Sizce arkadaşımın eşi bana ne anlatmak istiyor?

ben aşk acısı çekerken arkadaşım ve eşi devamlı yanımdalardı ben kurtuldum şu ara arkadaşımla eşinin arası limoni eşiyle sırdaş olduk herşeyini bana anlatıyo gün içinde 10 kere arıyo mesaj atıyo iş yerime geliyor ben dost amaçlı yardım amaçlı yaklaşıyorum kızlada aram iyi geçen evlerine gittim sohbet muhabbet oturduk ben kaktım bir baktım eşi aradı nerdesin erken kaktın kızı annesine bıraktıgını söyledi buluşup dertleşelim dedi ben evdeyim gelemem dedim 1 gün sonra mesaj attı aramızda kalsın sana bişey diycem yazdı tamam dedim hep beraber otururken bu bana hayran hayran bakmış gözlerinin içi gülmüş göya ben farketmedim tabi arkadaşım görmüş ben gidince kavga çıkarmış çok üzdü bu durum beni bende eşine dedimki abi ben bidaha gelmiycem asla aranız bozulsun istemem dedim senin kabahatin yok dedi bana ve sen espiritüelsin beni güldüryorsun senin yanında çok mutlu oluyorum dedi ben bişey demedim ikisinide çok seviyorum birbirlerine yakışıyolar çok aslında ama kızın devamlı trip atması eşini üzüyo eşinin kardeşi hastalanmış hastaneye gitmiş diye kız kavga çıkarmış dünde iş yerime geldi anlattı bana ben arada kaldım yardım edin niyetim onların arasının düzelmesi ama zor galiba
Sizce arkadaşımın eşi bana ne anlatmak istiyor?