek istiyor.ama senin daha istekli olduğunu bilmesi bu davranışın nedeni
Soran+1 yılhaklısın ben istiyorum hatta her seyden cok cunku o benim ilk sevgilim yani ben tek bi erkegin elini tuttum son da o olsun istiyorum onu cok seviyorum yani sence istiyo mu o da:)
- +1 yıl
o da istiyor.burada yapman gereken şey senin de onun kadar evlenmek istiyor gibi gözükmen.yani ondan daha çok evlenmek istediğini görürse boyle şeyleri sıkça yapar.
Soran+1 yılcok sagol cok guzel moral verdin su an:)peki napabilirim nasıl daha fazla istemesini saglarım ben onun nasıl birini istediğini biliyorum yani bana surekli soyluyo soyle ol boyle ol diye ve ben olmaya calısıyorum bazen beceremesem de
- +1 yıl
istediği kişi olmaya çalışabilirsin.ama sen de karşılığında ufak da olsa bir şey iste ondan.atıyorum sana saçını şöyle yap diyorsa,tamam canım ama sen de bana bundan sonra 'balım' diyeceksin gibi.tabi bu iyi bi örnek olmayabilir ama demek istediğimi anladın sanırım.yani koşulsuz her şeyi kabul etmemeye çalış.
Soran+1 yılbeni kırmaz cogu zaman yani o tip bişeyde sacını kestirme derim kestirmez oraya gitme derim gitmez sozumu dinler bunu sorun etmez ama o ben de onunkini dinliyim istiyo ve onun kısıtlaması benden cok..mesela beni yalnız bi yere gondermek istemiyo hic yalnız kızlarla bırakmıyo
- +1 yıl
ona benim yapabileceğim bir şey yok:)sadece her şeyi kabul etmemeye çalış.benim diyeceklerim bunlar
Soran+1 yılcok tesekkür ederim
+1 yılmisal akşam geç saatlarde dışarı çıkmanı istemiyor kendi bizzat fink fink geziyorsa seninle evlenecek gezdikleriyle eğlenecektir
11 Yorumla
Soran+1 yılbeni istemiyo kendi de gezmiyo
ne desem bilemedim herkesin karakteri farklı illa bi göstergesi yokturki
dur kullanma klavuzuna bi bakayım :P00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılgöreceli bir konu bu :) çok karmaşık , geniş ve derin ... böle bi soruya inan kimse cevap verebileceğini sanmıyorum... erkek zihniyetiyle alakalı bir şey..
023 Yorumla
Soran+1 yılsoyle desem biraz daha maco bi erkekse bu kişi
- +1 yıl
katılmaktayımmm
- +1 yıl
maço ? sana bir şey diyim bak maço erkekler 2 türlüsü vardır böle tam kro tipler olur... öbür türü ise kibar konuşur düzgün efendidir ama bir ağır başlılığı vardır .. ki bence 2. türdeki maço erkeklerle kesin evlenmeni öneririm.
Soran+1 yıl2.turde beyfendi ama kıskanç
- +1 yıl
kıskanılmak güzel bir şey :) evlenmeye hazır değilsen hiç bulaşma :) öyle sıkıya gelemem dersen...
Soran+1 yılhosuma gidiyo abartınca kızsam da:Dama o hic kıskanılsın istemiyo bi kız var mesela ona sarkıyo konusma diyorum sacmalama ona mı bakcam ben diyo sinirimi bozuyon boyle yapınca diyo:(
- +1 yıl
:) hmm ona göre normal ve senin ona güvenmeni istiyorki :D tabiki siz dişiler biraz sevgilinizin bir erkekle konuşmasına katlanamazssınız :) ama o elamanda biraz seni anlaması lazım valla yorum yapamıycam bu kişiliğini değişik :D
Soran+1 yılanlamıyo ya o kız dediği kasarın teki yani yatmadıgı erkek kalmadı sınıfta sevgilimle konusmasını istemememden dogal ne var dimi
- +1 yıl
:) öyle biri olduğunu biliyorsa ve hala konuşuyorsa bence onun karakteri cok bozuk .
Soran+1 yılona sarkmıyo konusurken hep benim yanımda zaten hep benim yanımda ama kız buna sarkıyo sacma sapan seyler soyluyo ben kızı morartıyorum ama mesela bugun sevgilim ona napıyon dedi ben direk surat astım ne var ya dedi ondan mı kıskanıyon dedi
- +1 yıl
:) bak arkadaşım sarkmıyo olabilir ama her erkeğin bir kızın ilgisinden hoşlanır bu senin yanında konuşup konuşması önemli değil. sen konuşmasını istemiyorsun ve sevgilin o kızın nasıl biri olduğunu bilipte hala konuşuyorsa düzgünce olsada bence ön planda senin olman gerekir ki senin sözün dinlenmesi gerekir sonuçta sevgilisi oluyorsun ... öyle insanlarla flört amaçlı cık ama ileriyi düşünme derim ben :) gerisi sana kalmış bir şey dost tavsiyesi...
Soran+1 yılnasıl yani yelizin ilgisi hosuna mı gidiyo
- +1 yıl
:) evet bu dürtülerin getirdiği bir şey :) ... erkeklerin zihniyetine göre değişir ... sen istemiyosun konuşmasını ve o kız öyle onla bunla yatıyor diyorsun ve o elaman konuşuyorsa onun kişiliğinden şüphe ederim... bir erkek olarak bunu rahatlıkla söylüyorum :) kaç yaşındasınız siz sevgilin sen
Soran+1 yılsevgilim 23 ben 22
- +1 yıl
ben 17 yaşındayım ... 23 yaşındaki bir insanın aslında daha aklı başında ve mantıklı düşünmesi gerekirken sevgilinin böle yapması biraz çelişkili bir durum ..
Soran+1 yıliçime kurt dusurdun aklımın ucundan gecmezdi yelizden hoslancagı
- +1 yıl
orantı kurarmısın ? bak sen istemiyorsun konuşmasını , kız o biçim biriymiş ve bir erkek öyle bir kızla konuşuyor :) benim sevgilim olsa beni oyardı sen yine iyi sabırlısın :) ... içine kurt düşürmek istemedim belki sevgilinin tamamen iyi niyetlidir ama erkekler zamanla kızlara karşı ilgileri artmaya başlar o yüzden söyleyim dedim ..
Soran+1 yılbana hep yalnız diyo sorunca kimse onla konusmuyo ondan bi selam veriyorum diyo onu da kıskancaksan yok artık diyo ben onun nesine bakıyım diyo baska kızlar neyse de o ona benim seyim kalkmaz bile diyo bu yuzden yani ben hic ihtimal vermedim oyle oturup muhabbet falan etmiyolar da kız bundan surekli bişeyler istiyo yok sigara yok dkn var mı vs ben cogu zaman puskurtuyorum kızı geri lafımı esirgemiyorum ama kıskanıyorum yuzum dusuyo sevgilim de bunları diyo
- +1 yıl
büyük ihtimalle cinsel anlamda ilgi duyuyorda olabilir :) ..
Soran+1 yılona seyim kalkmaz bile dedi ama
- +1 yıl
:D sende inandınmı :D
Soran+1 yılevet inandım cunku seyim kalkar dediği kızlar da var
- +1 yıl
:D ne tuhaf ikilisiniz :D
Hani elinde çay bardağını götürürken o estetik yürüyüş var ya dökülmesin diye aha işte öyle davranır. :D
41 Yorumla- +1 yıl
Yoruma bittiimmmm 😂
+1 yılherşey olurunda olur güzel düşünür kahrını çeker onunda kendisinin kahrını çekmesini ister..belli eder her hareketiyle eşi gibi takılır her daim.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen benim sadece sevgilim değilsin her seyimsin demek girer mi buna:D
- +1 yıl
Omemli olan soylemek degil uygulanmak
+1 yılAlnından öper, saçının teline zarar gelse dünyayı yakar.
04 Yorumla
Soran+1 yılalnımdan opuyo ve beni koruyo herkese karsı baska
- +1 yıl
Seni sahiplendiğini gösteriyor, illa evlenecek anlamına gelmez ancak iyiye işaret.
Soran+1 yılzaten baska dedim baska ne evlencek anlamına gelir
- +1 yıl
Başka ne yapsın ayağını mı yıkasın :D İnsanın hareketlerinden anlayamazsın evlenmek istediğini. Tamam söyler evlenmek istiyorum der ona göre davranır ancak taklitte yapabilir. Anca nikahta anlarsın bunu :D Sonuçta sözdür bu, 1 ay sonra sana olan sevgisinin azalacağını , senedn uzaklaşmayacağını nerden bilebilirsin ki ? Yani ne yapsa evlenecek anlamına gelir gibi bir sorunun peşine düşme derim, saçma çünkü
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherkes yazdıklarına göre bir iki cümle kurmuş. ama sen illa ki beni seviyor, ben de onu seviyorum diyorsun. kararını vermişsin.
kurda sormuşlar neden ensen kalın diye. kemdi işimi kendim görürüm demiş. sen de öyle yap :)13 Yorumla
Soran+1 yılkimse senle evlenmek istemiyo demedi ki ben buraya yorumlarınızı ogrenmek için yazdım bence onyargılı yaklasıyosun
Cevap sahibi+1 yılben de öyle demedim. sen kararını vermişsin. seviyorsun dedim. evlen evlen evlen :)
Soran+1 yılo evlilik istiyo mu diyorum ben bana 2 3 kez kızınca ben senle evlenmem dedi o yuzden actım bu konuyu seven evlencem diyen adam yapar mı bunu uleynn diye
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılhangi erkek kime ne ne davranır erkeğine okadar yakınken sen tanıyamıyosan benden sana nasıl bir polyannacılık çıkar
00 Yorumla
+1 yılErkeğe ve karşısındaki kıza göre değişir. Net bişey söylemek imkansız
03 Yorumla
Soran+1 yılmaco bi erkek cocuksu gordugu bi kız
- +1 yıl
maçoysa ağzına sıçar yani o kızın :D
Soran+1 yılsıcmıyo yaa uysal davranıyo cogu zaman ama cok kıskanç
+1 yılcıddı ve hatasız davranır
02 Yorumla
Soran+1 yılhataları oluyo ama ciddi
- +1 yıl
hatalar kuck ıse sorun olmamalı herkes kucuk hatalar yapar
Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. cınsellık ıstemez net dıyorum bunu sana..
07 Yorumla
Soran+1 yılistemiyo baska nasıl anlasılır
Soran+1 yılcok sahip cıkıyo butun gununu benimle geciriyo beni eve bırakıp yurduna donuyo orda da gece cıkmıyo zaten kantinde flan oturuyomuş hep benden gizlisi saklısı yok ve ben bakireyim o bakir cinsellik istemediğini bana zarar asla vermicegini soyledi en bastan
Soran+1 yıl3.5 yıldır cıkıyoruz yurt karma oldugu için benim kız arkadaslarımın da %90ı yurtta ve hep erkeklerle diyolar yani benim ona guvenim tam zaten baskası var mı falan diye sormuyorum ben sorun 2miz arasında ben onu kırıyorum cabuk sinirleniyorum o da benden intikam alıyo bu sozlerle beni aglatıyo sonra resmen ohh iyi oldu deyip burnumu ısırıyo sonra da sarılıyo mucuk mucuk diyo
Soran+1 yılkomik belki ama tam da yaptıgı bu:D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleve atmak için çabalamazsa :)
09 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle bi cabası
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyor?
Soran+1 yılogrenci su an son sınıf
Cevap sahibi+1 yılaşağıda maço diye bir şeyler okudum. maçoysa yolla.
Soran+1 yılevet maço bi erkek ama ben onu bu haliyle seviyorum
Cevap sahibi+1 yılbirde şöyle yazmışsın.
aynı sınıftayız ama biz 4 yıldır her gun gorusuyoruz.
buna rağmen soruyorsun ve hala kararsızsan bırak derim.
Soran+1 yılevet 4 yıldır cıkıyoruz yani 3.5 ve evlenmek cok istiyorum ama bazen yani kızınca ben senle evlenmem diyo aramız iyiyken evlencez falan diye anlatıyo hep o yuzden genelde hep kesin evlilik gibi konusurken kızınca oyle demesi beni cok uzuyo
Cevap sahibi+1 yılo kararsızmış demek ki. tehdit eden erkekten hayır gelmez. şaka yollu bile olsa. sözü sözdür adamın. bir evleneceğiz bir evlenmeyeceğiz diye kıvırmak olmaz. yaşı kaç olursa olsun.
Soran+1 yılsaka yollu olunca bosarım seni valla diyo ona gulup geciyorum zaten de bunda ciddi gibi geliyo aglatıyo yani oyle deyince sonra ben sensiz yapamam ki sen benim en yakınımsın esimsin diyo sadece nikah yok okul bitince hemen soz de yapcaz zaten diyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher konuda incitmez ama incitilmekte istemez
011 Yorumla
Soran+1 yılincindiğinde incitir mi
Cevap sahibi+1 yılo kişiden kişye değişir eğer devamlı inçiltilmişse ozaman oda inciltir.
bi kediyi düşün kuyruğuna basarsan sana tepkisi ne olur.?
Soran+1 yılo da oyle işte..onu kırınca kırıyo kalbimi ama bilerek beni hic uzmuyo
Cevap sahibi+1 yılderdin nedir o zaman.?
Soran+1 yılben uysal gorunurum ama aslında baya dişliyimdir o bana ufacık bişey dese bi laf ediyorum kırılıyo sonra o da beni kırıo
Cevap sahibi+1 yılsen diyorsunki ben her lafı saharım o kuzu gibi beni dinleyip boynunu büksün diyorsun.
yok öyle bişey o zaman o kişi pasif olur dahada kötü olur. kutuplar hep zıttır unutma
Soran+1 yılo da bana baya laf sokuyo zaten ben sert cıkınca:(
Cevap sahibi+1 yıltamam bence bu kadar konuşmayı sevgilinden yapsaydın aşkınız berkişirdi bence
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılbay bay ben kacarım bu siteden
Soran+1 yılben gercekten anlamadım
+1 yıluzak davranır.
09 Yorumla
Soran+1 yıluzak mı neden
- +1 yıl
yakın olursa herşey tez biter çünkü :) uzaklık ciddiyet ve resmiyet taşır. canım cicim aşkım olayları yalan
Soran+1 yılher gun gordugun bi kızla evlenmez misin yani
- +1 yıl
:) her gün yediğin yemekten her gün içtiğin çaydan her gün gittiğin yoldan her gün aynı yaptığın herşeyden bıkarsın elbette bıkarsın. ne gereği var her gün görünce ne oluyor sanki? evlendiğin zaman her gün göreceksin zaten. yok telefonda daha uzun konuşma tripleri :D
gülüyorum sadece
Soran+1 yılaynı sınıftayız ama biz 4 yıldır her gun gorusuyoruz
- +1 yıl
evlilik zor :) ayrıca daha lisedesiniz mi?
Soran+1 yılunv son sınıf yani seneye sozlencez planımız bu en bastan beri
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
Soran+1 yılinş:)hayırlıysa olsun zaten de ben cok istiyorum o da istesin itiyorum
çıktığı kıza mı :D
08 Yorumla
Soran+1 yılevet ama gelecek dusunuyosa diyorum evlencegim insan diyosa
Soran+1 yılben cinsellik yasamıyorum zaten onunla boyle bi istegi de yok o bakir ben bakireyim bana ciddiyim diyo ama bazen de olursa olur olmazsa olmazz diyo o yuzden emin olamıyorum ciddi mi değil mi diye
Soran+1 yılama ben ogrenmek istiyorum yani daha dogrusu ciddi olsun istiyorum
Soran+1 yılyok zaten o da oyle biri değil evlenmeden cinsellik istemez istese de benim istemicegimi bilir susar soyleyemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu kırmamak için elinden geleni yapar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt