Bu kız neden bu kadar çok trip atıyor,sürekli kızıyor?

öncelikle şunu söylim arkadaşız sevgilis değiliz.ps3 oynuyordum mesaj attı cevap vermedim sonra kızmadın de mi dedim kızdım görüşecez sonra dedi.eve gittim sen geç de gittin eve ders de çalışmadın de mi.banane ki napıyorsan yap dedi.sonra bikaç mesaj attı sonra evde misafir var sana yazamam dedi akşam gelmem dedi.ben de bikaç mesaj daha attım.sonra şimdi de mesaj attı ki atma senm mesaj bundan sonra hic atma konuşmak istemiyorum dedi ben de yazdım bisürü şey cevap gelmedi daha.sadece bu değil sürekli işte mesaja 3 dk geç cevap verdim die küstü.gece mesaj atmadın diyo ben attım da noldu atmam bundan sonra dedi falan.nedir kızın amacı anlayamıyorum ki bi türlü
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi de attığı mesaj : senin hayatında bi arkadaşa veya başka bi insana ihtiyacın yok.fb ve ailen yeter sana valla konuşmamıza gerek yok kus değilim sana kırgın da değilim herkesin bi yaşam tarzı var tabi.'' demiş bu ne anlama geliyor deli olacam dengesiz
Güncellemeler
+1 yıl
konuştuğumuz zaman ben de gülüyodum eğleniodm ama boşver ben rahatsız etmim dedi şimdi de
Bu kız neden bu kadar çok trip atıyor,sürekli kızıyor?