çocukla özelden konuşuyoruz böyle dedi çok sinirliyim ben nasıl olmalıyım sevgilime karşı
Sevgilimi eski sevgilisi istek yollamış?
çocukla özelden konuşuyoruz böyle dedi çok sinirliyim ben nasıl olmalıyım sevgilime karşı
Ben bir erkek olsam hemen tepki vermem kız zaten engellemiştr bir kez daha ulaşma çabalarına bulunursa iletişime geçip derdini sorup kızın benim olduğunu belli ederdim ;)
ben belli ettim zaten güncelleme koydum okursan. şu an çok fazla sinirliyim gözlerim kızardı
eski sevgilisi sevgiline bir şey söylemek için aracılık etmeni istiyor zor bir durum gbi ama bunda kötü bir şey yok yani art niyetli bir davranış değil , kıza söyle ve konuyu burada kapatın sinirlenmen bir derece normal ama ileriye götürme sonuçta şu an hayatındaki kişi sensin ve kızın da bunda bir suçu yok
güveniyosan korkma ki bence sana bunu söylemiş söylemeden konuşadabilirdi hiç dert etme derim
ya ben akrep burcuyum çıldırıyorum şu an sinirden.
ne burcu ya güven meselesi ben aynı durumda olsam eklediğini söyledi diye sevgilimin alından öperdim , ekleyininde anasını ağlatırdım
Bence baştan tavrını koy. Yoksa sevgilin ikiniz arasında gider gelir.
ne demek ikimiz arasında gider gelir? o iş nasıl olacak
Ben olsam bende sinirlenirim ama yapacak bir şey yok engel atsın.
kıza nasıl davranmalıyım
Ya bunu sana kız mı söyledi kendin mi öğrendin? Zaten hiçbir türlü kızda bir şey yok. Seviyorsan konuş sinirlendiğini söyle halledin ama kıza sinirlenme yani. Konuşun seviyorsanız hallolur.
Cevap
4Cevap
sana kalmış birşey değil gereken cevabı kız arkadaşın verecek eğer gereken cevabı veremezse ben olsam bırakırdım ki bu aklı orda kaldı ve her an sana tekmeyi koyabilir demek
Bir şey mı anlatıcak acaba?
hak istemek istemiş cart curt
bişey yapma güvensiz gibi olmasın
ya çok sinirliyim
aynen bende sinirlenirdim ama soğukkanlı davran
kız kabul etmiyorsa zaten sorun yok
Çok heyecanlı detaylari bizimle de paylaş 😄
güncellemede var
kabul etmesin izin verme
sildi isteği zaten ama ben ona dedim face açmayacaksın diye o imkan verdi
kabul et bakalım neymiş karın ağrısı
kendi facemden konuşuyorum şu an
belki o da özlemiştir.
sçarm özlemesine germeyin beniya
Herkezin bir mazisi vardir seninde benimde onunda benm maziden cok pismanligim var cok ulasmayi denedim ulasamadim benim helallik istedigimi soylersen sevinirim
çocuğa ben kendi facemdeen yazdım böyle yazdı
Amacı neymiş salağın.
arkadaşçaymış cart curt gözlerim kızardı
Arkadaşça mı durduk yere neden eklesin ki özürlü
sevgilime nasıl davranmalıyım
Sorgula tavrını koy
O kıza yaz uzak dur diye
kıza yaz derken anlamadım
Ben kız sandım seni ya pardon. Oğlana yaz
fazla takma
Engelle gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?