Bu kız neden böyle neden?

1 Aydır tanıdığım bir kız var. Aşırı derecede ilgimi çeken. Hoşlandığım kendime itiraf bile edemediğim bir duyguya büründüm. Onu görünce bu imkansızlık yüzüme vuruyor. Ama bir ümit işte. Soğuk yapıyorum, aldırmıyorum. Fakat görmek istiyorum. Benim ruhuma kalbime iyi geleni görmek... Kız benden uzun aşırı maskülen, sağ parmağında alyans var. Arkadaşlarım onu tanıyorlar erkekleri sevmez, o yüzüğü de yavaşyan olmasın diye takarmış. Hayatında kimse yokmuş. Bu iyi haber en azından benim için. Geçerlerde bana sordu sevgilin var mı diye, yok dedim. Beni kimse haketmiyor dedim gülüştük. Yanaklarında hafif gamzesi var. Ela gözlü, kumral, beyaz tenli. Boyu da uzun. Ben ise yeşil gözlü, sarışın, buğday tenliyim. Orta şekerim. Kız bana bir soğuk bir sıcak normalde konuşur ama bana gelince hiç konuşmuyor. Numaramı istedi. Yazdı kaydettim 1 aydır yazmıyor mesela. Günaydın mesajı bile atmamıştı ilk günden. Yanımda başka kızlarla geziyor sinir krizi geçiriyorum. Başka arkadaşlarımla konuşuyor daha bugün arkadaşıma saçın çok güzel olmuş beğendim dedi. Bence böyle saç stilleri dene dedi. Bu kız neden böyle yapıyor bana? Neden görmezden geliyor, soğuk yapıyor. Bir sıcak bi soğuk... aşırı yüksek ecşinsel izlenimi de alıyorum. Öyle çekiçi ve ateşli ki... of.. aklım karışık. Burcumu, Doğum günü mü de sordu. Benden 2 yaş küçük. Ben Yengeç, O Kova. Uyuşmuyoruz dedi bana bir de. Ben de ona benim hayatıma hiç kova girmedi dedim. Düşündü biraz. Sustu sonra. Cidden anlamıyorum bir sıcak bir soğuk. Kendine aşık mı ediyor Ne?

Bu kız neden böyle neden?